Horoscop 8 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor descoperi o nouă sursă de bani

Ultima actualizare: 09-09-2020 08:09

Horoscop 8 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să facem ordine în casă, în viaţă, ne chivernisim şi banii şi ne punem la adăpost, să nu ne trezim în aer, la o adică.

Vibraţia zilei este 8 şi s-avem grijă de bani şi de sănătate.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Se poate să vă găsiţi ceva nou de lucru şi să fie pe bani mai mulţi, să vă bucuraţi de un confort financiar c-aveţi nevoie de multe lucruri.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

Or să vă acapareze nişte colaboratori care vor să daţi zor să duceţi la bun sfârşit un proiect care poate fi de cursă lungă.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

 

Vi se dă mâna liberă să acţionaţi în cadrul afacerilor de care vă ocupaţi şi se-anunţa reuşite - voi de sănătate s-aveţi mare grijă.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O ieşire la rampa cu ceva care să fie marca voastră personală şi o să vă depăşiţi pe voi înşivă, va fi o adevărată provocare.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Sunt promisiuni de bani - cu acoperire şi o să vă gândiţi la o investiţie probabil - să vă luaţi o maşină, sau s-o duceţi în servis pe cea pe care o aveţi.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

E posibil să intraţi într-un parteneriat care v-ar spori veniturile şi-aţi putea atinge un vârf profesional, o să fie o emancipare.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

 

Se poatre să vă ocupaţi mai mult de casă, de familie în perioada asta şi să nu neglijaţi nici sănătate, ca să vă puteţi bucura de viaţă.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

 

O să descoperiţi o nouă sursă de bani, poate fi o colaborare, dacă nu chiar mai multe surse din care-o s-alegeţi ce e mai convenabil.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

 

Apar veşti bune, poate primiţi şi nişte bani care v-ar susţine cheltuielile care ţin de şcoală, grădiniţă, indiferent dacă vor fi online sau la sediu.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

 

Se pare c-o să faceţi o triere a prietenilor, îi păstraţi pe cei fideli, iar pe cei neserioşi îi daţi deoparte şi le şi spuneţi de ce.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2020 RAC

 

O să cheltuiţi nişte bani ca să vă puneţi casa la punct, să vă amenajaţi spaţiu de studiu, de lucru, de joacă, să fiţi pregătiţi pentru orice situaţie.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2020 LEU

 

Poate v-aţi decis spre ce disciplina să vă-ndreptaţi, poate faceţi o specializare, şi se poate şi online, şi poate vă interesaţi şi pentru copii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO