Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Intrarea in zodia Scorpion

×
Codul embed a fost copiat

Soarele intra pe 23 octombrie in Scorpion si are de gand sa stea acolo pana pe 22 noiembrie. Scorpionul reprezinta casa banilor si a sanatatii.

Asa ca, Scorpionul ne obliga practic sa avem grija de sanatate, dar sa fim si chibzuiti cu banii. Este insa posibil sa si castigam bani mai multi sau sa incasam o suma mai mare pentru serviciile pe care le-am facut in trecut.

O sa ne dea putin de furca planeta Mercur care din 21 octombrie o sa fie in miscare retrograda, asa ca cele mai mare sanse de incasare se vor ivi dupa 10 noiembrie.

In aceasta perioada este bine sa ne facem analizele, sa mergem la medic, mai ales daca am neglijat primele semne ale unei boli. Scorpionul poate croniciza o boala.

Neti ne recomanda sa nu semnam acte importante in perioada 21 octombrie -10 noiembrie, cand Mercur e retrograd.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Berbec

Va bucurati de sansa de a capata bani. Mercur retrograd va accesa diverse zone sa vada de unde mai aveti de primit niste sume, daca trebuie sa faceti demersuri speciale. In caz ca e nevoie de acte, perioada buna sa semnati la notar, agentie imobiliara, e dupa 10 noiembrie.

Taur

Se activeaza frumos casa parteneriala. O perceptie mai buna a celuilalt, a interlocutorului, a partenerului de viata. Se rescriu pagini legate de relatia parteneriala, afaceri. Un pas inainte in relatiile cu ceilalti.

Gemeni

Casa serviciului. Noutati, mai mult de munca, posibil sa vi se propuna un nou post, un proiect nou dupa 10 noiembrie. Bani pe care ii recuperati prin diverse cereri, revendicari, atentionari. Atentie la tot ce are legatura cu sanatate voastra si a celor din familie. Mai ales a copilului, la alimentatie.

Rac

Se rezolva aspecte legate de relatia de cuplu. Posibil sa apara cineva pe scena sentimentala sau va lamuriti daca persoana alaturi de care vreti sa va continuati drumul in viata e ce va trebuie.

Leu

Aspecte legate de casa. Daca vreti sa luati o locuinta, sa va asigurati ca toate actele sunt la zi, mare atentie sa nu apara greseli. Ceva probleme medicale, posibil ale unor rude. Sau eforturi pe care le faceti pentru a trimite copilul intr-o tabara.

Fecioara

Perioada de revizuire a unor contracte, de refacut lucruri, materie pentru un examen. Un plus de efort  din cauza lui Mercur retrograd. La capitolul drumuri scurte, relatii cu frati, vecini, apar ceva balbaieli.

Balanta

Casa banilor trebuie chibzuita. Sa va calculati bine bugetul, sa nu-l cheltuiti aiurea. Poate va mai luati un extra job, e o perioada buna sa mai castigati niste bani.

Scorpion

Reglati diverse lucruri. Se fac tot felul de combinatii, foarte fine, subtile. Reusiti sa va raspundeti la niste intrebari, sa primiti raspunsuri. Mercur retrograd va obliga sa asezati lucrurile in ordine. Va puteti pregati de casatorie.

Sagetator

Sanatate rascolita, trebuie sa va creati un alt ritm de viata, asta cere Saturn. Grija la oase, dinti. Cineva are nevoie de o vorba buna sau de ajutor de la voi. Proiecte de pus in scena, atentie la conspiratii ale altora, e o perioada de pregatiri. Venus va mai anima putin.

Capricorn

Rescrieti casa prietenilor, vedeti cine este cu adevarat alaturi de voi, Mercur retrograd arata cine merita sa ramana in cercul vostru de prieteni. Aderente la fundatii, societati.

Varsator

Zona cariera. Aveti asteptari, promisiuni. Trebuie sa primiti niste bani, aflati daca obtineti un job sau o nota buna. Capatati locul care trebuie, e o sansa, dar nu fara munca.

Pesti

Reziliati un contract, revizuiti acte, decizii legate de scoala, casa, viata de familile din cauza lui Mercur retrograd. Apar niste raspunsuri asteptate.

 

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2013. Berbecii iau decizii care le pot influenta viata de cuplu
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2013. Berbecii iau decizii care le pot influenta viata de cuplu

Neti Sandu va prezinta previziunile zilei.

Recomandări
FMI: Riscul de recesiune a economiei mondiale este minim, în ciuda incertitudinilor geopolitice
FMI: Riscul de recesiune a economiei mondiale este minim, în ciuda incertitudinilor geopolitice

Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică, relatează CNBC.

Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat
Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat

O explozie puternică a transformat miercuri noapte într-o ruină o clădire pentru nefamiliști din Craiova. O femeie a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după ce o parte din primul etaj s-a prăbușit.

WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche
WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche

După şase luni de conflict împotriva Hamas, publicul israelian este profund divizat în ceea ce priveşte modul în care se poate câştiga războiul din Fâşia Gaza.