Horoscop 9 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele vor câștiga mai mulți bani

Ultima actualizare: 09-09-2020 09:21

Horoscop 9 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să ne descurcăm cu toate problemele şi-o să ieşim învingători din labirintul cu capcane de tot felul.

Vibraţia zilei este 9 şi o să prindem din zbor ideea salvatoare.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

O să câştigaţi mai mulţi bani, poate v-aţi găsit ceva de lucru în paralel cu seviciul şi o să vă descurcaţi frumos, din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

Se poate s-aveţi o discuţie cu şeful, o negociere şi să vă susţineţi punctul de vedere că să obţineţi ce v-aţi propus, chiar şi cu un mic rabat, din partea casei.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

 

Or să vă intre nişte bani şi poate vă interesaţi de starea sănătăţii - să nu se acutizeze vreo boală, menajaţi-vă, mai faceţi nişte analize medicale.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

E cineva care-a obosit să tot aştepte un răspuns de la voi şi bate în retragere - mai bine vă mai gândiţi dacă puteţi face casă împreună, sau nu.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Aţi tot amânat reparaţiile pe-acasă, dar nu mai aveţi încotro, trebuie să repuneţi în funcţiune ce s-a stricat - chemaţi o firmă să vă rezolve.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să amânaţi o plecare ca sunt ceva probleme cu maşina, ori cei cu care trebuia să vă deplasaţi nu mai pot veni cu voi, şi refaceţi programul.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

 

Sunt ceva taxe de plătit, o fi şi vreo rată la banca pe care-aţi lăsat-o pentru toamna şi e momentul să lichidaţi restantele, să nu vi se-ncarce nota de plată.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

 

O să faceţi nişte reevaluări, că v-au rămas obiective nebifate şi nici vorbă să lăsaţi lucrurile asa-ca aveţi planuri mari cu viaţa personală.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

 

Vă aflaţi într-un moment de echilibru fizic, e emoţional, şi se poate să luaţi o decizie de viaţă personală, să vă căsătoriţi, s-aveţi copii.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

 

O s-apară cineva care vrea să vă cunoască mai bine şi dacă sunteţi şi voi în căutarea unui umăr pe care să vă sprijiniţi poate fi omul potrivit.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 RAC

 

Poate vă căutaţi o altă locuinţa ca să vă fie mai uşor cu şcoala, cu serviciul, sau să fiţi mai aproape de părinţi - şi daţi căutare pe net.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE 2020 LEU

 

Vă pregătiţi de o relansare, aţi şi găsit cu ce să doborâţi orice concurentă, şi să câştigaţi bani - o lujba din cele care se cer în momentul de fată.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!