Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 06 Noiembrie 2018 07:37
Categorie: Horoscop

O zi cu surprize plăcute. O să ne sune, o să vină cine am vrea noi să ne caute şi o să putem repara o căsnicie, o relaţie sentimentală sau chiar una de afaceri, ca să mergem mai departe aşa cum ne-am dorit.

Vibraţia zilei este 6 şi armonia se poate să revină, dac-a fost bruiata.

SCORPION
Poate vine cineva pe la voi în vizită şi o să puneţi la cale un eveniment care o să acapareze întreaga familie, o nuntă, un botez. O să reparaţi nişte lucruri, situaţii, cu care vă luptaţi cine ştie de când şi aţi putea realiza ceva nou şi bun şi care să v-aducă bani, cât de curând.

SĂGETĂTOR
Se poate să treceţi peste nişte neînţelegeri cu cineva la care  țineți şi o să aveţi grijă să menţineţi temperatura relaţiei. Întrevederi în scop de afaceri şi ca să puneţi la punct situaţia financiar-bancară, să vedeţi dacă v-ajung banii de rate şi de facturi, plus pentru neprevăzute.

CAPRICORN
Se poate să fiţi cooptaţi într-o activitate care să vă pună în relaţie cu nişte oameni cu care veţi face echipa - la lucru. O să primiţi ajutor din partea cuiva care va-ntelege şi va respecta, dar tot o să vă fie greu cu treburile personale, de familie, că s-au strâns cam multe pe capul vostru.

VĂRSĂTOR
Poate vă invită cineva la masă în oraş, c-aveţi de verificat o relaţie, dacă sunt şanse s-o continuaţi, sau nu. E posibil să vă invite cineva la un eveniment monden, o aniversare şi o să vă prindă bine o astfel de ieşire, să vă mai destindă, să vă mai faceţi alţi prieteni.

PEŞTI
Cuiva îi pasă de voi şi vrea să o ştiţi, poate vrea să fiţi împreună pentru totdeauna. Poate să apară ceva, sau cineva care să vă inspire şi o să puneţi în practică o idee care să v-aducă nişte beneficii, dacă nu chiar bani.

BERBEC
Poate-ar fi nevoie de un plus de diplomaţie în relaţia de cuplu, ca să-l menajaţi pe partener, să nu mai fie stresat. O problemă din trecut revine şi trebuie să faceţi tot ce vă sta în putinţă s-o rezolvaţi, ca să vă faceţi viaţa mai frumoasă, c-aveţi chef de viaţă, nu glumă.

TAUR
E posibil să apară cineva care să vă fascineze şi să faceţi tot ce depinde de voi să fiţi împreună. Se rezolvă o chestiune de ordin sentimental şi o să vă regăsiţi starea de armonie cu care aţi fost obişnuiţi  şi vă puteţi căsători, dacă nu sunteţi într-o formă legalizată.

GEMENI
Se observă nişte bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să puteţi rezolva multe lucruri pe care le-aţi lăsat baltă pentru că n-aveaţi bani. Pot să apară oferte de lucru şi să vi se pară cel puţin una dintre ele interesantă, şi să ziceţi DA, şi să iasă şi bine, să fie o alegere bună.

RAC
Se poate să aflaţi o veste bună despre un copil care se va naşte în familia voastră şi o să fie o bucurie. Vă implicaţi şi mai mult în educaţia copiilor, a nepoţilor, alegeţi împreună o şcoală la care să se ducă, asta dacă nu e vorba chiar de voi, care vreţi să vă perfecţionaţi într-un domeniu.

LEU
O să le daţi de capăt unor probleme legate de casă, luaţi lucruri noi, poate şi mai ieftine dacă le luaţi online, sau mai puteţi şi în rate. Se poate să-ncepeti un proiect - de suflet - şi care să vă entuziasmeze, să v-aducă şi satisfacţii atât profesionale, cât şi sufleteşti.

FECIOARĂ
Voi o să semnaţi actele şi o să vă pregătiţi de o nouă etapa cu munca multă la serviciu, la şcoală, dar şi cu recompense, oricât de mici. O întâlnire cu rude şi cu prieteni, poate sărbătoriţi pe cineva, sau aveţi vreun jour fixe când vă-ntâlniţi de drag să vedeţi ce-a mai făcut şi ce-a mai gândit fiecare.

BALANŢĂ
Poate se mai găsesc oameni interesaţi de aceleaşi pasiuni ca şi ale voastre şi o să vă placă să petreceţi timpul în această companie. Vi se returnează nişte bani şi se poate şi să-şi reînnoiască un angajator oferta de lucru, şi dacă va mai rămâne timp după program o să vă duceţi pentru o oră, două să munciţi.

Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
horoscop
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche