O zi cu de toate. O să primim vești bune, iar cele mai puțin reușite vor fi frumos ambulate, încât să se amortizeze efectul.

Vibrația zilei este 9 și să ne propunem ceva frumos, în încheierea sărbătorilor pascale.

 

Horoscop 9 mai 2021 TAUR

 

Poate aveți de încasat niște bani pe care i-ați fi împrumutat mai de mult cuiva și vi-I înapoiază. Se poate să aveți de luat vreun cadou, dar se poate să și primiti dacă e zi aniversară sau nu ați apucat să schimbați cadourile de Paște cu cei dragi.

 

Horoscop 9 mai 2021 GEMENI

 

O să aflați noutăți despre un proiect în care o să vă implicați și o s-aveți timp de gândire până mâine, poimâine. E același dor de ducă și vouă vă place să schimbați mediul, peisajul și dacă nu întâmpinați restricții o să vă duceți că vreți un refresh.

 

Horoscop 9 mai 2021 RAC

 

Se poate să plecați pentru o vreme să munciți în altă parte, poate construiți o casă, c-aveți nevoie de spațiu și de aer curat pentru copii.Vă-ncearcă un spirit de aventură și poate practicați un sport sau îi încurajați pe copii să facă ceva sub supravegherea voastră.

 

Horoscop 9 mai 2021 LEU

 

O să vă-ntelegeți mult mai bine cu partenerul de cuplu, poate pentru că sunteți mai odihniți, mai relaxați. O să aranjați o masa festivă, fie și doar cu ai casei, că să-ncheiați sărbătorile pascale în aceeași notă specială și de mâine să-ncepeti munca, chiar și de acasă.

 

Horoscop 9 mai 2021 FECIOARĂ

 

Se poate să primiti o confirmare că vi s-a dat undă verde să dați drumul unui proiect care promite succes. Se poate să petreceți ore bune pe drum, că vă-ntoareceti de unde-ați fost plecați, dar o să constatați că v-a prins bine deplasarea, că v-ați deconectat.

 

Horoscop 9 mai 2021 BALANȚĂ

 

O plimbare v-ar prinde bine, c-ați descarca tensiunile acumulate în timpul săptămânii și v-ați revigora. Vă scoate cineva la un tete a tete că să simțiți vibe-ul, daca relația merge mai departe sau exista niste defazări care or să vă-mpiedice.

 

Horoscop 9 mai 2021 SCORPION

 

O veste bună de la rude poate va avea loc, în curând, fie o nuntă, fie un botez sau o aniversare a căsătoriei. Se poate să luați o decizie referitoare la relația de cuplu și să vă eliberați de o greutate de pe suflet, să fiți și voi fericiți.

 

Horoscop 9 mai 2021 SĂGETĂTOR

 

Sunt prieteni care vor să vă revadă și daca e posibil o să vă întâlniți, daca nu, stați pe chat, pe ZOOM. Poate vă interesați de un job, ca să vă prezentați la un interviu, pentru că vreți ceva nou, care să fie o adevărată provocare pentru voi.

 

Horoscop 9 mai 2021 CAPRICORN

 

O să vă odihniți, pe cât posibil, că să v-apucați de mâine-ncolo de treabă, c-o să fie solicintant la serviciu. Vă sfătuiți cu ai voștri și o să stabiliți ce are fiecare de făcut, ca să pregătiți împreună un eveniment, chiar dacă restrâns, dar important.

 

Horoscop 9 mai 2021 VĂRSĂTOR

 

Se poate să găsiți, absolut întâmplător, o mașină de vânzare sau altceva util pentru munca în gospodărie. Încă se mai pune problema că n-ați renunțat la ideea de a reamenaja un spațiu în care fie să locuiți, fie să lucrați, vreun atelier, un garaj.

 

Horoscop 9 mai 2021 PEȘTI

 

Se poate să luați niste mici atenții că să treceți și pe la niște prieteni, daca n-ați apucat în prima sau a doua zi de Paște. Poate vă mai faceți un pic de timp și pentru viața de cuplu că să detensionați atmosfera, dacă e cumva cu discuții mai aprinse – o plimbare, o ieșire la o terasă.

 

Horoscop 9 mai 2021 BERBEC

 

Poate vă invita cineva la un ceai, mai festiv, așa ca să mai schimbați impresii și va fi un schimb emoțional. Aflați și lucruri bune și mai puțin grozave, dar starea voastră de spirit rămână mai bună, pentru că voi aveți planuri mari și focalizați toată energia acolo.