Horoscop 6 aprilie 2018. Zodia care astăzi primește o sumă neașteptată de bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 6 aprilie 2018, prezentat de Neti Sandu. E Vinerea mare şi ne pregătim sufleteşte pentru momentul Învierii, să ne reinventam, să fim mai buni, să ne oferim şansă de a fi fericiţi.

 

Vibraţia zilei este 6 şi să fim conectaţi la armonia din univers.

BERBEC
O să lansaţi o invitaţie la plimbare cuiva care v-a promis c-o să fie alături de voi, dar n-a putut atunci când a zis, acum însă o să vină. O să vă daţi peste cap să vă achitaţi de toate obligaţiile, să vă rămână doar pregătirile culinare şi amenajările interioare şi să va-ngrijiti şi de voi, de cum arătaţi.

TAUR
Se poate să-i faceţi încă o verificare maşinii să fiţi siguri că e perfect funcţională, s-aveţi curaj s-o porniţi la drum lung. Oamenii de care vă e dor se vor grupa în jurul vostru şi o să vă faceţi program zilele-astea, poate veţi petrece şi noaptea de Înviere şi încă o zi, două, mai ales dacă plecaţi pe undeva.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

GEMENI
O companie agreabilă pentru diseară, poate ieşiţi pe undeva şi o să aflaţi noutăţi care să vă schimbe viaţa în bine. O vizită neaşteptată, e cineva care vrea să reînnodaţi o relaţie şi găseşte de cuviinţă că e un moment ideal să faceţi în aşa fel încât relaţia să meargă ca unsă.

RAC
Şefii or să se ţină de cuvânt şi o să primiţi coşul de Paşte sau prima, acea atenţie în ton cu sărbătorile Pascale. E cineva care v-a rămas dator cu un gest, o invitaţie la masă, o ieşire la film sau la cafea şi o să vă daţi întâlnire în cursul zilei de azi să vă regalaţi.

LEU
Poate v-aţi hotărât să luaţi nişte obiecte pentru casa, în rate şi să rămâneţi şi cu bani de buzunar zilele astea, să vă duceţi pe undeva. O s-aveţi treaba pe-acasă, dar partea bună e că vă mai poate ajuta cineva care să vă dea posibilitatea să vă ocupaţi şi de alte lucruri, să rezolvaţi mai multe deodată.

FECIOARĂ
Or să va-ntindă o mână de ajutor şi rudele apropiate care vor veni de Înviere la voi şi o să munciţi pe jumătate c-or să preia ele restul. Vă mai pot intra şi azi nişte bani de undeva şi să daţi o raită pe la cumpărături să vă luaţi tot ce trebuie, până la ultimul articol, să nu vă lipsească nimic de sărbători.

BALANŢA
E cineva căruia-i pasă de voi şi o să va-nconjoare cu atenţii, o să vă facă pe plac, să vă simţiţi şi voi răsfăţaţi. O să aflaţi noutăţi referitoare la o plecare, la grupul cu care veţi petrece o parte din sărbători şi o să vă faceţi programul în funcţie de aceste schimbări.

SCORPION
E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care va ţine pasul cu voi şi asta o să vă dea speranţe de viaţă armonioasă în doi. Lucrurile vă ies mai uşor şi o să puteţi pleca spre destinaţia de vacanţă, dacă o să vreţi să faceţi treaba o să aibă cine să v-ajute şi totul o să meargă ca pe apă.

SĂGETĂTOR
O să luaţi nişte bani şi se pare c-o să mai daţi o raită pe la cumpărături să luaţi cadouri, faceţi aprovizionare masivă şi multe altele. O veste bună care anunţa sosirea cuiva care o să va-nsenineze sărbătorile şi o să vă puteţi face planuri cu bătaie lungă, să vă refaceţi şi voi viaţă sentimentală.

CAPRICORN
Poate vă îngrijiți de starea de funcţionare a maşinii, să meargă ceas, să vă asiguraţi că totul e în bună regulă la drum. O să vă acomodaţi din mers cu plecarea un pic mai devreme, ori poate cu o mică întârziere, din cauza cuiva, şi o să vă descurcaţi cu timpul şi cu obligaţiile din perioada asta.

VĂRSĂTOR
Or să se ocupe şi ai voştri de amenajări interioare sau măcar vă pun la dispoziţie banii să luaţi voi ce v-aţi propus dacă ei nu dispun de timp. Poate mai daţi o diferenţă la biletele de transport să luaţi la clasa I, la cuşeta sau poate va mai trebuie încă un loc, două, dacă mai vin şi alţi prieteni cu voi, în ţară, în străinătate.

PEŞTI
O prezenţă feminină vine cu veşti bune, poate va procura nişte lucruri care vă plac la nebunie. E posibil să luaţi nişte bani şi o să puteţi cumpăra şi acele lucruri pe care vi le doreaţi, dar nu le luaserăţi în calcul, acum, de sărbători, şi totuşi, încap şi ele pe lista de cumpărături.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 5 aprilie 2018. Zodia care va anunța de sărbători că se va căsători
Horoscop 5 aprilie 2018. Zodia care va anunța de sărbători că se va căsători

E Joia mare, putem face multe lucruri bune şi pentru sufletul nostru şi pentru binele altora şi să fim în ton cu această joi a patimilor.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.