Horoscop 8 martie 2019. Zodia care are o perioadă bună pentru refăcut viaţa sentimentală

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Vineri 08 Martie 2019 09:27
Data publicarii: Vineri 08 Martie 2019 08:11
Categorie: Horoscop

Horoscop 8 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. Avem multe lucruri drăguţe de oferit celor apropiaţi, dar o să şi primim, că e sărbătoare şi armonia pluteşte în aer, o să fie un răsfăţ la nivel vibratoriu.

 

Vibraţia zilei este 8 şi o să dăm dovadă de generozitate dacă vrem să luăm nişte cadouri.

PEŞTI
Cineva care vă iubeşte îşi face timp să vă-ntâlniţi, poate e şi ceva de vorbit între patru ochi şi o să luaţi o decizie. Poate le-aţi pregătit mici surprize celor pe care-i iubiţi, o ieşire la masă, la plimbare, la un spectacol şi o să vă bucuraţi şi voi de atenţie din partea lor.

BERBEC
O revedere emoţionantă şi care o să vă dea o dată în plus convingerea că vreţi să fiţi împreună pentru tot restul vieţii. Se poate să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveaţi de gând, că e 8 martie, că se mută cineva în casă nouă, că o fi vreo aniversare - motive or să tot fie.

TAUR
Se poate să luaţi nişte bani, să primiţi şi un cadou şi să daţi curs şi unei invitaţii la masă în oraş, la un tete a tete. Voi se pare c-aveţi nevoie de odihnă şi de un respiro sufletesc, pentru că s-au adunat cam multe şi v-a fost şi încă vă e greu, dar, treptat, se rezolva toate.

GEMENI
Se poate să plecaţi în alt oraş c-aveţi un party la care o să vă duceţi numai dacă nu e ceva obligatoriu de făcut pe-acasă. Vă faceţi planuri de plecare, de distracţie, să revedeţi prieteni şi rude, să petreceţi împreună zilele astea, poate aveţi şi o sărbătoare în familie.

RAC
Poate vreţi să vă arătaţi recunoştinţa față de cineva care v-a fost de mare ajutor cândva şi pregătiţi ceva special. Vă pot veni rude şi prieteni la masă, dar aveţi şi alte treburi care or să vă ţină ocupaţi câteva ore, şi totuşi o să aveţi disponibilitate şi pentru musafiri.

LEU
Poate se iveşte un bun prilej să faceţi cunoştinţă cu cineva cu care o să fiţi în rezonanţă şi o să se dezvolte armonios relaţia. O să încasaţi nişte bani de la serviciu şi mai achitaţi din dări, vă faceţi şi vouă şi altora nişte mici cadouri şi o să ieşiţi cu prietenii la distracţie, să vă eliberaţi de stres.

FECIOARĂ
Vă invită cineva la o sindrofie, poate şi mâine o fi o ceremonie care va ţine îmbrăcaţi la ţol festiv şi o să aveţi o stare de spirit foarte bună. Întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de colaborare şi or să vă convină condiţiile şi poate vă-nțelegeți până la urmă şi semnaţi un contract.

BALANŢA
Va caută cineva după o lungă absenţa şi poate v-aţi dat seama între timp că nu puteţi trăi unul fără celălalt. Poate faceţi un consiliu de familie să vedeţi încotro s-o porniţi chiar şi de azi şi să rămâneţi şi mâine, poimâine dacă va permite buzunarul şi-aveţi timp.

SCORPION
E posibil să-şi facă apariţia o persoană carismatică şi să nu rămâneţi indiferenţi la farmecele ei şi să-ncepeti o relaţie. Se poate să vă alăturaţi unui grup care desfăşoară o activitate care e şi pe gustul vostru şi o să vă bucuraţi de orele petrecute împreună că sunteţi sătui de muncă.

SĂGETĂTOR
Tot insista cineva să vă mutaţi împreună şi dacă v-aţi săturat de traiul de unul singur poate îndrăzniţi - ia vedeţi. Poate preparaţi nişte bunătăţi pentru familie şi prieteni, să vă cinstiţi de ziua femeii, a mamei, să vă-ncărcați cu energia acestei sărbători.

CAPRICORN
Aţi putea pleca la drum, poate la insistenţele unor apropiaţi şi o să vă destindeţi, c-aveţi nevoie de un respiro. E posibil să alegeţi o preocupare de timp liber care să vă elibereze de stres, să vă reactiveze creativitatea, să daţi un nou sens vieţii voastre.

VĂRSĂTOR
E o perioadă bună pentru refăcut viaţa sentimentală şi în orice moment puteţi întâlni pe cineva care să vă suscite interesul. O stare de bine, poate vă duceţi la plimbare, la SPA, profitaţi de sărbătoarea de azi şi o să va-ncarcati bateriile, mai rămâneţi şi în următoarele zile la un hotel pe undeva.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO
neti sandu
Horoscop 25 martie 2019. Câștiguri materiale consistente pentru acest nativ
Horoscop 24 martie 2019. O problemă va necesita duminică toată atenția acestui nativ
Horoscop 23 martie 2019. Zodia care își va reface viața amoroasă
Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
zodiac
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat