Horoscop 7 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii dau lovitura în afaceri

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 7 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de prezența celor dragi, de darurile pe care le vom primi și pe care le vom oferi celorlalți și vom încheia fericiți sărbătorile de iarnă.

Vibrația zilei este 7 și înțelepciunea e la ea acasă într-o astfel de zi.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să lucrați cu cineva din altă țară, sau e o persoană care vrea să fiți împreună, ca soț și soție și v-așteaptă acolo. Întrevedere cu cineva care-și serbează poate ziua de nume, sau insistă să lucrați împreună că i-oți fi promis și o să vedeți dacă rămâne-n picioare decizia voastră.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Citește și
Horoscop 4 ianuarie 2020, prezentant de Neti Sandu
Horoscop 4 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au parte de surprize

Invitație specială la ziua cuiva de naștere, ori de nume și o să va treziți și cu vreo ofertă de afaceri, printre altele. O să luați parte la un eveniment, poate țineți și vreun speach, relationati cu oameni care or să facă parte din echipa voastră de lucru și o să fie un succes.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 PEȘTI

 

O să dați ochii cu cineva care-așteaptă un răspuns de la voi și o să lămuriți o chestiune de ordin sentimental. Se poate să vreți o mărire de salariu, ori altceva care să compenseze un efort pe care-l depuneți de multă vreme și o să se rețină ce vă doriți - dar mai aveți de așteptat până să și primiți.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 BERBEC

 

Poate vă bate gândul să legalizati o relație sentimentală, poate mai mult pentru faptul că vă doriți copii. Se-ntâmplă ceva nou, vine cineva de departe, și poate vă faceți planuri de conviețuire, să formați o familie și să va mutați în altă casă.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 TAUR

 

Ați avea de încasat niște bani și să vă pregătiți de o mutare, să vă luați altă casă. O să primiți o invitație la ziua cuiva, poate în altă localitate, la munte, undeva, sau în alt oraș din lume, și o să fie o aventură - turistică.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 GEMENI

 

Relația cu partenerul de cuplu traversează o perioada mai zgomotoasă, dar o s-o puteți ține în frâu. E posibil să legalizati niște acte și să avansați pe scară ierarhică, să plecați la o bursă dacă sunteți interesați de așa ceva și să obțineți o specializare, un titlu.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 RAC

 

E cineva care vrea să vă cunoască mai bine și vă scoate în oraș ca să fiți mai în largul vostru. O să puneți în balanță avantajele și minusurile că să știți ce să alegeți în cazul unui contract care v-ar aduce bani mulți, dar cine știe ce hibe are.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 LEU

 

Foarte posibilă o reconciliere cu cineva pe care n-ați putut să-l iertați că v-a greșit și o să fie bine de data asta. Poate-aveți un sărbătorit în familie, îi chemați pe prieteni și pe rude și o să vă bucurați de o atmosferă caldă alături de oameni pe sufletul vostru.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate le faceți o vizită unor rude care v-așteaptă de la Crăciun, Anul Nou și n-ați reușit s-ajungeți. O să dedicați mai mult timp prietenilor, iar la serviciu va fi o atmosferă mai plăcută, lucrați poate în alt registru- creativ și o să pară mai ușor totul.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 BALANȚĂ

 

Sfera sentimentală e degajată și o să-ntalniti pe cineva care să vi se potrivească, să puteți forma un cuplu fericit. Va duceți la o întâlnire amicală și o să va puneți la curent cu noutățile, aflați și cu cine v-ați mai putea asocia, ca să prindeți un proiect pe bani mulți.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 SCORPION

 

E cineva care și-a tocit răbdarea așteptându-vă și o să va gândiți bine de tot dacă vă-ncumetați la o relație, sau vă țineți departe. E bine să apelați la fler ca să știți dacă o anume ofertă de afaceri e pentru voi, sau lăsăți-o că vine alta mai potrivită și poate mai rentabilă financiar.

HOROSCOP 7 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate vă luați altă mașină c-o să plecați la drum lung și-aveți nevoie de siguranță la volan, pe șosea, o să faceți un efort financiar. O s-aveți mai multă energie, o să dați lovitura în afaceri, o să faceți lucruri interesante care să vî propulseze în carieră, și să fie o emancipare.

Citește și...
Horoscop 5 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii dau curs unei relații
Horoscop 5 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii dau curs unei relații

Horoscop 5 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Destindere azi. Lăsăm departe gândurile negative, activitățile stresante și facem câte ceva bun pentru toți ai noștri.

Horoscop 4 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au parte de surprize
Horoscop 4 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au parte de surprize

Horoscop 4 ianuarie 2020, prezentant de Neti Sandu. O zi cu surprize. O să ne bucurăm de fiecare clipă, şi-o să avem gesturi de bunătate față de toţi cei pe care îi iubim şi-o să fie o zi de mare încărcătură emoţională.

Horoscop 3 ianuarie 2020, cu Neti Sandu. Racii încep o activitate care le aduce bani
Horoscop 3 ianuarie 2020, cu Neti Sandu. Racii încep o activitate care le aduce bani

Horoscop 3 ianuarie 2020, prezentant de Neti Sandu. Să dăm şansa unui nou început într-o relaţie şi să privim înainte cu încredere să ne alimentăm din această energie de-nceput de an.

Recomandări
Klaus Iohannis: În acest moment România încă nu îndeplineşte criteriile privind aderarea la Zona Euro
Klaus Iohannis: În acest moment România încă nu îndeplineşte criteriile privind aderarea la Zona Euro

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că în acest moment România nu îndeplineşte, deocamdată, criteriile privind aderarea la zona euro, subliniind că nu este realist ca ţara noastră să fixeze un termen pentru aceasta.

Oficial de la Budapesta: Ungaria nu îl va aresta pe Vladimir Putin dacă va intra pe teritoriul ungar
Oficial de la Budapesta: Ungaria nu îl va aresta pe Vladimir Putin dacă va intra pe teritoriul ungar

Ungaria nu îl va aresta pe preşedintele rus Vladimir Putin dacă acesta ar intra pe teritoriul ungar, întrucât nu ar exista niciun temei juridic, a declarat joi Gergely Gulyas, şeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban.

ASF: Poliţele de asigurare emise de Euroins rămân valabile şi după publicarea deciziei de retragere a autorizaţiei
ASF: Poliţele de asigurare emise de Euroins rămân valabile şi după publicarea deciziei de retragere a autorizaţiei

Poliţele de asigurare emise de Euroins România îşi păstrează valabilitatea şi după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) de retragere a autorizaţiei societăţii, dacă posesorii lor nu aleg să le denunţe.