Horoscop 7 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii dau lovitura în afaceri


Ultimul update: Marti 07 Ianuarie 2020 09:35
Data publicarii: Marti 07 Ianuarie 2020 07:34
Categorie: Horoscop

Horoscop 7 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de prezența celor dragi, de darurile pe care le vom primi și pe care le vom oferi celorlalți și vom încheia fericiți sărbătorile de iarnă.

Vibrația zilei este 7 și înțelepciunea e la ea acasă într-o astfel de zi.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să lucrați cu cineva din altă țară, sau e o persoană care vrea să fiți împreună, ca soț și soție și v-așteaptă acolo. Întrevedere cu cineva care-și serbează poate ziua de nume, sau insistă să lucrați împreună că i-oți fi promis și o să vedeți dacă rămâne-n picioare decizia voastră.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Invitație specială la ziua cuiva de naștere, ori de nume și o să va treziți și cu vreo ofertă de afaceri, printre altele. O să luați parte la un eveniment, poate țineți și vreun speach, relationati cu oameni care or să facă parte din echipa voastră de lucru și o să fie un succes.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 PEȘTI

 

O să dați ochii cu cineva care-așteaptă un răspuns de la voi și o să lămuriți o chestiune de ordin sentimental. Se poate să vreți o mărire de salariu, ori altceva care să compenseze un efort pe care-l depuneți de multă vreme și o să se rețină ce vă doriți - dar mai aveți de așteptat până să și primiți.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 BERBEC

 

Poate vă bate gândul să legalizati o relație sentimentală, poate mai mult pentru faptul că vă doriți copii. Se-ntâmplă ceva nou, vine cineva de departe, și poate vă faceți planuri de conviețuire, să formați o familie și să va mutați în altă casă.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 TAUR

 

Ați avea de încasat niște bani și să vă pregătiți de o mutare, să vă luați altă casă. O să primiți o invitație la ziua cuiva, poate în altă localitate, la munte, undeva, sau în alt oraș din lume, și o să fie o aventură - turistică.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 GEMENI

 

Relația cu partenerul de cuplu traversează o perioada mai zgomotoasă, dar o s-o puteți ține în frâu. E posibil să legalizati niște acte și să avansați pe scară ierarhică, să plecați la o bursă dacă sunteți interesați de așa ceva și să obțineți o specializare, un titlu.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 RAC

 

E cineva care vrea să vă cunoască mai bine și vă scoate în oraș ca să fiți mai în largul vostru. O să puneți în balanță avantajele și minusurile că să știți ce să alegeți în cazul unui contract care v-ar aduce bani mulți, dar cine știe ce hibe are.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 LEU

 

Foarte posibilă o reconciliere cu cineva pe care n-ați putut să-l iertați că v-a greșit și o să fie bine de data asta. Poate-aveți un sărbătorit în familie, îi chemați pe prieteni și pe rude și o să vă bucurați de o atmosferă caldă alături de oameni pe sufletul vostru.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate le faceți o vizită unor rude care v-așteaptă de la Crăciun, Anul Nou și n-ați reușit s-ajungeți. O să dedicați mai mult timp prietenilor, iar la serviciu va fi o atmosferă mai plăcută, lucrați poate în alt registru- creativ și o să pară mai ușor totul.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 BALANȚĂ

 

Sfera sentimentală e degajată și o să-ntalniti pe cineva care să vi se potrivească, să puteți forma un cuplu fericit. Va duceți la o întâlnire amicală și o să va puneți la curent cu noutățile, aflați și cu cine v-ați mai putea asocia, ca să prindeți un proiect pe bani mulți.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 SCORPION

 

E cineva care și-a tocit răbdarea așteptându-vă și o să va gândiți bine de tot dacă vă-ncumetați la o relație, sau vă țineți departe. E bine să apelați la fler ca să știți dacă o anume ofertă de afaceri e pentru voi, sau lăsăți-o că vine alta mai potrivită și poate mai rentabilă financiar.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate vă luați altă mașină c-o să plecați la drum lung și-aveți nevoie de siguranță la volan, pe șosea, o să faceți un efort financiar. O s-aveți mai multă energie, o să dați lovitura în afaceri, o să faceți lucruri interesante care să vî propulseze în carieră, și să fie o emancipare.

Horoscop 5 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii dau curs unei relații
Horoscop 4 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au parte de surprize
Horoscop 3 ianuarie 2020, cu Neti Sandu. Racii încep o activitate care le aduce bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33