Horoscop 8 mai 2018. Zodiile care se vor bucura de venituri suplimentare

Ultimul update: Marti 08 Mai 2018 10:55
Data publicarii: Marti 08 Mai 2018 07:35
Categorie: Horoscop

O zi destul de bună. O să luăm pulsul evenimentelor şi vom contribui şi noi cu câte ceva, să nu rămânem pe dinafară, să ne facem simţită prezenţa.

 Vibraţia zilei este 8 şi e bine să fim chivernisiţi, să ţinem la fiecare bănuţ.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

TAUR: E timpul să vă ocupaţi şi de voi, să interveniţi cu ce trebuie dacă sunt ceva probleme de sănătate, să vă vindecaţi. 

Se ivesc nişte posibilităţi să faceţi rost de bani, vă asociaţi cu cineva să vă asiguraţi reuşita în afaceri şi o să vă meargă bine în tandem.

GEMENI: Poate vă aflaţi în plină idilă şi o să vă faceţi planuri cu bătaie lungă, poate vă căsătoriţi anul ăsta sau celălalt.

Vă pot intra nişte bani de la serviciu sau încep să se-adune cei din colaborări, c-aveţi de lucru şi în particular, să vă suplimentaţi veniturile.

Horoscop 6 mai 2018. Zodia care dă cărțile pe față

RAC: Vă scoate la un suc, o cafea cineva cu care aveţi suficiente lucruri în comun încât să formaţi un cuplu.

Se poate să insistaţi pe ideea unei afaceri și să-l convingeţi pe interlocutor să vă dea tot ce cereţi şi o să meargă totul ca pe roate, dar cu multă muncă.

LEU: Poate plecaţi într-o deplasare ca să rezolvaţi nişte probleme de serviciu şi să căpătaţi un plus de experienţă, o să v-ajute plecarea.

Poate vă luaţi noi angajamente să lucraţi în paralel cu serviciul ca să vă puteţi cumpăra o casă, o maşină, pe rând sau măcar una din ele, cu credit bancar, eventual.

FECIOARĂ: Vi se poate împlini un vis, să vă mutaţi în casă nouă, să deveniţi părinţi, să plecaţi în concediu acolo unde v-aţi propus mai demult.

Aţi putea semna acte, să luaţi un examen, să rezolvaţi diverse lucruri legate de şcoală şi o să faceţi progrese şi la slujbă, în activităţile extraprofesionale, şi-o să luaţi şi bani.

BALANŢĂ: Aţi putea face cunoştinţă cu cineva care să devină din ce în ce mai interesat de voi şi să vă placă atenţia pe care o primiţi - poate ieşi o relaţie.

Se va regla situaţia financiară, vă găsiţi, poate , încă un job şi o s-aveţi bani pentru toate plăţile lunare şi să plecaţi şi în weekend pe undeva, să vă recreaţi.

SCORPION: Poate veţi obţine nişte înlesniri de la şefi, o compensaţie şi o să vă mai crească moralul, până să crească şi salariul.

Sunt câteva aspecte de pus la punct la serviciu şi o să vă mai consultaţi cu colegii, cu şefii, să reaşezaţi lucrurile în aşa fel încât să aibă toată lumea profit.

SĂGETĂTOR: O comunicare mult mai bună cu perechea de suflet, treceţi într-o altă etapă şi o să ajungeţi la concluzia că nu puteţi trăi unul fără celălalt.

Poate vă acordaţi mai mult timp de respiro şi o să căpătaţi o formă fizică mult mai bună şi o să-i luaţi şi pe copii în plimbare, în excursii, să faceţi sport.

CAPRICORN: O discuţie, măcar de principiu, cu un angajator, ca să lucraţi pentru el şi dacă vă decideţi o s-aveţi asigurat confortul financiar.

O să mai investiţi nişte bani în casă, reamenajaţi şi grădina, sporiţi gradul de confort, vă extindeţi şi o să fie normal cu cheltuiala, dar poate accesaţi economiile.

VĂRSĂTOR: Poate organizaţi o ieşire la sfârşit de săptămână, să vă refaceţi fizic, psihic, să fiţi alături de cei pe care-i iubiţi. 

Poate vă pregătiţi de viaţă de familie, vă cumpăraţi o casă mai mare şi e posibil să luaţi un credit bancar ca să faceţi ca acest lucru să se-ntâmple.

PEŞTI: O să vă vedeţi cu rudele, în funcţie şi de programul lor să organizaţi un eveniment în familia lărgită şi o să lăsaţi chiar şi pe week-end întâlnirea.

O să faceţi rost de bani să luaţi ce-aveţi nevoie pentru familie şi o să vă descurcaţi şi cu facturile şi cu ratele care, de obicei, va sufocă.

BERBEC: E un suflu de prospeţime, poate v-aţi îndrăgostit sau vă merge şi mai bine în relaţia de cuplu c-aţi mai învăţat o lecţie de viaţă.

Aveţi idei, energie să le puneţi în practică şi oameni care să vă fie mâna a doua de lucru, să construiţi împreună, să vă bucuraţi de bani şi de glorie.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 7 mai 2018. Zodia care se poate căsători

Horoscop 7 mai 2018. Zodia care se poate căsători

VIDEO PROTVPLUS.RO

Horoscop

Horoscop 20 iulie 2018. Zodia care se bucură de câștiguri financiare importante

Horoscop 19 iulie 2018. Zodia care își va reface viața sentimentală

Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 2018

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare

Horoscop 10 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe o activitate profitabilă

Horoscop 9 iulie 2018. Sarcini noi la locul de muncă pentru nativii din zodia Rac