Horoscop 5 septembrie 2017. Gemenii îşi consolidează relaţia sentimentală

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Marti 05 Septembrie 2017 09:28
Categorie: Horoscop

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. O să primim răspunsuri la întrebări, la demersurile pentru un job sau pentru recuperarea unor bunuri şi-o să mergem mai departe cu proiectele de tot felul. Vibraţia zilei este 5 şi e bine să ne aventurăm.

FECIOARA
E posibil să reveniţi asupra unei decizii referitoare la relaţia sentimentală şi să mai daţi încă o şansă iubirii voastre. O să apară diverse situaţii care să va pună în stare de alertă, dar o să va alegeţi cu rezolvări, vin oferte de lucru, poate faceţi şi nişte achiziţii pe bani mulţi.

BALANŢă
Poate aranjaţi un sejur pentru weekend, să va refaceţi potenţialul energetic la malul marii sau pe vârf de munte, undeva. Se poate să primiţi aprecieri din partea şefilor, o fi ceva bani, proiecte noi şi-o să fiţi şi mai motivaţi să munciţi de aici încolo.

SCORPION
O să va daţi întâlnire cu cineva de care depinde viitorul vostru în doi şi o să luaţi, se pare, o decizie importantă. Poate plecaţi cu treaba pe undeva, să rezolvaţi probleme de serviciu, să va înscrieţi la nişte cursuri, poate, o să fiţi interesaţi de mai multe lucruri.

SĂGETĂTOR
E posibil să luaţi o suma de bani, să va completaţi nişte lipsuri şi să puneţi deoparte pentru weekend să ieşiţi pe undeva. Au loc nişte schimbări la serviciu şi e bine să fiţi pe faza, să cereţi un post mai bun, o mărire de salariu, sporuri şi alte facilităţi.

Horoscop 3 septembrie. Capricornii avansează rapid spre o căsătorie

CAPRICORN
Întrevedere cu cineva care vrea să va dea de lucru şi v-ar prinde bine nişte bani, în completarea salariului. O să primiţi un semn de viaţă de la cineva care vrea să petreceţi mai mult timp împreună şi poate fixaţi ceva pentru zilele libere, poate mai aveţi vreun pic de concediu.

VĂRSĂTOR
E cineva care vrea să va acapareze atenţia şi să petreceţi timpul liber împreună să se lămurească omul dacă puteţi formă un cuplu sau nu. E ceva nou la serviciu, un proiect care să va acapareze cu totul şi să va aducă şi bani, să va asiguraţi un venit pe o durata mai mare de timp.

PEŞTI
Se poate să prelungiţi un contract şi să mergeţi în paralel cu serviciul, că să câştigaţi mai mulţi bani. Se poate să fie cu succes întrevederea cu şefii, să va susţineţi nişte puncte de vedere, să propuneţi un proiect cu care să fie de acord şi să treceţi la treaba.

BERBEC
O să vi se dea o mâna de ajutor acasă şi o să va mai ocupaţi şi de voi dacă mai preiau ai voştri din greutăţi. E posibil să primiţi un ajutor din partea unei bănci şi o să va puteţi lua casă ori poate aveţi nevoie de bani pentru taxele şcolare şi pentru multe alte lucruri.

TAUR
Veţi putea semna nişte acte şi să legalizaţi o situaţie, să faceţi progrese în carieră, să va meargă şi mai bine. Poate o să fiţi mai bine plătiţi şi la serviciu şi în particular şi o să le asiguraţi alor voştri tot ce au cerut pe parcursul timpului, o să se declare mulţumiţi.

GEMENI
Relaţia de cuplu promite să fie armonioasă, conflictele sunt de domeniul trecutului şi o să fie stabilitate. O să va reuşească iniţiativele şi în profesie şi în viaţă personală, o să faceţi progrese că aţi căpătat experienţă, şi v-aţi călit şi răbdarea.

RAC
Banii pe care trebuia să-i luaţi mai de mult sosesc şi o să va plătiţi dările, să scăpaţi de toate obligaţiile. Poate aţi reuşit să strângeţi bani, să va luaţi casă, ori să va cumpăraţi o maşină nouă, dacă aţi cheltuit o groază de bani cu duşul în service.

LEU
Se poate să apară cineva de care să fiţi atraşi, iar dacă nu aveţi pe nimeni să daţi curs unei relaţii care să va împlinească sufleteşte. Încep să se adune banii în cont, dar o să-i cheltuiţi în mare viteză că aveţi obiective mari şi nu vreţi să pierdeţi nişte ocazii, poate faceţi nişte investiţii.

Horoscop 4 septembrie 2017. Balanţele au şanse mari să se îmbogăţească

Horoscop 4 septembrie 2017. Balanţele au şanse mari să se îmbogăţească

VIDEO PROTVPLUS.RO

Horoscop 2018

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare

horoscop

Horoscop 10 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe o activitate profitabilă

Horoscop 9 iulie 2018. Sarcini noi la locul de muncă pentru nativii din zodia Rac

Horoscop 8 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot întâlni persoana cu care se vor căsători

Horoscop 7 iulie 2018. Zodia care are șanse uriașe să-și întâlnească azi jumătatea

Horoscop 6 iulie 2018. Zodia care va avea o surpriză plăcută pe plan financiar

Horoscop 5 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu