Horoscop 7 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii fac primul pas spre o nouă relație

Ultima actualizare: 07-09-2020 09:27

Horoscop 7 septembrie, cu Neti Sandu. O zi a surprizelor. Să ne bucurăm de veşti bune, şi o să le-ntindem o mână de ajutor celor care ne-o cer, şi-o să fie o mulţumire reciprocă.

 

Vibraţia zilei este 7 şi o să luăm decizii înţelepte.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

O să luaţi startul într-o nouă aventură profesională şi o să vă faceţi şi un nume, dacă pân-acum n-aţi convins publicul larg.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

Or să vă intre bani şi o să vă permiteţi şi nişte cheltuieli mai îndrăzneţe, c-aţi fost cuminţi, aţi cumpărat lucruri doar pentru casă şi ai voştri.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

 

Va caută cineva care vrea să formaţi un cuplu, dar în sufletul vostru ideea nu s-a copt însă, şi mai lăsaţi să treacă încă un pic de timp.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să-ncepeti proiecte noi care să vă ducă la alt nivel profesional, să vă aducă în relaţie cu nişte oameni de afaceri cu care veţi colabora fructuos.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

O apariţie - surpriză! E cineva care-o să vrea probabil să colaboraţi şi dacă tot vreţi să vă suplimentaţi veniturile o s-o faceţi c-aveţi nevoie de un capital financiar.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să treacă cineva pe la voi şi să aflaţi noutăţi care să vă stimuleze să atacaţi un nou domeniu, să vă lansaţi cu altceva pe scena socială.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

 

O să reglaţi afacerile, c-aveţi mai multe oferte şi trebuie văzut cum vă-mpăcați cu timpul şi dacă o să rămâneţi la actualul serviciul, sau vă duceţi altundeva.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

 

O să recuperaţi nişte bani şi o să faceţi acele achiziţii pe care le-aţi tot amânat că erau prioritare alte lucruri şi o să mulţumiţi pe toată lumea.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

 

O confirmare - că puteţi accesa nişte fonduri europene că puteţi lua un credit bancar să daţi avansul pentru o casă, ori cereţi un salariu, două în avans.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

 

Sfera creativă e actuală şi o s-aveţi inspiraţie, pe care o s-o transpuneţi în practică, să vă faceţi un bun renume, c-or să fie valoroase produsele voastre.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2020 RAC

 

O să fie o perioadă bănoasă, vă luaţi poate, ceva de lucru în particular şi o să aveţi un buget care să v-ajungă, să fie mulţumitor.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2020 LEU

 

O să vă-ngrijiți şi de voi, şi din punct de vedere estetic, dar şi sub aspectul sănătăţii, că v-aţi îngrijit de toţi ceilalţi, dar de voi nu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO