Horoscop 6 noiembrie, cu Neti Sandu. Săgetătorii fac o schimbare în viața lor

×
Codul embed a fost copiat

O zi de relaxare. O să vrem să ne simțim și noi bine, să-i facem și pe ai noștri să se bucure de o zi reușită, și pe cei din jur la fel.

Vibrația zilei este 6 și armonia e la ea acasă. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

 

Horoscop 6 noiembrie SCORPION

 

O să vă bucurați de vești bune, de niște atenții din partea unor oameni dragi care nu v-au uitat c-o fi ziua voastră de naștere.

Citește și
Horoscop 8 august 2021, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii își vor întâlni sufletul pereche
Horoscop 4 noiembrie, cu Neti Sandu. Fecioarele sunt la mare căutare pe plan profesional
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

O să vă găsiți de lucru pe acasă, dar poate ieșiti la o plimbare, să vă dezmorțiti un pic, să mai schimbați o vorbă și să aflați lucruri noi.

 

Horoscop 6 noiembrie SĂGETĂTOR

 

Poate vă mobilizați să faceți o schimbare în viața voastră, să vă așezați la casa voastră, să luați o locuință, să fiți fericiți.

Poate primiți o invitație de plecat pe undeva prin țară, sau în afară, și dacă lucrurile se leagă frumos să vă duceți, aveți nevoie de aer proaspăt, de un strop de provocare.

 

Horoscop 6 noiembrie CAPRICORN

 

Se poate să aveți o activitate recreativă, și care să vă ajute să veniți și cu idei noi de afaceri care să vă aducă bani.

Se poate să aveți ceva de sărbătorit în familie și să fie o atmosferă plăcută, poate e o mini-festivitate pentru cei mici, și vă ocupați de pregătiri, mai și comandați.

 

Horoscop 6 noiembrie VĂRSĂTOR

 

Se poate să fie un schimb de idei, de experiență cu niște oameni care vă pot fi sursă de inspirație.

O să faceți act de prezență la o cununie, într-un cadru oricât de restrâns și o să vă încărcați, emoțional, o să luați modelul, dacă voi nu v-ați căsătorit încă.

 

Horoscop 6 noiembrie PEȘTI

 

E multă lume care vă invită la o cafea, dar o să fiți mai selectivi, că nu vreți să vă risipiți în toate zările.

Voi o să vă rezolvați tot felul de chestiuni care să vă stăteau pe cap și o să vă oferiți și un respiro să vă uitați la un film, să ieșiți la o plimbare și să vă revigorați.

 

Horoscop 6 noiembrie BERBEC

 

O să mai scoateți de la economii niște bani ca să vă relaxați fie acasă, fie în oraș, să spargeți un pic rutina, monotonia.

Dac-aveți dispoziție pentru călătorie poate dați o fugă prin țară, pe undeva, să-i faceți o vizită unei rude care v-așteaptă de multă vreme și o să vă-ntrețineți frumos.

 

Horoscop 6 noiembrie TAUR

 

O să fie o cheltuială, dar o s-o faceți de plăcere, c-o fi o zi de naștere, sau se căsătoresc niște prieteni, rude.

O să vă dați întâlnire cu niște oameni care contează pentru voi și o să fie un câștig în plan emoțional, dacă nu cumva o să spicuiți și niște idei de afaceri.

 

Horoscop 6 noiembrie GEMENI

 

E cineva care demult vrea să faceți pace și să vă continuați relația, de prietenie, de dragoste, indiferent de care e.

E posibil să-ntâlniți pe cineva cu care găsiți puncte comune și o să vreți să vă cunoașteți mai bine, dacă chiar vă doriți o relație și v-ați vindecat de cea care s-a-ncheiat.

 

Horoscop 6 noiembrie RAC

 

O să întâlniți pe cineva care să vă completeze, să vă facă să simțiți că trăiți viața din plin - e un reviriment sufletesc.

Poate faceți pregătiri pentru musafirii care-or să vină pe la voi azi, mâine, sau și azi, și mâine, depinde acum și de disponibilitatea voastră, dacă nu vă simțiți obosiți.

 

Horoscop 6 noiembrie LEU

 

În relația de cuplu e o armonie, o să fie o bună înțelegere și veți petrece un timp de calitate împreună.

O să vă ocupați și de treburile casnice, și de membrii familiei, să nu le lipsească nimic și să aveți și o preocupare comună care să vă destindă.

 

Horoscop 6 noiembrie FECIOARĂ

 

Poate-aveți ceva de spus în public, poate și online, și se vor vedea efectele - ceva bun trebuie să se întâmple.

Se poate să plecați într-o excursie și dacă n-aveți vreo obligație mâine, față de vreun prieten, o să mai rămâneți pe acolo pe unde vă duceți că o să vă placă.

 

Horoscop 6 noiembrie BALANȚĂ

 

O să cheltuiți niște bani, cu destulă lejeritate, că vreți să se simță bine ai voștri și să nu vă refuzați nici vouă unele răsfățuri.

E un anturaj care vă vrea prin preajmă și dacă nu vor fi restricții, sau alte treburi de familie de rezolvat, o să vă duceți la o-ntâlnire, c-o să vă întoarceți cu alt vibe.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 5 noiembrie, cu Neti Sandu. Taurii sunt căutați de o fostă iubire
Horoscop 5 noiembrie, cu Neti Sandu. Taurii sunt căutați de o fostă iubire

Lucrurile care au stat ascunse ies la suprafață și ne pot schimba traiectoria de viață. Dar o să ne descurcăm frumos. Vibratia zilei este 5 și o să avem curajul să privim realitatea cu seninătate.

Horoscop 4 noiembrie, cu Neti Sandu. Fecioarele sunt la mare căutare pe plan profesional
Horoscop 4 noiembrie, cu Neti Sandu. Fecioarele sunt la mare căutare pe plan profesional

Se poate să obținem, în sfârșit, ce ne-am dorit, după lungi eforturi și încercări și o să ne bucurăm de reușițele noastre.

Horoscop 3 noiembrie, cu Neti Sandu. Berbecii se lasă cuceriți de cineva șarmant
Horoscop 3 noiembrie, cu Neti Sandu. Berbecii se lasă cuceriți de cineva șarmant

Horoscop 3 noiembrie, cu Neti Sandu. O să primim confirmări, o să avansăm cu proiectele care ne-aduc bani și statut profesional și o să ne bucurăm de stabilitate.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.