Horoscop 9 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii pleacă în vacanță cu persoana iubită

Ultima actualizare: 09-07-2020 09:21

Horoscop 9 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi destul de reuşită. O să putem îndrepta nişte lucruri care ne-au ţinut pe loc şi să ne luăm avânt să cucerim noi teritorii, s-avem success.

Vibrația zilei este 9 și o să panoramăm frumos situaţia la nivel macro.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 RAC

 

Poate-aveți de încheiat o situație şcolară, oți mai avea un rest de plată de achitat şi trebuie să faceţi rost de bani ca să puteţi promova. Se poate să primiţi o ofertă de job şi să vă intereseze, mai ales dacă eraţi în căutarea unui loc de muncă - dar e posibil să aibă loc şi o avansare la actualul serviciu.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 LEU

 

O să vă caute cineva care vrea să petreceţi o vacanţă împreună, să se vadă dacă relaţia poate fi de viitor, sau nu. E rost de plecare undeva - poate faceţi o rezervare şi plecaţi în următoarele zile, ca să aveţi timp să lăsaţi totul în ordine şi la serviciu şi acasă.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 FECIOARĂ

 

Întrevedere cu cineva care nu renunţă, în ruptul capului, la o colaborare care v-ar aduce profit - amândurora. O să fie un schimb de idei, cu cineva care vrea să lucraţi împreună şi dacă vă puneţi de accord o să-ncepeți munca de săptămâna viitoare, sau de la 1 august.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 BALANŢĂ

 

Poate o s-aveţi o discuție-ntre patru ochi cu cineva care-o fi greşit, vrea să repare toată povestea şi voi la fel. O audienţă, fie şi pe net, dacă există formula asta ca să obţineţi un discount, să vi se faciliteze ceva care v-ar scuti de o risipă de timp şi bani.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 SCORPION

 

Se poate să vă interesaţi de nişte studii pe care le-aţi putea aprofunda. O fi o specializare şi e de văzut unde s-o faceţi. Vă puteţi reprograma un concediu dac-au intervenit nişte urgențe şi o să decalaţi şi restul treburilor ca să fie totul pus la punct, să nu fiţi deranjaţi cât sunteţi acolo.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se rezolvă o problemă juridică şi o să faceţi progrese, să vă puteţi lua o casă, ori să vă schimbaţi maşina, ori serviciul. O să vă bucuraţi de o revedere, e cineva care-a lipsit din peisaj şi s-au întâmplat atâtea şi simţeaţi nevoia să-mpartășiți.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 CAPRICORN

 

O să investiţi nişte bani în casă şi veţi avea alt confort, or să se bucure toţi ai voştri. Se rezolvă o serie de lucruri, rând pe rând, sau dintr-o dată, şi o să aveţi parte de câştiguri, c-or să tot vină oferte de lucru şi ajutor din partea unor oameni.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate sunt nişte chestiuni legate de maşină pe care trebuie să le rezolvaţi, ca să puteţi pleca în vacanţă. Voi păreţi să fiţi gata de drum, poate plecaţi în concediu, vă lăsaţi totul în ordine acasă, mai delegaţi pe unul, pe altul să se ocupe de nişte lucruri.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 PEŞTI

 

Se poate să primiţi un cadou, sau să vă scoată cineva în oraş şi o să fie o surpriză, o plăcere. Vă caută cineva care v-o fi rămas dator cu ceva şi vrea să se-achite, poate şi voi aveţi pregătit un gest de răspuns, sau va fi unul spontan şi veţi fi chit.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 BERBEC

 

Poate faceţi o rezervare ca să plecaţi undeva, sau să-i trimiteţi pe copii la bunici, la unchi în vacanţă. Abia acum vi se repară una, alta prin casă şi o să vă reamenajaţi interiorul, poate vă mutaţi în casă nouă, sau aţi făcut doar nişte reparaţii, o renovare.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 TAUR

 

Ar mai fi de reînnoit paşaport, act de identitate, permis, legitimaţie, ceva fără de care n-o să vă mai puteţi mişca încolo-ncoace. V-au rămas acte de semnat, vreun examen de dat ca să încheiaţi o situaţie, vă interesaţi poate de şcoala copiilor, ori poate de grădiniţă, dacă, şi când începe.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 GEMENI

 

Poate vă duceţi la alt serviciu şi o să completaţi formalităţi de angajare şi lichidaţi totul la actualul job. O să intraţi la cheltuială c-aveţi lucruri neprevăzute de luat şi o să se subţieze contul - şi totuşi până la sfârşitul lunii or să mai intre nişte bani.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO