Horoscop zilnic 11 ianuarie 2015. Varsatorii au parte de o surpriza, iar Berbecii isi intalnesc marea dragoste

horoscop

 Horoscop zilnic, 11 ianuarie 2015, prezentat de Neti Sandu. Vibratia zilei este 11, numar maestru, al intelepciunii si atunci sa fim atenti la semne.

CAPRICORN
O stare de buna dispozitie, poate vine cineva de care va e dor sau va conversati doar pe net si va asigura ca sentimentele fata de voi sunt mai vii ca oricand. Se poate sa le faceti cinste prietenilor cu o masa la restaurant sau cu o iesire la film, pe partie, intr-un club.

VARSATOR
Va faceti timp pentru cei care v-au invitat la o cafea, sa jucati table, canasta, sa petreceti cateva ore impreuna, de drag, si o sa va priasca. O sa vedeti cui ii pasa de voi si ar fi nemaipomenit sa fie exact acea persoana la care si voua va sta gandul in permanenta.

PESTI
O sa refaceti cercul de prieteni, poate va mai faceti si alte cunostinte, va puneti la curent cu noutatile de sezon si o sa fiti in mare forma. Poate va duceti cu grupul de prieteni la sanius, pe o partie de schi sa faceti un pic de miscare, fie si doar pentru cei mici.

BERBEC
Intalnire emotionanta, poate revine cineva dupa o lunga absenta sau va da raspunsul la o intrebare pusa anul trecut - pare sa fie convenabil raspunsul. E posibil sa faceti cunostinta cu cineva de care o sa va simtiti atrasi sufleteste si poate fi marea voastra dragoste.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

TAUR
Se poate sa petreceti mare parte din zi pe drum, poate faceti un dus-intors la prieteni, rude sau va-ntoarceti de pe unde-ati fost plecati, sa fiti acasa pana la nopate. O sa luati legatura cu cineva care v-asteapta intr-o vacanta pe undeva prin tara, sau in strainatate si stabiliti ce si cum.

GEMENI
O sa cheltuiti atat cat e nevoie, fara sa va uitati la bani, ca sa-i faceti fericiti si pe ai vostri si pe prieteni, sa va mearga la suflet tuturor. Poate v-asteapta cineva cu masa ori sa practicati un sport de agrement si o sa fie si pe gustul vostru oferta zilei.

RAC
Se poate sa aveti de ales intre a va duce la rudele apropiate si sa le chemati pe la voi, pentru ca va place mai mult sa fiti gazde ospitaliere. Se poate s-aveti o discutie decisiva cu partenerul de viata si sa va puneti de acord in privinta unei chestiuni de cuplu.

LEU
O sa le fiti de mare ajutor unor persoane mai in varsta si o sa faca o economie la bani, poate le luati niste medicamente sau ceva de mancare. Prietenii va asteapta cu bratele deschise si o sa faceti cumva sa va intalniti pe rand sau cu toti odata la vreo petrecere.

FECIOARA
E posibil sa primiti ceva in dar de la niste oameni care va iubesc si sa se umple un gol sufletesc, sa prindeti puteri pe mai departe. Un schimb de mesaje, de emotii cu cineva care-si face drum catre inima voastra si pana la toamna se poate definitiva relatia, sa va casatoriti.

BALANTA
O sa va delectati cu activitatile preferate, sa faceti miscare sau sa va puneti in valoare niste calitati, poate va-nscrieti intr-o competitie, aveti meci. Reapare cineva in care v-ati pus mari sperante si o sa vedeti mai limpede unde poate duce aceasta relatie.

SCORPION
Ati putea prelungi un sejur acolo unde va puteti destinde, cu inca o zi, doua, in functie de buget sau de zilele libere pe care vi le puteti lua de la serviciu. Dati o fuga pana la frati, surori, veri, sa va imbratisati pe noul an si sa va doriti unii, altora toate lucrurile bune.

SAGETATOR
O excursie de-o zi v-ar remonta, daca n-ati apucat un sejur de cateva zile ca sa va relaxati, sa faceti si sport, asa cum obisnuiati iarna. Se poate sa v-anunte cineva c-aveti de luat niste bani si poate aveti curaj sa iesiti la masa in oras, in contul acelei sume.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Pesti
HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Pesti

Pentru Pesti, e o perioada cu cu multa munca la serviciu. Cand Jupiter intra in casa serviciului, ti se cere sa muncesti foarte mult. Vor fi lucruri in plus de care trebuie sa se ocupe.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.