Horoscop zilnic 17 noiembrie 2014. Sagetatorii sunt plini de energie; Varsatorii primesc o marire de salariu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic 17 noiembrie 2014. O zi reusita. Am avut suficient timp sa meditam la lucrurile care ne-au facut viata grea, le-am constientizat si se pare ca am scapat de ele,acum e momentul sa ne mai si bucuram de viata.

SCORPION

O sa puteti duce la bun sfarsit toate acele lucruri pe care le-ati inceput mai demult si care s-au blocat pe parcurs, acum aveti, insa, resurse pentru fiecare dintre ele. Poate va bate gandul sa va luati alta masina, sa o reparati, macar pe cea pe care o aveti sau sa va interesati de o formula de plata avantajoasa.

SAGETATOR

Se pare ca o s-aveti mai multa energie si, in general,un tonus mai bun,o sa va ridicati pe o vibratie mai inalta si veti rezolva situatii care tin atat de spirit, cat si de materie. E o efervescenta la voi, poate v-ati indragostit sau se va-ntampla ceva important in viata voastra, vine pe lume un copilas. 

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

CAPRICORN

O sa va contacteze niste oameni care au nevoie de suportul vostru moral, material, sa faceti ca o afacere sa mearga, sa capatati o alta perspectiva, o deschidere. Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care se va atasa sufleteste de voi si o sa puteti incepe o relatie de cuplu promitatoare.

VARSATOR

Poate veniti cu o idee noua la serviciu si o sa fie bine primita de catre sefi,o sa va puteti lua si un salariu de merit, poate la sfarsitul anului.  E posibil sa va ia pe nepregatite o declaratie de dragoste, o cerere in casatorie sau o invitatie pe undeva de sarbatori.

PESTI

O convocare in biroul sefilor si poate vi se da ceva nou de facut, si de-aici sa-nceapa o relansare, sa se bazeze mai mult pe voi cei din conducere. Se poate sa va caute cineva care-si doreste sa fiti impreuna si sa acordati o sansa relatiei voastre.

BERBEC

Se poate sa fie zi de salariu sau sa luati bani dintr-o sursa particulara si sa rezolvati diverse lucruri legate de casa,de familie,sa va luati tot ce va trebuie. O problema de sanatate trebuie rezolvata ca sa nu se agraveze, si sa va puteti bucura de tot ce se intampla in familia voastra.

TAUR

Poate vi se cere parerea sa va implicati intr-o activitate cu miza mare si sa bateti palma pentru un contract care va deschide o noua directie in cariera. E posibil sa castigati bani dintr-o sursa particulara si o sa aveti de cheltuiala, sa le luati celor dragi niste mici atentii.

GEMENI

Se poate regla din mers relatia sentimentala, iar daca n-aveti pe nimeni o s-apara cineva care va face totul sa fiti impreuna si voi la fel. Incep sa se-adune banii pe care nu i-ati luat la timp si o sa faceti un capital-poate nu v-atingeti de ei pana la Craciun.

RAC

Un eveniment de familie va pune in stare de alerta sa puneti umarul la treaba, sa iasa lucrurile ca la carte, in week-end sau cand o fi si-o fi. O sa-si faca efectul un tratament pe care l-ati luat de curand sau poate l-ati repetat, oricum, cu folos.

LEU

Ati avea de luat de undeva niste bani si poate, cu ocazia asta ii veti face o surpriza fiintei iubite, sa vada cat de mult o iubiti. Poate v-apucati de niste lucrari in locuinta si scoateti din banii pusi deoparte, ca sa nu consumati din bugetul zilnic.

FECIOARA

Se observa rezultate bune la scoala, la activitatile din sfera intelectuala, poate treceti printr-o etapa superioara de studiu, in alt an sau la alta sectiune. Ati putea legaliza un act si sa va bucurati de acele drepturi care nu va erau recunoscute, in lipsa acestuia.

BALANTA

Poate faceti demersurile necesare ca sa semnati un contract, sa aveti o baza legala pentru munca depusa si sa va asigurati si in continuare, un castig constant. Poate o sa iesiti mai des cu colegii si cu prietenii dupa serviciu, la un film, la o cafea si o sa fie revigorant.

Klaus Iohannis s-a nascut in zodia Gemeni, iar Victor Ponta in Fecioara.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena: spune-mi cum te numesti, ca sa-ti spun cine esti
Horoscop cu Neti si Elena: spune-mi cum te numesti, ca sa-ti spun cine esti

Se spune ca numerele au o forta magica asupra oamenilor si a vietii. Dar si asupra lucrurilor materiale. De exemplu, a caselor si a strazilor. Asa s-ar explica de ce in unele case ne simtim bine si in altele, nu.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.