Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Planeta norocului va retrograda vreme de 6 luni

×
Codul embed a fost copiat

Incepand cu 7 noiembrie, Jupiter intra in miscare retrograda si are de gand sa-si pastreze sensul de mers pana pe 6 martie 2014.

In tot acest timp, Jupiter incearca sa gaseasca solutii pentru fiecare dintre noi in functie de zodie si casa astrologica in care se afla.

Asta inseamna ca lucrurile nu vor merge de la sine, ci s-ar putea rezolva dupa mult efort si cautare interioara.

Insa nu disperati! Rezultatele eforturilor noastre se vor vedea in perioada martie-iulie 2014.

Berbec

Citește și
Neti Sandu, Elena Lasconi, horoscop, zodii
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Intrarea in zodia Scorpion
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Jupiter retrograd e in casa casei. Va ocupati de locuinta, ori o cumparati, ori faceti rost de bani de undeva, dati un avans, o renovati, o vindeti. Se poate recupera o mostenire. Jupiter rezolva legalizari.

Taur

Trebuie sa dezvoltati comunicarea la toate nivelele. Este cel mai nuantat capitol. Invatati sa fiti deschis, sa comunicati ceea ce experimentati. Sau va perfectionati acum pentru un domeniu, si mai tarziu vedeti rezultatele, practicati. Este anul in care deveniti autodidact, in care invatati lectia comunicarii.

Gemeni

Contracte, bani, serviciu. Apar posibilitati sa intrati in colaborari profesionale. Jupiter ar trebui sa va aduca in timp bani in plus, din mai multe surse, din speculatii. Puteti lucra bine pe mai multe planuri. E perioada in care gasiti un sponsor.

Rac

Sanse sa mobilati o casa, sa mergeti la facultate, e o perioada buna, in care aveti jobul potrivit care sa va ajute sa faceti nunta pe care ati visat-o. Jupiter se ocupa si de sanatatea voastra. Va anunta cumva daca sunt vulnerabilitati de care trebuie sa tineti cont. E un fel de vizita medicala a lui Jupiter pe care o face la o perioada de 12 ani.

Leu

Va pregatiti sa fiti lider. Trebuie insa sa rezolvati niste probleme cronice de sanatate. Jupiter trage acum semnalul de alarma, pentru ca la anul sa va fie bine. Ceva probleme de constiinta, de morala.

Fecioara

Curatenie printre prieteni. Luna neagra merge langa Jupiter ceea ce inseamna ca nu toate cunostintele de langa voi sunt ceea ce par.

Balanta

Obtineti o functie cu o influenta mai mare, castigati mai multi bani, faceti lucruri pentru care sunteti recompensati. Va puteti casatori sau poate copilul vostru se casatoreste. Succes social, posibil sa botezati pe cineva.

Scorpion

Desavarsire in plan intelectual. Traversati o perioada de boom pe intelepciune.

Sagetator

Casa banilor, a bancilor, a actelor notariale si a problemelor medicale. Aflati ce e in neregula. Va vin cumva banii altora, poate o mostenire.

Capricorn

Casa parteneriala. Daca ati cunoscut pe cineva, poate acum nu sunteti multumiti de cursul relatiei, din cauza lui Jupiter retrograd. Dar puteti avea rabdare, toleranta, caci veti putea avea de castigat, se poate incheia cu o casatorie pana in martie. practic e o perioada in care verificati daca va potriviti

Varsator

Casa serviciului. Trebuie sa munciti in continuare mult. Jupiter va ajuta sa faceti un proiect drag si sa primiti recompensa pe care o meritati. Insa poate avea ceva intarzieri pentru ca e retrograd. Sanse sa strangeti bani pentru a va schimba mobila din casa.

Pesti

Relatia sentimentala la control. Tot ce ati crezut ca vedeti si simtiti vis a vis de partener/a posibil sa fi fost oarecum eronat, iar Jupiter, pana in martie, va ajuta sa vedeti in lumina adevarata relatia.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Horoscopul zilei de 30 octombrie 2013. Racii se implica in proiecte care le aduc mai multi bani
Horoscopul zilei de 30 octombrie 2013. Racii se implica in proiecte care le aduc mai multi bani

Neti Sandu va prezinta previziunile zilei.

Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Intrarea in zodia Scorpion
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Intrarea in zodia Scorpion

Soarele intra pe 23 octombrie in Scorpion si are de gand sa stea acolo pana pe 22 noiembrie. Scorpionul reprezinta casa banilor si a sanatatii.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.