Horoscop 5 martie 2018. Zodia care începe o perioadă excelentă în viața de cuplu

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Horoscop 5 martie 2018, prezentat de Neti Sandu. Să fim pe recepţie c-or s-apară situaţii ofertante pe care-ar fi bine să nu le scăpăm printre degete, că nu-s aşa dese astfel de ocazii.

Vibraţia zilei este 5 şi e bine s-avem curaj să ne depăşim limitele ca să fim mai buni, pe toate planurile, nu numai pe unul anume.

PEŞTI
Se poate să luaţi mai mulţi bani pentru ce-aţi muncit în ultima vreme şi sunt şanse, în continuare, să lucraţi în colaborare. Vă reuşesc iniţiativele, o să ieşiţi la rampa cu ceva nou care să vă aducă un câştig de imagine, să vă aşeze acolo unde meritaţi pe scara socială.

BERBEC
Cineva care nu poate trăi fără voi vă căuta în speranţa c-o să aveţi destulă iubire în inimă şi care să facă posibilă convieţuirea. Sunt nişte urgente care vă pun în stare de alertă, dar o să puneţi toate mecanismele în mişcare să rezolvaţi rapid şi eficient ce va iese-n cale.

TAUR
Se poate să vă bată gândul să legalizaţi relaţia de cuplu s-o sfinţiţi şi la biserică, ori poate o să vă reînnoiţi jurămintele în week-end. Vă puteţi găsi ceva şi mai bun de lucru, o să vă asiguraţi venituri constante şi o să vă fie mai uşor cu plata ratelor, în mod special, dar şi cu cea a facturilor.

GEMENI
Cineva de care v-aţi ataşat sufleteşte va da un semn de viaţă după o lungă absenţa şi o să vedeţi ce simte pentru voi dup-așa o pauză. Poate-abia acum or să vă remarce şefii eforturile, calitatea muncii voastre şi o să aveţi de câştigat bani, un nou angajament sau o prelungire a celui vechi.

RAC
Poate mai investiţi nişte bani în casă, c-au rămas nişte lucruri de cumpărat ca să vă asiguraţi că aveţi tot ce trebuie şi voi şi ai voştri. Se observă nişte beneficii de pe urma activităţilor din particular şi o să lucraţi o oră, două şi de-aici înainte ca să vă suplimentaţi veniturile.

LEU
Poate abia acum vi se plătesc orele suplimentare şi alte munci de la care nu v-aţi sustras la momentul respectiv. Poate va trebui să linvestiti nişte bani în reparaţia maşinii şi dacă vi se spune că nu mai are viaţă lungă poate faceţi un efort financiar să vă luaţi alta când o să strângeţi bani.

FECIOARĂ
Relaţia de cuplu se rescrie frumos şi va pregătiri de o nouă etapă, poate-o să deveniţi părinţi, dacă sunteţi amândoi de acord în această privinţă. Poate-ncepeti de luni discuţia pe marginea unei afaceri care v-ar aduce bani şi o să vă şi placă ce faceţi, c-o fi ceva nou şi incitant.

BALANŢA
Va sună cineva, poate chiar va face o vizita sa vă convingă de sinceritatea sentimentelor faţă de voi, dar aveţi şi voi radarul vostru. Luaţi startul într-o nouă aventură profesională şi o să aveţi grijă să vă etalaţi calităţile ca să fiţi şi plătiţi ca atare, să vă situaţi mai sus, peste ceilalţi colegi.

SCORPION
Poate o să vă luaţi casă, cu împrumut de la bancă, dacă sunteţi la început de drum în căsnicie puteţi obţine una de la stat, interesaţi-vă. Vi se împlinesc, o să vedeţi, nişte aşteptări, luaţi bani, aprobări, or să vă coopteze diverşi oameni de afaceri în proiecte care sună bine şi de care-o să fiţi încântaţi.

SĂGETĂTOR
Se poate să primiţi exact acele lucruri pe care vi le-aţi dorit şi o să apreciaţi faptul că oamenilor le pasă de voi - poate v-aţi mutat de curând. Se iveşte o conjunctură care să v-aducă bani şi glorie, dar cu multă muncă şi n-o să vă deranjeze pentru că aveţi nevoie de bani şi munca nu vă sperie.

CAPRICORN
Se-anunţa o perioadă favorabilă studiului, o să faceţi față cu bine examenelor şi o să vă puteţi transfera în altă grupă, alt an. Poate-aveti de rezolvat o problemă de familie şi vă daţi întâlnire la o cafea cu nepoţi, strănepoţi, veri, cumnaţi şi vedeţi ce se poate face, o fi vorba despre acte, autentificări.

VĂRSĂTOR
Va căuta foşti colaboratori să reluaţi o activitate de grup şi se poate să fie o muncă benevolă pentru că vă place genul acela. Aţi putea recupera nişte bani şi să vă permiteţi o escapadă turistică în week-end, faceţi o rezervare de pe-acum, că să fiţi siguri că aveţi unde dormi vineri, sâmbătă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO