Horoscop 8 mai 2018. Zodiile care se vor bucura de venituri suplimentare

×
Codul embed a fost copiat

O zi destul de bună. O să luăm pulsul evenimentelor şi vom contribui şi noi cu câte ceva, să nu rămânem pe dinafară, să ne facem simţită prezenţa.

 Vibraţia zilei este 8 şi e bine să fim chivernisiţi, să ţinem la fiecare bănuţ.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

TAUR: E timpul să vă ocupaţi şi de voi, să interveniţi cu ce trebuie dacă sunt ceva probleme de sănătate, să vă vindecaţi. 

Se ivesc nişte posibilităţi să faceţi rost de bani, vă asociaţi cu cineva să vă asiguraţi reuşita în afaceri şi o să vă meargă bine în tandem.

Citește și
Horoscop
Horoscop 6 mai 2018. Zodia care dă cărțile pe față
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

GEMENI: Poate vă aflaţi în plină idilă şi o să vă faceţi planuri cu bătaie lungă, poate vă căsătoriţi anul ăsta sau celălalt.

Vă pot intra nişte bani de la serviciu sau încep să se-adune cei din colaborări, c-aveţi de lucru şi în particular, să vă suplimentaţi veniturile.

RAC: Vă scoate la un suc, o cafea cineva cu care aveţi suficiente lucruri în comun încât să formaţi un cuplu.

Se poate să insistaţi pe ideea unei afaceri și să-l convingeţi pe interlocutor să vă dea tot ce cereţi şi o să meargă totul ca pe roate, dar cu multă muncă.

LEU: Poate plecaţi într-o deplasare ca să rezolvaţi nişte probleme de serviciu şi să căpătaţi un plus de experienţă, o să v-ajute plecarea.

Poate vă luaţi noi angajamente să lucraţi în paralel cu serviciul ca să vă puteţi cumpăra o casă, o maşină, pe rând sau măcar una din ele, cu credit bancar, eventual.

FECIOARĂ: Vi se poate împlini un vis, să vă mutaţi în casă nouă, să deveniţi părinţi, să plecaţi în concediu acolo unde v-aţi propus mai demult.

Aţi putea semna acte, să luaţi un examen, să rezolvaţi diverse lucruri legate de şcoală şi o să faceţi progrese şi la slujbă, în activităţile extraprofesionale, şi-o să luaţi şi bani.

BALANŢĂ: Aţi putea face cunoştinţă cu cineva care să devină din ce în ce mai interesat de voi şi să vă placă atenţia pe care o primiţi - poate ieşi o relaţie.

Se va regla situaţia financiară, vă găsiţi, poate , încă un job şi o s-aveţi bani pentru toate plăţile lunare şi să plecaţi şi în weekend pe undeva, să vă recreaţi.

SCORPION: Poate veţi obţine nişte înlesniri de la şefi, o compensaţie şi o să vă mai crească moralul, până să crească şi salariul.

Sunt câteva aspecte de pus la punct la serviciu şi o să vă mai consultaţi cu colegii, cu şefii, să reaşezaţi lucrurile în aşa fel încât să aibă toată lumea profit.

SĂGETĂTOR: O comunicare mult mai bună cu perechea de suflet, treceţi într-o altă etapă şi o să ajungeţi la concluzia că nu puteţi trăi unul fără celălalt.

Poate vă acordaţi mai mult timp de respiro şi o să căpătaţi o formă fizică mult mai bună şi o să-i luaţi şi pe copii în plimbare, în excursii, să faceţi sport.

CAPRICORN: O discuţie, măcar de principiu, cu un angajator, ca să lucraţi pentru el şi dacă vă decideţi o s-aveţi asigurat confortul financiar.

O să mai investiţi nişte bani în casă, reamenajaţi şi grădina, sporiţi gradul de confort, vă extindeţi şi o să fie normal cu cheltuiala, dar poate accesaţi economiile.

VĂRSĂTOR: Poate organizaţi o ieşire la sfârşit de săptămână, să vă refaceţi fizic, psihic, să fiţi alături de cei pe care-i iubiţi. 

Poate vă pregătiţi de viaţă de familie, vă cumpăraţi o casă mai mare şi e posibil să luaţi un credit bancar ca să faceţi ca acest lucru să se-ntâmple.

PEŞTI: O să vă vedeţi cu rudele, în funcţie şi de programul lor să organizaţi un eveniment în familia lărgită şi o să lăsaţi chiar şi pe week-end întâlnirea.

O să faceţi rost de bani să luaţi ce-aveţi nevoie pentru familie şi o să vă descurcaţi şi cu facturile şi cu ratele care, de obicei, va sufocă.

BERBEC: E un suflu de prospeţime, poate v-aţi îndrăgostit sau vă merge şi mai bine în relaţia de cuplu c-aţi mai învăţat o lecţie de viaţă.

Aveţi idei, energie să le puneţi în practică şi oameni care să vă fie mâna a doua de lucru, să construiţi împreună, să vă bucuraţi de bani şi de glorie.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 7 mai 2018. Zodia care se poate căsători
Horoscop 7 mai 2018. Zodia care se poate căsători

Se vor da nişte lupte, nu vom câştiga, aşa, cu una, cu două nimic din ce ne dorim şi va căpăta o şi mai mare valoare cazna noastră.

Horoscop 6 mai 2018. Zodia care dă cărțile pe față
Horoscop 6 mai 2018. Zodia care dă cărțile pe față

O zi de acţiune. Avem chef de ieşit la plimbare, de mers pe la evenimente în care chiar să ne implicăm întrucâtva şi adrenalina o să ne ţină de foame şi sete, o să ne hotărâm cu ea. Vibraţia zilei este 6 şi armonia există, trebuie doar să ne concentrăm la

Horoscop 5 mai 2018. Zodia care va avea parte de o revedere emoționantă
Horoscop 5 mai 2018. Zodia care va avea parte de o revedere emoționantă

O zi destul de bună. O să aflăm nişte răspunsuri care să ne modifice oarecum parcursul, traiectoria unei relaţii şi o să ajungem cu bine la destinaţie. Vibraţia zilei este 5 şi e bine să ne asumăm şi nişte riscuri.

Recomandări
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții

O persoană a murit și trei au fost rănite în explozia care a distrus un bloc din Craiova. Deflagrația a rupt pereții, iar o parte din primul etaj s-a prăbușit.  

Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”
Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”

Sute de români blocaţi de marţi în Dubai după inundațiile istorice care au lovit Emiratele Unite Arabe au început să sosească în țară.