Horoscop 8 martie 2019. Zodia care are o perioadă bună pentru refăcut viaţa sentimentală


Ultimul update: Vineri 08 Martie 2019 09:27
Data publicarii: Vineri 08 Martie 2019 08:11
Categorie: Horoscop

Horoscop 8 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. Avem multe lucruri drăguţe de oferit celor apropiaţi, dar o să şi primim, că e sărbătoare şi armonia pluteşte în aer, o să fie un răsfăţ la nivel vibratoriu.

 

Vibraţia zilei este 8 şi o să dăm dovadă de generozitate dacă vrem să luăm nişte cadouri.

PEŞTI
Cineva care vă iubeşte îşi face timp să vă-ntâlniţi, poate e şi ceva de vorbit între patru ochi şi o să luaţi o decizie. Poate le-aţi pregătit mici surprize celor pe care-i iubiţi, o ieşire la masă, la plimbare, la un spectacol şi o să vă bucuraţi şi voi de atenţie din partea lor.

BERBEC
O revedere emoţionantă şi care o să vă dea o dată în plus convingerea că vreţi să fiţi împreună pentru tot restul vieţii. Se poate să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveaţi de gând, că e 8 martie, că se mută cineva în casă nouă, că o fi vreo aniversare - motive or să tot fie.

TAUR
Se poate să luaţi nişte bani, să primiţi şi un cadou şi să daţi curs şi unei invitaţii la masă în oraş, la un tete a tete. Voi se pare c-aveţi nevoie de odihnă şi de un respiro sufletesc, pentru că s-au adunat cam multe şi v-a fost şi încă vă e greu, dar, treptat, se rezolva toate.

GEMENI
Se poate să plecaţi în alt oraş c-aveţi un party la care o să vă duceţi numai dacă nu e ceva obligatoriu de făcut pe-acasă. Vă faceţi planuri de plecare, de distracţie, să revedeţi prieteni şi rude, să petreceţi împreună zilele astea, poate aveţi şi o sărbătoare în familie.

RAC
Poate vreţi să vă arătaţi recunoştinţa față de cineva care v-a fost de mare ajutor cândva şi pregătiţi ceva special. Vă pot veni rude şi prieteni la masă, dar aveţi şi alte treburi care or să vă ţină ocupaţi câteva ore, şi totuşi o să aveţi disponibilitate şi pentru musafiri.

LEU
Poate se iveşte un bun prilej să faceţi cunoştinţă cu cineva cu care o să fiţi în rezonanţă şi o să se dezvolte armonios relaţia. O să încasaţi nişte bani de la serviciu şi mai achitaţi din dări, vă faceţi şi vouă şi altora nişte mici cadouri şi o să ieşiţi cu prietenii la distracţie, să vă eliberaţi de stres.

FECIOARĂ
Vă invită cineva la o sindrofie, poate şi mâine o fi o ceremonie care va ţine îmbrăcaţi la ţol festiv şi o să aveţi o stare de spirit foarte bună. Întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de colaborare şi or să vă convină condiţiile şi poate vă-nțelegeți până la urmă şi semnaţi un contract.

BALANŢA
Va caută cineva după o lungă absenţa şi poate v-aţi dat seama între timp că nu puteţi trăi unul fără celălalt. Poate faceţi un consiliu de familie să vedeţi încotro s-o porniţi chiar şi de azi şi să rămâneţi şi mâine, poimâine dacă va permite buzunarul şi-aveţi timp.

SCORPION
E posibil să-şi facă apariţia o persoană carismatică şi să nu rămâneţi indiferenţi la farmecele ei şi să-ncepeti o relaţie. Se poate să vă alăturaţi unui grup care desfăşoară o activitate care e şi pe gustul vostru şi o să vă bucuraţi de orele petrecute împreună că sunteţi sătui de muncă.

SĂGETĂTOR
Tot insista cineva să vă mutaţi împreună şi dacă v-aţi săturat de traiul de unul singur poate îndrăzniţi - ia vedeţi. Poate preparaţi nişte bunătăţi pentru familie şi prieteni, să vă cinstiţi de ziua femeii, a mamei, să vă-ncărcați cu energia acestei sărbători.

CAPRICORN
Aţi putea pleca la drum, poate la insistenţele unor apropiaţi şi o să vă destindeţi, c-aveţi nevoie de un respiro. E posibil să alegeţi o preocupare de timp liber care să vă elibereze de stres, să vă reactiveze creativitatea, să daţi un nou sens vieţii voastre.

VĂRSĂTOR
E o perioadă bună pentru refăcut viaţa sentimentală şi în orice moment puteţi întâlni pe cineva care să vă suscite interesul. O stare de bine, poate vă duceţi la plimbare, la SPA, profitaţi de sărbătoarea de azi şi o să va-ncarcati bateriile, mai rămâneţi şi în următoarele zile la un hotel pe undeva.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16