Horoscop 6 aprilie 2022, cu Neti Sandu. O să folosim intuiţia că să mergem la sigur, să nu bâjbâim, că vrem răspunsuri la-ntrebările puse şi la nişte cereri.

Vibraţia zilei este 6 şi ne facem bine să conservăm armonia în jurul nostru.

HOROSCOP 6 APRILIE 2022 BERBEC

 

Se poate să vă angajaţi într-o aventură profesională şi să existe un entuziasm care să v-aducă succesul. Aveţi iniţiative, poate şi proiecte în plină desfăşurare şi o să vă descurcaţi cu toate, c-aveţi o energie cu care să faceţi treabă non-stop şi cu rezultate din cele bune.

HOROSCOP 6 APRILIE 2022 TAUR

 

E posibil să vă luaţi nişte lucruri utile pentru casă şi să eliminaţi tot ce vă prisoseşte ca să fie totul frumos, aerisit. Se observă nişte bani şi o s-aveţi de cheltuială, acum, în preajma sărbătorilor pascale că aţi tot revendicat nişte bani care-abia în acest moment ajung şi la voi.

HOROSCOP 6 APRILIE 2022 GEMENI

 

O veste bună, poate primiţi un act care va deschide nişte uşi, vă propulsează în carieră. O să vă daţi întâlnire cu cineva care vine cu o propunere de afaceri şi o să vă spuneţi punctul de vedere să se ştie dacă vă-ncumetați la o colaborare, sau vă ocupaţi doar de serviciu.

HOROSCOP 6 APRILIE 2022 RAC

 

Vi se oferă o recompensă pentru ce-aţi muncit în ultima vreme şi o să vă găsiţi un alt obiectiv de atins. Se poate să rezolvaţi o problemă cu banca, să luaţi un credit şi să daţi avansul pentru o locuinţă, să aveţi unde să staţi, dacă vreţi să vă căsătoriţi, s-aveţi un copil.

HOROSCOP 6 APRILIE 2022 LEU

 

Vă invită cineva să petreceţi câteva zile într-o staţiune turistică, sau departe de casă, la un cunoscut, la un prieten şi vă duceţi. O s-aveţi de trecut în revistă nişte contracte şi pe unele o să le păstraţi, iar pe altele nu, că vă luaţi cu treabă, cu un proiect nou şi n-o să vă descurcaţi cu toate obligaţiile.

HOROSCOP 6 APRILIE 2022 FECIOARĂ

 

Cu partenerul de cuplu veți avea nişte discuţii ca să recalibraţi relația, iar cei aflaţi la începutul relaţiei o să faceţi progrese vizibile. Poate-o să fie mai mult de lucru la serviciu, dar pot fi şi colaborări şi or să fie venituri cumulate şi cu ce mai aduce şi partenerul de cuplu o să fie un confort financiar.

HOROSCOP 6 APRILIE 2022 BALANŢĂ

 

E cineva care vă curtează şi ține morţiş să ieşiţi mai des ca să se vadă dacă se menţine atracţia, vraja. O să puteţi negocia un contract şi să luaţi o decizie finală după ce epuizaţi toate argumentele, ca să nu vă lăsaţi pe mâna angajatorului, cu totul, să fie şi ca voi.

HOROSCOP 6 APRILIE 2022 SCORPION

 

Sufleteşte, are de unde să vă meargă mai bine şi să aspiraţi chiar la o căsătorie, dacă n-aţi făcut pasul. Se rezolvă aspectul financiar, ca o să recuperaţi bani, o să vă îndreptăţi şi spre o colaborare care-o să v-aducă acel surplus financiar atât de necesar.

HOROSCOP 6 APRILIE 2022 SĂGETĂTOR

 

E posibil să-ntâlniţi într-un cerc de prieteni pe cineva care să vă suscite interesul şi să vă simţiţi atraşi de această persoană. V-aţi putea lua o maşină, să faceţi şi cursurile de şoferie, dacă n-aţi făcut pân-acum şi să aveţi acea lejeritate în mişcare, să nu mai depindeţi de nimeni.

HOROSCOP 6 APRILIE 2022 CAPRICORN

 

Se observă rezultate bune la şcoală, la examene, interviuri şi o să ştiţi spre ce anume să-i îndrumaţi şi pe copii. Vin de undeva nişte bani şi o să faceţi un shoping posibil online ca să scutiţi timp şi energie, să mai faceţi şi alte lucruri de care-aveți mare nevoie.

HOROSCOP 6 APRILIE 2022 VĂRSĂTOR

 

O să vă alăturaţi unui grup ca să daţi o mână de ajutor unor oameni care, în momentul de față, nu se pot descurca singuri. Puteţi începe o viaţă nouă, poate vă construiţi o casă, ori îi ajutaţi pe copiii voştri să-şi clădească viitorul că ştiţi cum trebuie pornit în viaţă, aţi experimentat.

HOROSCOP 6 APRILIE 2022 PEŞTI

 

Se poate să treacă diseară cineva pe la voi, sau poate-aveți chef de o cină în oraş, ca să mai vedeţi şi altă lume, să vă dezmorţiţi. O să găsiţi o sursă suplimentară de venituri şi veţi petrece o parte din timpul liber ca să câştigaţi acei bani, că e o şansă cu care nu vă-ntâlniţi la tot pasul.