Horoscop 6 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Taurii vor câștiga o sumă de bani

Ultima actualizare: 06-01-2020 09:44

Horoscop 6 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. E sărbătoare, e o zi de împăcare cu toată lumea, să ne curățim sufletul, să putem spera la tot ce e mai bun pentru noi.

Vibrația zilei este 6 și să țesem armonia de jur împrejurul nostru.
 

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 CAPRICORN
 


O să revedeți niște prieteni care sunt dornici să vă scoată la masă, la cafea și să povestiți ce-ați făcut de sărbători. Aveți multe planuri la care veți lucra de zor. Unele proiecte sunt în fază incipientă, iar altele sunt avansate. Mai lucrați la retușuri.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR
 

O să alegeți o variantă lejeră de a petrece timpul liber, iar dacă vă duceți la serviciu o să lăsați treburile complicate pentru altădată. Întrevedere cu cineva care vrea să vă intersectați la treabă, să puneți pe picioare o afacere de care o să fiți încântați, c-o să vă aducă profit anul acesta.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 PEȘTI
 


Se poate să vă alăturați unui grup ca să lucrați la ceva care să vă aducă bani și să vă faceți și un nume, dacă n-ați reușit pană acum. Poate dați o fugă prin împrejurimi la prieteni sau la rudele care vă așteaptă să ciocniți și cu ei un pahar de ceva, să cinstiți noul an.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 BERBEC
 


Poate vă gândiți să investiți banii din bancă și să rezolvați problemele familiei, să luați ce v-ați propus mai demult. O s-aveți posibilitatea să strângeți niște bani și să vă schimbați mașina, să călătoriți în străinătate, să plătiți niște cursuri care să vă aducă satisfacții morale.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 TAUR
 


Se poate să vă intre ceva bani în cont și poate faceți o masă mare în familie ca să vă bucurați de sărbătorile de azi și de mâine. Vă bucurați de revederea unor persoane dragi, de perspectiva de a desfășura activități comune și să câștigați și bani, cu timpul, dacă nu imediat.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 GEMENI
 


Poate reglați o situație care ține de relația sentimentală, că tot e sărbătoare și se deschid cerurile. O reușită, primiți un accept, vă pregătiți de o nouă etapă atât pe linie profesională, cât și personală și o să atingeți un alt nivel. Va fi un progres vizibil pe mai multe direcții.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 RAC
 


Se oferă cineva să vă dea o mâna de ajutor, să vă puteți implica și mai mult în anumite proiecte de amploare. O să acceptați invitația la un eveniment festiv și o să vă intersectați acolo cu mai vechi, mai noi prieteni, și o să vă încărcați bateriile.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 LEU
 


Vă faceți planuri cu bătaie lungă, să vă întemeiați o familie, să aduceți pe lume copii, să vă mutați ca să aveți mai mult spațiu. Familia vă vrea doar pentru ea și o să stați la masă și cu ai voștri. Vă mai duceți și pe la ei în vizită, dar puteți ieși diseară și la un tete-a-tete.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 FECIOARĂ
 


Poate începeti să vorbiți în dreapta și în stânga cu oameni care să vă susțină moral și financiar să faceți un salt în carieră. Ființa de care sunteți atașați sufletește are ceva important să vă spună, să ieșiți la cafea, la o plimbare, să fiți într-un spațiu neutru.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 BALANȚĂ
 


Se poate să aflați o veste bună despre un copil care se va naște la voi în familie și să fie un alt început de drum. Pentru voi, o nouă dragoste la orizont, dacă nu e nimeni care să vă facă fericiți sau un reviriment în sfera afectivă și relația în care vă aflați va căpăta un plus de culoare.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 SCORPION
 

O să-i strângeți pe nepoți, veri, să vă întâlniți ca pe vremuri și să vă hrăniți cu amintirile care au sădit clipe de fericire în sufletul vostru. Vine cineva după o absență îndelungată și poate repuneți pe picioare o relație care mai are potențial pentru că v-ați maturizat între timp.

HOROSCOP 6 IANUARIE SĂGETĂTOR 2020
 


Se poate să vină cineva în vizită și să puneți la cale o escapadă turistică la sfârșit de săptămână când o să treceți pe la niște prieteni comuni, rude. Vă dați întâlnire cu rudele apropiate să fiți împreună la această sărbătoare, care e importantă și care are darul să vă unească, să fiți echipă și să fie iubire în familie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO