Horoscop 7 mai 2018. Zodia care se poate căsători

Ultimul update: Luni 07 Mai 2018 10:16
Data publicarii: Luni 07 Mai 2018 07:33
Categorie: Horoscop

Se vor da nişte lupte, nu vom câştiga, aşa, cu una, cu două nimic din ce ne dorim şi va căpăta o şi mai mare valoare cazna noastră.

Vibraţia zilei este 7 şi o să fim mai bogaţi sufleteşte după tot consumul fizic şi nervos.

Şi acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

TAUR: V-aţi putea programa la medic pentru nişte investigaţii şi să urmăriţi îndeaproape ce se-ntâmplă cu sănătatea voastră, ca să fiţi în formă maximă. O să treceţi în revistă lucrurile pe care vreţi să le rezolvaţi ca să vă dezvoltaţi frumos, să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, în viaţa personală, peste tot.

GEMENI: O să luptaţi din răsputeri pentru dragostea voastră şi cea mai bună armă este iubirea, sigur şi apoi comunicarea, spuneţi lucrurilor pe nume. Se poate să amânaţi o activitate, o întâlnire de grup, apare ceva care va da de furcă şi o să vă redresaţi din mers, c-aveţi resurse interioare şi fizice şi psihice.

Horoscop 5 mai 2018. Zodia care va avea parte de o revedere emoționantă

RAC: Poate primiţi un ajutor financiar, oţi fi cerut un împrumut şi o să vă permiteţi nişte achiziţii pe care le vizaţi de multă vreme. Poate o să reluaţi o discuţie cu un angajator ca să vă fie şi mai clar în ce condiţii veţi lucra, să ştiţi dacă merită să plecaţi de la actualul serviciu, să vă duceţi în partea cealaltă.

LEU: Poate începeţi nişte reparaţii pe-acasă, aţi comandat nişte lucruri, piese de mobilier, sau aparatură casnică. O să reporgramati o plecare în week-end, vă faceţi rezervare şi la tren, avion şi la cazare, să n-aveţi surpriză când o să ajungeţi la destinaţie că n-aveţi unde dormi.

FECIOARĂ: Se poate să aflaţi de o destinaţie de vacanţă care să fie exact ce-aveaţi nevoie şi să faceţi un efort financiar să vă luaţi biletele. Încă mai aveţi şanse să recuperaţi nişte bani pe care trebuia să-i luaţi acum mai bine de o lună şi vedeţi ce varianta abordaţi, în scris, telefonic, vă-ntâlniţi față-n față cu persoana.

BALANŢĂ: O să vă iasa-n cale cineva care se-arata interesat de voi şi o să vă puteţi cunoaşte mai bine şi să formaţi un cuplu. O să vă mai cheltuiţi nişte bani cu recondiţionările prin casă şi să vă gândiţi dup-aceea şi la voi, la sănătate, la felul în care trăiţi, să vă oferiţi şi un respiro.

SCORPION: Partenerul de cuplu vrea să primească asigurări din partea voastră că o să puneţi umărul la toate activităţile pe care le-aveţi de făcut împreună. Poate v-apucaţi de nişte cursuri, să vă specializaţi într-un domeniu, să obţineţi un salariu mai mare când veţi absolvi, să aveţi un trai civilizat.

SĂGETĂTOR: Păreţi deschişi unei relaţii sentimentale, vă şi potriviţi şi o să vă completaţi frumos, o să construiţi împreună. Vă pregătiţi de o relansare profesională, poate v-aţi găsit altceva de lucru şi nu mai vreţi să prelungiţi situaţia, o să treceţi la fapte.

CAPRICORN: Se-anunţa o perioadă mai bănoasă, poate mai luaţi din particular nişte bani, sau mai vin şi pe filieră partenerului de cuplu. Poate că vă doriţi să-ncepeti o viaţă nouă, dar aveţi nevoie de un impuls, de cineva pentru care să faceţi toate schimbările necesare şi s-ar putea să şi existe persoană.

VĂRSĂTOR: E un crescendo în sfera afectivă şi o să devină şi mai stabilă relaţia, o să vă gândiţi şi la căsătorie. E bine să-i mai faceţi şi voi o verificare maşinii, să aveţi ce vă trebuie în cazul în care va lăsa-n drum, vedeţi şi cu actele dacă sunteţi în regulă să evitaţi amenzile.

PEŞTI: Aţi putea reactualiza nişte acte, să nu vă treziţi cu interdicţii, să vă puteţi vedea de toate treburile din perioada asta. Intraţi la cheltuiala, dar poate daţi de nişte lucruri pe care le căutaţi de multă vreme, sau apar situaţii neprevăzute care vă scot, cu forţa, banii din buzunar.

BERBEC: O să vă puteţi împăca după o ceartă care poate avea loc şi azi cu cineva la care nu puteţi renunţa şi o să fie dulce împăcarea, o să vedeţi. O să vă puneţi mintea cu ceva complicat pe care nu l-aţi putut deznoda pân-acum şi o să-i veniţi de hac, poate va mai ajută cineva şi-o să fie convenabil aşa.

Horoscop 6 mai 2018. Zodia care dă cărțile pe față

Horoscop 6 mai 2018. Zodia care dă cărțile pe față

Horoscop

Horoscop 23 mai 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 22 mai 2018. Peștii fac un pas important și își refac viața amoroasă

Horoscop 21 mai 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 20 mai 2018. Capricornii primesc invitație la o cină romantică

Horoscop 19 mai 2018. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai 2018. Zodia care va recăpăta ceva important

horoscop

Horoscop 17 aprilie 2018. Taurii vor avea parte de o zi bănoasă

Horoscop 16 mai 2018. Zodia care se trezeşte pe neaşteptate cu bani în cont

Horoscop 15 mai 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop 14 mai 2018. Gemenii încep o perioadă excelentă din punct de vedere financiar

Horoscop 12 mai 2018. Zodiile care fac rost de bani și cele care merg la petreceri

Horoscop 11 mai 2018. Balanțelor li se fac ochi dulci, Vărsătorii pleacă în excursie