Horoscop 6 decembrie 2018. Zodia care-și va recupera o sumă de bani importantă

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Joi 06 Decembrie 2018 10:45
Data publicarii: Joi 06 Decembrie 2018 07:32
Categorie: Horoscop

O să ne putem bucura de o mică atenţie din partea cuiva, de prezenţa unor oameni care să ne umple sufletul de o stare de bine, să simţim că tot ce ne dorim chiar se poate întâmpla.

Vibraţia zilei este 6 şi o să fim pe aceeaşi lungime de undă cu cei pe care-i iubim.

SĂGETĂTOR
Se poate să fiţi puşi într-o postură deosebită să căpătaţi un titlu, să vi se mulţumească în mod public pentru ce-aţi realizat de-a lungul timpului. O să vă bucurați de sosirea cuiva, poate primiți şi o invitaţie pentru week-end să plecați pe undeva, la distracţie şi o să fiţi alături de cei pe care-i iubiţi.

CAPRICORN
O s-aveţi ocazia să plecaţi cu treaba pe undeva, în afara ţării şi o să v-alegeţi cu ceva bun, un job poate, sau veţi urma nişte cursuri. Vi se confirmă nişte aşteptări şi o să primiţi aprobări, bani, o să vă luaţi poate, o casă, ori vă mutaţi cu chirie, o să avansaţi cu lucrurile de care-aveti nevoie.

VĂRSĂTOR
Poate reîntregiţi grupul cu care ieşiţi la plimbare, să faceţi sport, să luaţi pulsul evenimentelor de prin oraş. O să puteţi încheia un proiect şi să vă angajaţi într-o nouă avetura profesională, să faceţi impresie bună şi să vă sporiţi şi veniturile.

PEŞTI
O invitaţie la un spectacol sau la o cină romantică şi o să fie poate şi o cerere în căsătorie, pluteşte în aer. Vi se recunosc nişte merite, o să luaţi şi bani, poate veţi fi puşi la loc de cinste, şi să se scrie, să se vorbească de bine despre voi.

BERBEC
Se poate să primiţi acceptul la o şcoală specială, cu un nivel ridicat şi să vă crească şi vouă valoarea. Vă scoate cineva în oraş, poate e ziua cuiva de nume, vă invită şi într-un city break şi chiar o să fie frumos şi acolo, dar şi anturajul, companionul.

TAUR
Se poate să primiţi un cadou frumos, de zi onomastică, sau pentru că e sărbătoare şi cineva vă iubeşte. O s-aveţi de luat bani, pot fi şi de la bancă, sau o avea cineva să vă dea înapoi o datorie şi o să ştiţi pe ce bani puteţi conta pentru sărbători, cadouri, cumpărături, vacanţă.

GEMENI
Se poate să apară un partener de afaceri cu o ofertă de care să fiţi încântaţi şi să o luaţi în calcul pentru, ianuarie. O întâlnire care să vă stârnească fluturaşi la stomac, şi de-aici poate să iasă o căsătorie, dacă lucrurile or să meargă, aşa că la carte, de la sine, în relaţie.

RAC
Poate luaţi lucruri noi pentru casa, vă pregătiţi să vă mutaţi împreună cu fiinţa iubită şi începeţi o viaţă nouă. Veştile bune n-or să vă ocolească şi parcă nici banii şi-o să vă răsfăţaţi şi voi un pic, să ieşiţi la masă în oraş, să vă duceţi la shopping.

LEU
Se poate să aflaţi c-o să deveniţi părinţi, sau că în familia voastră or s-apara un nepot, un strănepot, o să fie o bucurie. O să vă caute cineva care nu concepe să trăiască fără voi şi o să vedeţi dacă îi puteţi răspunde cu aceleaşi sentimente, sau voi vă aflaţi într-o relaţie şi e exclus.

FECIOARĂ
Poate-i chemaţi pe cei tineri din familia lărgită să le oferiţi daruri, să vă bucuraţi de sărbătoarea de Moş Nicolae. Se poate să luaţi mobilă nouă, poate copiilor le luaţi ce v-au cerut pentru camera lor, sau gadgeturi ca să nu fie mai prejos de colegi, prieteni.

BALANŢĂ
Vi se poate semna un act care să vă permită accesul la un job, o funcţie, nişte cursuri de înaltă clasă. Poate le faceţi o surpriză alor voştri şi plecaţi împreună zilele astea la aer curat, să vă vedeţi şi cu prietenii, sau cu rudele care locuiesc în afara oraşului, sau a ţării.

SCORPION
Se poate să vă aflaţi pe o listă de nominalizaţi la un premiu, sau la o mărire de salariu c-aveţi rezultate de top. Se poate să primiţi invitaţii pe la evenimentele mondene şi să luaţi şi vreo distincţie, o diplomă, să vi se dea vreo primă, sau altceva compensatoriu.

Horoscop 5 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 5 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
Neti Sandu
Horoscop 24 martie 2019. O problemă va necesita duminică toată atenția acestui nativ
Horoscop 23 martie 2019. Zodia care își va reface viața amoroasă
Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
horoscop
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate