Horoscop 9 septembrie 2017: Zodiile care vor pune punct singurătății

Ultimul update: Miercuri 13 Septembrie 2017 15:17
Data publicarii: Sambata 09 Septembrie 2017 07:16
Categorie: Horoscop

O zi a surprizelor. Lucrurile vin de la sine într-o astfel de zi şi e suficient să ne dorim ceva, că ne şi trezim cu omul drag lângă noi, cu acele mărunţişuri care ne fac viaţa mai frumoasă şi vom fi şi noi generoşi cu cei din jur!

Vibraţia zilei este 9 şi o să empatizam şi mai mult cu cei pe care-i iubim.

FECIOARĂ: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva cu care o să vă fie o companie valoroasă şi veţi putea forma un cuplu de perspectiva. O s-aveţi mai multe motive de bucurie, o zi de naştere, de nume, o cununie religioasă, sunt evenimente care or să vă ţină într-o stare de efervescenţă.

BALANŢĂ: Poate are loc o nuntă care să fie un bun model pentru voi şi să faceţi şi voi acelaşi lucru cât de curând. Întâlnire neaşteptată şi multe lucruri se vor schimbă - în bine, pentru că Jupiter e de partea voastră până prin octombrie şi vrea să fiţi fericiţi.

SCORPION: O să apară cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să puneţi capăt singurătăţii c-aţi petrecut destul de multă vreme în solitudine. O întrunire de familie, poate-aveţi vreun sărbătorit, oricum faceţi o trataţie cu iz festiv să se simtă toată lumea bine, să faceţi din orice succes o sărbătoare.

SĂGETĂTOR: Poate vă lansaţi în societate cu ceva pe care l-aţi lucrat, sau aveţi ceva de spus şi nişte oameni or să vă aprobe şi or să vă aprecieze. O să revedeţi o serie de prieteni, poate cu prilejul unui eveniment festiv şi o să vă vedeţi mai des în perioada care urmează, pentru că vă armonizați.

CAPRICORN: Poate vă cheamă în alt oraş cineva de care şi vouă vă e dor şi o să fie o revedere emoţionantă pe care-o s-o mai repetaţi, cu prima ocazie. Poate aveţi nişte bani puşi deoparte şi o să faceţi o plimbare la malul mării sau poate-aveţi chef de munte, dar se poate şi mai pe lângă casă, numai să luaţi aer.

VĂRSĂTOR: E posibil să vă sune un datornic şi să vă dea înapoi datoria şi-o să-i faceţi şi cinste, dacă-i aşa - apar bani de undeva de-aia zic. Se pare c-o să refaceţi grupul de prieteni cu care ieșeați înainte pe la evenimente şi o să vă faceţi program comun, zilele-astea, să vă distraţi, să descărcaţi toate tensiunile

PEŞTI: Poate daţi o raită pe la magazine să luaţi ce v-aţi propus pentru casă şi pentru ai voştri, care au nevoie de câte ceva. Se poate să nimeriţi pe la un festin, dar se poate să fiţi invitaţi şi la un botez, sau la vreo aniversare, o onomastică şi să va simţiţi cât se poate de bine.

BERBEC: Cineva la care visaţi de multă vreme o să vă caute, are ceva important să vă spună şi poate vă convinge să luaţi o decizie.O s-aveţi parte de surprize la tot pasul, oamenii, veştile or să vă cam bulverseze, dar o să faceţi față situaţiilor, multe dintre ele or să vă lase muţi de uimire.

TAUR: Poate vă faceţi timp şi pentru sportul preferat sau hobby-ul care vă scapă de tensiuni şi vă petreceţi frumos zilele libere. Se animă frumos sfera sentimentală şi o să vă bucuraţi de o companie pe lungimea voastră de undă, o să puteţi speră la o viaţă de cuplu armonioasă.

GEMENI: E posibil să vă implicaţi într-un eveniment - spectacol, n-ar fi exclus să fie un examen, ori poate un concurs şi-o s-aveţi emoţii. Poate-aveţi un motiv aparte să preparaţi ceva delicios pentru musafirii care or să vă calce pragul şi o să fie o atmosfera destinsă, o să va simţiţi cu toţii foarte bine.

RAC: Aţi putea discuta şi afaceri cu cineva pe care nu l-aţi mai putut întâlni în cursul săptămânii şi să luaţi o decizie peste câteva zile. Luaţi tren, autocar, avionul şi daţi o fugă la un frate, o sora, v-aşteaptă cineva la destinaţie şi va fi o gură de oxigen, de ambele părţi.

LEU: O să primiţi ceva în dar, prietenii vă scot la un suc, o cafea, sau poate le faceţi voi cinste dacă este ziua voastră de nume. Păreţi amatori de plimbare, plecaţi într-o excursie, le faceţi vizită unor rude, sau unor prieteni care locuiesc prin altă zonă geografică, să revedeţi locuri dragi şi nişte oameni cu care vă-nţelegeţi bine.

Horoscop 8 septembrie 2017. Taurilor li se cer explicații în viața amoroasă
Horoscop 8 septembrie 2017. Taurilor li se cer explicații în viața amoroasă
VIDEO PROTVPLUS.RO
zodiac
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
horoscop
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 8 ianuarie 2019. Zodia care azi lămurește toate problemele din dragoste