Horoscop 6 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii se pregătesc de căsătorie

06-08-2019 08:07


O zi cu de toate. O să ne străduim să ne-atingem obiectivele, în ciuda greutăţilor pe care se poate să le-ntâmpinăm şi o să fim încântaţi de rezultate.

 

Vibraţia zilei este 6 şi o să cultivăm armonia de jur împrejurul nostru.

Horoscop 6 august 2019 LEU

 

Vă puteţi găsi altceva de lucru sau o colaborare şi să vă bucuraţi de un nou început c-aveţi nevoie de o gură de aer proaspăt. Sunteţi capabili de multe lucruri pe care nu le-aţi putut rezolva de la-nceputul anului, dar acum apar alte deschideri şi n-o să mai rataţi nimic.

Horoscop 6 august 2019 FECIOARĂ

 

O să puteţi primi avize favorabile, să atingeţi un alt nivel profesional sau să puteţi construi o casă, să inauguraţi un sediu. E posibil să luaţi nişte bani şi să faceţi aprovizionarea, poate aveţi lucruri importante pentru casă de cumpărat, ori plecaţi pe undeva şi luaţi tot felul de lucruri de care-aveți nevoie pe-acolo.

Horoscop 6 august 2019 BALANŢĂ

 

Se poate să vă alăturaţi unui grup care să vă-mpărtășească pasiunile şi să petreceţi o bună bucată de timp împreună. O să bateţi palma pentru un contract în care v-aţi pus mari speranţe din punct de vedere financiar şi urmăriţi şi un câştig de imagine care va veni de la sine.

Horoscop 6 august 2019 SCORPION

 

O să vă caute cineva care are gânduri mari cu voi, poate o să fiţi într-o relaţie care va duce şi la căsătorie. Se poate să vi se mulţumească pentru ce-aţi muncit în ultima vreme, poate-ați atins nişte performante şi o să luaţi un premiu, primiţi un titlu, o funcţie, nişte bani.

Horoscop 6 august 2019 SĂGETĂTOR

 

E posibil să primiţi o suplimentare de credit, un salariu în avans, un discount la cumpărături şi să conteze la starea de spirit. O să puteţi pleca pe undeva în plimbare, poate e un concediu în toată regula şi o să vă-ncărcați bateriile, c-aveţi de înfăptuit lucruri măreţe că e anul vostru.

Horoscop 6 august 2019 CAPRICORN

 

Se poate să cheltuiţi nişte bani pe investigaţii medicale că să scăpaţi de nişte dureri sau preventiv. Voi o să legalizaţi o situaţie şi să vă mutaţi la alt serviciu, în altă locuinţă, să-ncepeți o viaţă nouă şi să ţineţi ștacheta sus aşa cum v-aţi obişnuit.

Horoscop 6 august 2019 VĂRSĂTOR

 

Se conturează o relaţie care vă poate face fericiţi şi să daţi deoparte toate problemele pe care le-aţi avut în dragoste. Poate-o să recuperaţi de undeva nişte bani şi să vă respectaţi unele promisiuni faţă de cei dragi, printre care câteva zile de vacanţă la mare, la munte.


Horoscop 6 august 2019 PEŞTI

 

Poate o să fie toată familia de acord să vă mutaţi în altă locuinţă, sau poate închiriaţi o casă. E posibil să vi se propună ceva nou de lucru şi să fie şi un succes - de undeva trebuie s-apară reuşita în cariera până la sfârşitul anului.

Horoscop 6 august 2019 BERBEC

 

E posibil s-apară cineva care-a fost cu ochii pe voi şi o să vă abordeze, să vă invite la masă, la plimbare, să vadă dacă rezonaţi cumva. Vă vin idei noi de afaceri, poate daţi şi de sponsori care să v-ajute să duceţi la bun sfârşit proiectele şi să ridicaţi şi mai sus ștacheta profesională - păreţi foarte ambiţioşi.

Horoscop 6 august 2019 TAUR

 

Şi voi se poate să ieşiţi la o parolă cu cineva care vrea asigurări din partea voastră c-o să fiţi împreună, să formaţi un cuplu. O să faceţi nişte eforturi financiare, ca de obicei, să vă puneţi casa la punct şi să vă rămână ceva şi pentru o escapadă turistică în staţiunile preferate.

Horoscop 6 august 2019 GEMENI

 

E posibil să primiţi cadou nişte bilete de vacanţă şi să vă ia prin surprindere gestul acestei persoane care vrea să vă cucerească. Voi poate luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi consideraţi că a sosit momentul să faceţi pasul decisiv să spuneţi da şi să semnaţi contractul de căsătorie.

Horoscop 6 august 2019 RAC

 

Se vine cu o ofertă de lucru şi dacă e convenabil poate veţi accepta, măcar din toamnă, dac-acum sunteţi ocupaţi până peste cap. Vi se recunosc nişte drepturi, poate pentru c-aţi primit o sentinţă judecătorească sau v-aţi înţeles de comun acord şi o să fie un confort emoţional, poate şi financiar.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO