Horoscop 6 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac o investiție în casă

Ultima actualizare: 06-06-2020 09:16

Horoscop 6 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. E bine să dăm dovadă de flexibilitate și să avem un plan B dacă varianta de relax pe care mergem pică. O să facem altceva.

Vibrația zilei este 6 și tindem către armonie, să fim în acord cu noi și cu mediul.

HOROSCOP 6 IUNIE 2020 GEMENI

 

Se poate să se contramandeze o întâlnire și să vă faceți alt program la repezeală, că n-aveți chef de stat tot în casă. Se poate să plecați într-o plimbare și să va prindă bine să va aerisiți, poate mai schimbați o vorbă cu cineva care v-a lipsit o bună bucată de vreme.

HOROSCOP 6 IUNIE 2020 RAC

 

E bine să fiți cu actele la zi dacă plecați la drum, să nu fie ceva expirat sau fără acoperire să nu luați amendă. Poate-aveți o mică petrecere în familie, o fi ziua unui copil, sau v-ați găsit o slujbă, ați primit în sfârșit niște bani și dați de băut, de mâncat.

HOROSCOP 6 IUNIE 2020 LEU

 

E ceva care se cere discutat între patru ochi cu ființă iubită, s-or fi adunat mai multe și e de vorbit pentru că de la sine nu trec. Se poate să luați din banii de rezervă ca să puteți ieși din casă, or fi și ceva cumpărături de făcut, dar mai dați și de altceva care înghite bani și n-o să rezistați tentației.

HOROSCOP 6 IUNIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate faceți cumva să-l lăsăți să se aproprie pe un fost partener care nu mai îndrăznește să vă ceară vreo favoare. Parcă nu s-au calmat spiritele în relația de cuplu, ba chiar se pot agrava dacă nu schimbați ceva și o să existe riscul să regretați că n-ați făcut-o.

HOROSCOP 6 IUNIE 2020 BALANȚĂ

 

Poate vi se mulțumește pentru ceva, luați o distincție, e un moment de strălucire în carieră și e de sărbătorit. Veștile pe care le-așteptați par să fie amestecate și o să vedeți în ce direcție vă-ndreptati cu relația de cuplu, cu muncă - or să fie plusuri și minusuri.

HOROSCOP 6 IUNIE 2020 SCORPION

 

Vi se reproșează niște lucruri pe care nu vi le asumați și trebuie văzut cum o să mergeți mai departe cu relația sentimentală. Un dus - întors măcar în stațiunea preferată, la munte, la mare v-ar dezmorți, iar dac-aveți unde înnopta și aveți și curaj mai rămâneți și mâine.

HOROSCOP 6 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate mutați mobilele, v-apucați de niște lucrări acasă, în grădina, vă mai ajută și ai voștri, e de făcut treabă, nu glumă. Voi tot sperați într-o revenire a cuiva, dar poate celălalt așteaptă un semn de la voi - vedeți dacă puteți trece peste orgoliu.

HOROSCOP 6 IUNIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să-i dați o mâna de ajutor unei rude care nu poate ajunge undeva, n-are bani sau nu se simte bine. E bine să verificați cu atenție tot ce ține de o plecare la drum și să acceptați să vă ia un prieten cu mașina dacă a voastră are ceva sau aveți permis expirat, buletin.

HOROSCOP 6 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Mesajele de la cel pe care-l doriți în viața voastră nu par să fie foarte încurajatoare, dar nici nu seamănă a refuz. Oamenii or să vă cheme la o întâlnire de binefacere, poate contribuiți cu fonduri, cu produse, cu mână de lucru, e nevoie de voi și n-o să ziceți nu .

HOROSCOP 6 IUNIE 2020 PEȘTI

 

E cineva tânăr care are nevoie de prezența voastră și poate vă plimbați, lucrați ceva sau practicați un sport, ascultați muzică. Se poate să o luați de la-nceput cu o preocupare din sfera creativă și-o să puneți mai mult suflet că să va și reușească și să ieșiți în sfârșit la rampă cu ceva nou.

HOROSCOP 6 IUNIE 2020 BERBEC

 

Poate vine cineva pe la voi c-aveți ceva de sărbătorit și faceți o tratație - se poate și de casă nouă. Poate dați o raită pe la un magazin cu de toate să luați diverse lucruri pentru casă, poate mai și reparați ceva, vă luați aparatură nouă - faceți o investiție în casă.

HOROSCOP 6 IUNIE 2020 TAUR

 

Un prieten o să decline invitația pe care i-ați făcut-o c-a intervenit ceva și o să alegeți altceva sau o să va vedeți cu altcineva. O să dați banii pe niște obiecte la care vizați de multă vreme și o să va ocupați cu reamenajarea, poate va compuneți un spațiu de lucru, în care să va simțiți confortabil.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO