Horoscop 6 martie 2019. Cine se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 6 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. Începem lucruri noi, o viaţă nouă, o virăm spre altă meserie, ne hotărâm să ne-aşezăm la casa noastră, e un moment decisiv.

 

Vibraţia zilei este 6 şi o să ţinem cont de ce-şi doresc şi cei din jurul nostru.

PEŞTI
Cineva care vrea să fiţi împreună va căuta şi poate o să fiţi de acord să rămâneţi în relaţie, şi s-aveţi copii. O reuşită, poate chiar mai multe, vă parvin nişte răspunsuri la întrebările puse mai demult unor autorităţi şi se definitivează o situaţie.

BERBEC
Poate-o să vă-ngrijiți mai mult de sănătate că s-aveţi spor la treabă şi să faceţi fața tuturor provocărilor. Întrevedere cu cineva care vrea să vă asociaţi în vederea unui parteneriat de afaceri şi care să vă aducă venituri avantajoase.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

TAUR
Reapare cineva care n-a renunţat la ideea de a forma un cuplu şi se poate să vă şi convingă. Apar situaţii neprevăzute, lucruri pe care vi le-aţi dorit de un car de ani se-ntâmplă, dar şi ceva care să nu vă treacă prin minte poate să apară din clipă-n clipă.

GEMENI
Poate vă treziţi cu o cerere în căsătorie, dacă nu cumva de la voi o să pornească cererea, pentru că e an bun de mariaj. Se poate regla o situaţie contractuală şi să vă treziţi cu noi atribuţiuni, dar şi cu bani pe măsură, numai că n-o să staţi prea bine la capitolul timp liber.

RAC
Poate veţi deveni un pic mai toleranţi cu fiinţa iubită, atmosfera din relaţia de cuplu devine oricum mai caldă, vă armonizaţi. E posibil să vă invite cineva în străinătate sau prin ţară pe undeva, poate-ati câştigat o bursă, vă duceţi într-un city break, poate fi o mare surpriză.

LEU
Se rezolvă o problemă de sănătate şi poate le veţi fi de ajutor cumva şi celor din familie - îi duceţi la doctor, le luaţi medicamentele. Se pare c-o să obţineţi banii de care-aveati nevoie şi o să vă luaţi ce v-aţi propus anul trecut şi-o să scăpaţi de nişte greutăţi financiare - poate returnaţi o datorie.

FECIOARĂ
Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să vă trezească un declic sufletesc, iar unii dintre voi să vă gândiţi la căsătorie. Semnaţi contracte, poate câştigaţi un proces, recuperaţi bani, bunuri, pot fi mai multe lucruri care să vă ia prin surprindere, totul e să fiţi pe fază.

BALANŢA
Poate luaţi nişte lucruri pentru casa, ori vă mutaţi după ce-aţi terminat reparaţii, zugrăvit, mobilat interiorul. O reuşită la serviciu, poate vin banii aceia pe care trebuia să-i primiţi mai demult ai şi-şi mai respectă vreo promisiune şefii, după îndelungi aşteptări.

SCORPION
Se poate să aflaţi că se va naşte un copil în familia voastră şi o să începeţi pregătirile, vă interesaţi de ce e nevoie, cum puteţi fi de folos. Poate v-apucaţi de o activitate care să scoată la iveală vreun talent ascuns şi să vă faceţi cunoscuţi, să vă alăturaţi unui grup elitist.

SĂGETĂTOR
Poate-ati găsit o mobilă ieftină sau în rate, exact aşa cum aţi visat şi o s-o comandaţi, ca să nu rataţi ocazia. E cineva care insistă să vă mutaţi împreună şi se pare că şi voi vă doriţi acest lucru, de unde până mai ieri, anul trecut nici gând n-aveaţi.

CAPRICORN
O să luaţi un examen, puteţi reactualiza şi nişte acte şi să bifaţi câteva seccese, în lanţ. Voi ar trebui să staţi mai bine la capitolul comunicare şi să vă faceţi înţeleşi, c-aveţi nevoie de cineva cu care să faceţi echipa, să nu va mai simţiţi singuri.

VĂRSĂTOR
E posibil să primiţi nişte bani din urmă şi eventual să vi se dea şi ceva în plus la salariu şi dintr-o dată s-aveţi mai mulţi bani. Poate faceţi o alegere înţeleaptă la serviciu, acceptaţi o funcţie, sau luaţi un proiect care-o să vă propulseze în cariera - şi să fie momentul vostru de glorie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Horoscop lunar cu Neti Sandu 19 aprilie - 20 mai 2024. Foarte multe schimbări de macaz pentru toate zodiile
Horoscop lunar cu Neti Sandu 19 aprilie - 20 mai 2024. Foarte multe schimbări de macaz pentru toate zodiile

Neti Sandu, astrologul ProTV, și Andreea Marinescu au vorbit despre ce rezervă astrele zodiilor în perioada 19 aprilie - 20 mai 2024, când soarele traversează zodia Taur. 

Horoscop 19 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va primi vestea pe care o aștepta de multă vreme
Horoscop 19 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va primi vestea pe care o aștepta de multă vreme

Horoscop 19 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Ne așteptăm la surprize plăcute și o să ne străduim să le facem și noi pe plac celor pe care-i iubim, că avem nevoie de emoții pozitive.  

Horoscop 18 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Se anunță câștiguri pentru mai multe zodii
Horoscop 18 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Se anunță câștiguri pentru mai multe zodii

Horoscop 18 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Plutește în aer un entuziasm care o să fie energie pură ca să facem treabă ca lumea, să ne atingem obiectivele.  

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.