Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată

Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2018 10:25
Data publicarii: Marti 06 Noiembrie 2018 07:37
Categorie: Horoscop

O zi cu surprize plăcute. O să ne sune, o să vină cine am vrea noi să ne caute şi o să putem repara o căsnicie, o relaţie sentimentală sau chiar una de afaceri, ca să mergem mai departe aşa cum ne-am dorit.

Vibraţia zilei este 6 şi armonia se poate să revină, dac-a fost bruiata.

SCORPION
Poate vine cineva pe la voi în vizită şi o să puneţi la cale un eveniment care o să acapareze întreaga familie, o nuntă, un botez. O să reparaţi nişte lucruri, situaţii, cu care vă luptaţi cine ştie de când şi aţi putea realiza ceva nou şi bun şi care să v-aducă bani, cât de curând.

SĂGETĂTOR
Se poate să treceţi peste nişte neînţelegeri cu cineva la care  țineți şi o să aveţi grijă să menţineţi temperatura relaţiei. Întrevederi în scop de afaceri şi ca să puneţi la punct situaţia financiar-bancară, să vedeţi dacă v-ajung banii de rate şi de facturi, plus pentru neprevăzute.

CAPRICORN
Se poate să fiţi cooptaţi într-o activitate care să vă pună în relaţie cu nişte oameni cu care veţi face echipa - la lucru. O să primiţi ajutor din partea cuiva care va-ntelege şi va respecta, dar tot o să vă fie greu cu treburile personale, de familie, că s-au strâns cam multe pe capul vostru.

VĂRSĂTOR
Poate vă invită cineva la masă în oraş, c-aveţi de verificat o relaţie, dacă sunt şanse s-o continuaţi, sau nu. E posibil să vă invite cineva la un eveniment monden, o aniversare şi o să vă prindă bine o astfel de ieşire, să vă mai destindă, să vă mai faceţi alţi prieteni.

PEŞTI
Cuiva îi pasă de voi şi vrea să o ştiţi, poate vrea să fiţi împreună pentru totdeauna. Poate să apară ceva, sau cineva care să vă inspire şi o să puneţi în practică o idee care să v-aducă nişte beneficii, dacă nu chiar bani.

BERBEC
Poate-ar fi nevoie de un plus de diplomaţie în relaţia de cuplu, ca să-l menajaţi pe partener, să nu mai fie stresat. O problemă din trecut revine şi trebuie să faceţi tot ce vă sta în putinţă s-o rezolvaţi, ca să vă faceţi viaţa mai frumoasă, c-aveţi chef de viaţă, nu glumă.

TAUR
E posibil să apară cineva care să vă fascineze şi să faceţi tot ce depinde de voi să fiţi împreună. Se rezolvă o chestiune de ordin sentimental şi o să vă regăsiţi starea de armonie cu care aţi fost obişnuiţi  şi vă puteţi căsători, dacă nu sunteţi într-o formă legalizată.

GEMENI
Se observă nişte bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să puteţi rezolva multe lucruri pe care le-aţi lăsat baltă pentru că n-aveaţi bani. Pot să apară oferte de lucru şi să vi se pară cel puţin una dintre ele interesantă, şi să ziceţi DA, şi să iasă şi bine, să fie o alegere bună.

RAC
Se poate să aflaţi o veste bună despre un copil care se va naşte în familia voastră şi o să fie o bucurie. Vă implicaţi şi mai mult în educaţia copiilor, a nepoţilor, alegeţi împreună o şcoală la care să se ducă, asta dacă nu e vorba chiar de voi, care vreţi să vă perfecţionaţi într-un domeniu.

LEU
O să le daţi de capăt unor probleme legate de casă, luaţi lucruri noi, poate şi mai ieftine dacă le luaţi online, sau mai puteţi şi în rate. Se poate să-ncepeti un proiect - de suflet - şi care să vă entuziasmeze, să v-aducă şi satisfacţii atât profesionale, cât şi sufleteşti.

FECIOARĂ
Voi o să semnaţi actele şi o să vă pregătiţi de o nouă etapa cu munca multă la serviciu, la şcoală, dar şi cu recompense, oricât de mici. O întâlnire cu rude şi cu prieteni, poate sărbătoriţi pe cineva, sau aveţi vreun jour fixe când vă-ntâlniţi de drag să vedeţi ce-a mai făcut şi ce-a mai gândit fiecare.

BALANŢĂ
Poate se mai găsesc oameni interesaţi de aceleaşi pasiuni ca şi ale voastre şi o să vă placă să petreceţi timpul în această companie. Vi se returnează nişte bani şi se poate şi să-şi reînnoiască un angajator oferta de lucru, şi dacă va mai rămâne timp după program o să vă duceţi pentru o oră, două să munciţi.

Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Cosmin Savu
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

02:31
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Paula Herlo
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

03:06
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
Horoscop
Horoscop 18 noiembrie 2018. Zodia care avea parte de o răsturnare de situaţie
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
horoscop
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată