Horoscop 6 octombrie 2017. Peștii și Vărsătorii au șanse să primească bani

Ultimul update: Luni 09 Octombrie 2017 13:31
Data publicarii: Vineri 06 Octombrie 2017 08:42
Categorie: Horoscop

Se-anunţă succes în sfera profesională, o să ne putem ocupa şi de relaţia de cuplu, să ieşim ori de câte ori ne facem timp, să mai şi respirăm ca să ne oferim mici surprize unul, altuia, să fie proaspătă relaţia, să-i dăm refresh.

 

Vibraţia zilei este 6 şi o să facem pace cu toţi cei care-au avut un dinte împotriva noastră.

(BALANŢĂ)
Se poate s-o luaţi din loc spre o zonă de agrement, poate vă sărbătoriţi mâine, poimâine şi o să fie distracţie. O să interacţionaţi cu nişte oameni de afaceri, dar o să vă vedeţi şi cu prietenii, după orele de program, să vă consolidaţi relaţiile c-aveţi nevoie de stabilitate - în sfera amicală.

(SCORPION)
O să primiţi un semn de viaţă de la cineva de care vă era dor şi de la care aşteptaţi, poate, o mână de ajutor, un semn de dragoste. Sunt şanse să luaţi bani, să mai plătiţi din dările care va stresau şi o s-aveţi şi cu ce să plecaţi pe undeva, la plimbare, chiar de astăzi, dacă n-aveţi urgentze pe-acasă.

(SĂGETĂTOR)
Poate așteptați de mult un prilej să ieşiţi la plimbare, la cafea cu cineva care ar putea să fie partenerul vostru de viaţă - şi acum se iveşte ocazia. O confirmare legată de un drum pe care-l veţi face împreună cu prietenii şi vi s-au rezervat bilete, oricum, o să vă interesaţi şi de restul detaliilor, să nu rămâneţi în aer.

(CAPRICORN)
E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care vi se va potrivi şi o să vă străduiţi să menţineţi armonia în relaţie. Vă-ntâlniţi cu un posibil partener de afaceri să vorbiţi despre un proiect care o să vă propulseze în carieră, dacă o să vă meargă totul strună, aşa cum v-aţi planificat.

(VĂRSĂTOR)
Poate aterizează o sumă de bani cu care vă puteţi distra într-o excursie şi să vă permiteţi şi voi mici răsfăţuri. O să vă duceţi împreună cu rudele şi prietenii într-o plimbare, posibil în afara oraşului. O să vă delectaţi cu activităţile preferate, să vă refaceţi potenţialul creativ.

(PEŞTI)
Vin bani, sau aşa pare c-ar avea de unde să ajungă în cont o sumă, poate de pe urmă colaborărilor pe care le-aţi avut. Se poate să aveţi nevoie de un timp al vostru cu partenerul de cuplu, să puneţi nişte lucruri la punct, ca relaţia voastră să nu mai aibă urcuşuri şi coborâşuri, să existe un echilibru.

(BERBEC)
Poate se rezolva o chestiune de ordin sentimental şi o să continuaţi o relaţie în care credeţi şi pe care-o s-o cultivaţi c-aveţi nevoie, sufleteşte. Veţi lucra, poate, în altă echipă, şi o să fiţi puşi în valoare, mai bine decât pân-acum şi-o să puneţi la bătaie toate resursele interioare pentru că vreţi să reuşiţi, s-aveţi succes.

(TAUR)
Poate o să ieşiţi mai des în societate ca să stabiliţi noi contacte, să desfăşuraţi o activitate de timp liber care să v-ajute să descărcaţi tensiunile. O să staţi la masa negocierilor să obţineţi tot ce v-aţi propus şi să-i determinaţi pe cei din echipa să se implice în munca respectivă, să iasă un lucru de calitate din mâinile voastre.

(GEMENI)
O să vă caute multă lume, vi se face curte asiduă şi o să alegeţi cu inima, să fie cineva care să vă iubească. Se pare c-aveţi o nouă iniţiativa în afaceri şi o să-i cooptaţi pe cei care sunt de calibrul vostru şi-o s-aveţi măcar o discuţie de principiu, pentru că restul veţi stabili de luni încolo.

(RAC)
O să primiţi o invitaţie de ieşit în oraş, la un film, o manifestare culturală, sportivă, să mai respiraţi alt aer, să mai vedeţi şi altceva. Puteţi avea noroc de nişte bani şi să plecaţi într-o excursie, sau poate daţi o petrecere la voi acasă, într-una din zilele care urmează, să vă bucuraţi împreună cu prietenii.

(LEU)
Se poate să fiţi la începutul unei relaţii amoroase şi să o luaţi pas cu pas, fără să ardeţi etapele, ca să fie de durată, să fiţi fericiţi. Voi îi puteţi aborda pe şefi, să le expuneţi o strategie, o idee de afaceri, să vă încredinţeze un proiect care să vă dea prilejul să vă desfăşuraţi, aşa cum ştiţi voi, la scară mare.

(FECIOARĂ)
Se poate să-ntâlniţi pe cineva de care să va-ndragostiti, cu toate că se cam vede că nu întruneşte toate calităţile pe care vi le doreaţi la celălalt - atenţie atunci. Or să vă reuşească iniţiativele, aveţi energie, motivaţie serioasă şi o să mai fie şi câte cineva prin preajmă să vă susţină dac-o s-aveţi, la un moment dat, nevoie.

Horoscop 5 octombrie 2017. Peștii sunt în vizorul unei persoane
Horoscop 5 octombrie 2017. Peștii sunt în vizorul unei persoane
VIDEO PROTVPLUS.RO
LA MARUTA
Alexandra Ojog, cea mai in forma femeie din Romania
Cea mai fit mamica de la Ninja Warrior. Alexandra Ojog arata senzational

10:20
LA MARUTA
Cascadorul Ștefan Costache, provocarea ”Ninja Warrior”
Află cum a fost pentru el experiența Ninja Warrior, câte sporturi face și care au fost adevărații susținători ai cascadorului.

07:11
LA MARUTA
Saveta Bogdan, provocarea branzei fermentate
Provocare culinara pentru Emil Regle. Ce specialitati a gustat, legat la ochi?

05:27
LA MARUTA
Andrei Aradis, Intre actorie si asociatia de locatari
Andrei Aradis, protagonistul serialului VLAD, care va incepe in curand pe PRO TV, a vorbit in exlusivitate pentru emisiunea La Maruta

09:56
LA MARUTA
Corina Caragea, calatorie fascinanta in Japonia
A calatorit pana in Japonia! Simona Caragea ne-a povestit cum a fost experienta

05:53
LA MARUTA
Magicianul Robert Tudor, sezantie in Bali
Salutari pentru Maruta, chiar din Bali! Magicianul Robert Tudor nu s-a lasat si a facut spectacol pe o plaja.

04:54
VISURI LA CHEIE
Un nou vis, o noua viata!

00:30
VORBESTE LUMEA
Speak si Stefania dau testul iubirii
Speak și Ștefania sunt împreună de un an și cinci luni

10:01
VORBESTE LUMEA
Personalitatea femeii in functie de zodie
Nicoleta Svârlefus a vorbit despre fiecare zodie și de modul în care acționează personalitatea asupra comportamentelor

15:05
LAS FIERBINTI
Dorel intra in afaceri cu Giani
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

01:26
Horoscop 2018
Horoscop 25 septembrie 2018. Zodia care întâmpină probleme financiare
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 23 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă ce-i va schimba viitorul
Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
horoscop
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani