Horoscop 6 octombrie 2017. Peștii și Vărsătorii au șanse să primească bani

×
Codul embed a fost copiat

Se-anunţă succes în sfera profesională, o să ne putem ocupa şi de relaţia de cuplu, să ieşim ori de câte ori ne facem timp, să mai şi respirăm ca să ne oferim mici surprize unul, altuia, să fie proaspătă relaţia, să-i dăm refresh.

 

Vibraţia zilei este 6 şi o să facem pace cu toţi cei care-au avut un dinte împotriva noastră.

(BALANŢĂ)
Se poate s-o luaţi din loc spre o zonă de agrement, poate vă sărbătoriţi mâine, poimâine şi o să fie distracţie. O să interacţionaţi cu nişte oameni de afaceri, dar o să vă vedeţi şi cu prietenii, după orele de program, să vă consolidaţi relaţiile c-aveţi nevoie de stabilitate - în sfera amicală.

(SCORPION)
O să primiţi un semn de viaţă de la cineva de care vă era dor şi de la care aşteptaţi, poate, o mână de ajutor, un semn de dragoste. Sunt şanse să luaţi bani, să mai plătiţi din dările care va stresau şi o s-aveţi şi cu ce să plecaţi pe undeva, la plimbare, chiar de astăzi, dacă n-aveţi urgentze pe-acasă.

Citește și
horoscop
Horoscop 4 octombrie 2017. Fecioarele își îmbunătățesc relația de cuplu
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

(SĂGETĂTOR)
Poate așteptați de mult un prilej să ieşiţi la plimbare, la cafea cu cineva care ar putea să fie partenerul vostru de viaţă - şi acum se iveşte ocazia. O confirmare legată de un drum pe care-l veţi face împreună cu prietenii şi vi s-au rezervat bilete, oricum, o să vă interesaţi şi de restul detaliilor, să nu rămâneţi în aer.

(CAPRICORN)
E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care vi se va potrivi şi o să vă străduiţi să menţineţi armonia în relaţie. Vă-ntâlniţi cu un posibil partener de afaceri să vorbiţi despre un proiect care o să vă propulseze în carieră, dacă o să vă meargă totul strună, aşa cum v-aţi planificat.

(VĂRSĂTOR)
Poate aterizează o sumă de bani cu care vă puteţi distra într-o excursie şi să vă permiteţi şi voi mici răsfăţuri. O să vă duceţi împreună cu rudele şi prietenii într-o plimbare, posibil în afara oraşului. O să vă delectaţi cu activităţile preferate, să vă refaceţi potenţialul creativ.

(PEŞTI)
Vin bani, sau aşa pare c-ar avea de unde să ajungă în cont o sumă, poate de pe urmă colaborărilor pe care le-aţi avut. Se poate să aveţi nevoie de un timp al vostru cu partenerul de cuplu, să puneţi nişte lucruri la punct, ca relaţia voastră să nu mai aibă urcuşuri şi coborâşuri, să existe un echilibru.

(BERBEC)
Poate se rezolva o chestiune de ordin sentimental şi o să continuaţi o relaţie în care credeţi şi pe care-o s-o cultivaţi c-aveţi nevoie, sufleteşte. Veţi lucra, poate, în altă echipă, şi o să fiţi puşi în valoare, mai bine decât pân-acum şi-o să puneţi la bătaie toate resursele interioare pentru că vreţi să reuşiţi, s-aveţi succes.

(TAUR)
Poate o să ieşiţi mai des în societate ca să stabiliţi noi contacte, să desfăşuraţi o activitate de timp liber care să v-ajute să descărcaţi tensiunile. O să staţi la masa negocierilor să obţineţi tot ce v-aţi propus şi să-i determinaţi pe cei din echipa să se implice în munca respectivă, să iasă un lucru de calitate din mâinile voastre.

(GEMENI)
O să vă caute multă lume, vi se face curte asiduă şi o să alegeţi cu inima, să fie cineva care să vă iubească. Se pare c-aveţi o nouă iniţiativa în afaceri şi o să-i cooptaţi pe cei care sunt de calibrul vostru şi-o s-aveţi măcar o discuţie de principiu, pentru că restul veţi stabili de luni încolo.

(RAC)
O să primiţi o invitaţie de ieşit în oraş, la un film, o manifestare culturală, sportivă, să mai respiraţi alt aer, să mai vedeţi şi altceva. Puteţi avea noroc de nişte bani şi să plecaţi într-o excursie, sau poate daţi o petrecere la voi acasă, într-una din zilele care urmează, să vă bucuraţi împreună cu prietenii.

(LEU)
Se poate să fiţi la începutul unei relaţii amoroase şi să o luaţi pas cu pas, fără să ardeţi etapele, ca să fie de durată, să fiţi fericiţi. Voi îi puteţi aborda pe şefi, să le expuneţi o strategie, o idee de afaceri, să vă încredinţeze un proiect care să vă dea prilejul să vă desfăşuraţi, aşa cum ştiţi voi, la scară mare.

(FECIOARĂ)
Se poate să-ntâlniţi pe cineva de care să va-ndragostiti, cu toate că se cam vede că nu întruneşte toate calităţile pe care vi le doreaţi la celălalt - atenţie atunci. Or să vă reuşească iniţiativele, aveţi energie, motivaţie serioasă şi o să mai fie şi câte cineva prin preajmă să vă susţină dac-o s-aveţi, la un moment dat, nevoie.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 5 octombrie 2017. Peștii sunt în vizorul unei persoane
Horoscop 5 octombrie 2017. Peștii sunt în vizorul unei persoane

O zi cu lună plină. O s-avem parte de nişte reuşite pentru care se putea să fi muncit cu mult timp în urmă şi să putem dezvolta proiecte noi, să ne cumpărăm ce-avem nevoie să ne bucurăm de viaţă.

Horoscop 4 octombrie 2017. Fecioarele își îmbunătățesc relația de cuplu
Horoscop 4 octombrie 2017. Fecioarele își îmbunătățesc relația de cuplu

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Reuşite azi. O s-avem răbdare, metodă, spirit de observaţie şi măsura în toate că să ajungem la succesul pe care ni-l dorim, că uşor n-o să fie!

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.