Horoscop 5 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor câștiga o sumă mare de bani

Dată publicare: 05-07-2020 07:33
Dată actualizare: 05-07-2020 09:08


Horoscop 5 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Sunt lucruri pe care demult am fi vrut să le spunem, dar n-om fi avut curaj, sau să le facem și n-am mai avut ocazia! Acum se poate.

Vibrația zilei este 5 și e bine s-avem curaj să facem lucruri de la care ne-am tot eschivat.

HOROSCOP 5 IULIE 2020 RAC

 

Întrevedere cu cineva care vine cu o sugestie de afaceri și o să aveți la ce să vă gândiți până mâine. O întălnire care poate aduce un plus de lumină și speranță în viața voastră și se poate ajunge și la căsătorie dacă o să fiți pe deplin convinși că e omul ideal pentru voi.

HOROSCOP 5 IULIE 2020 LEU

 

Poate vă duceți la odihnă undeva măcar pentru câteva ore ca s-o luați de la capăt mâine cu refresh. Poate-i strângeți pe ai voștri la masa de duminică și vă sfătuiți în privința unor chestiuni familiale de care ar trebui să vă ocupați cu toții, să-mpartiti sarcinile.

HOROSCOP 5 IULIE 2020 FECIOARĂ

 

E posibil să vă iasă-n cale cineva care o să se apropie din ce în ce de voi și o să simțiți o chimie vibrantă. Se poate să vă alăturați și voi unui grup ca să plecați pentru câteva ore într-o excursie ca să mai schimbați și aerul și peisajul, macar azi.

HOROSCOP 5 IULIE 2020 BALANȚĂ

 

O să-i chemați pe niște prieteni pe la voi și o să vă faceți planuri de vacanță, poate plecați pentru câteva zile pe undeva să vă distrați. Apar oamenii care vor să colaborați și în plan profesional și personal și o să vă împletiți interesele și-o să câștigați bani și faimă.

HOROSCOP 5 IULIE 2020 SCORPION

 

Se poate să reluați o indeltnicire care să vă destindă și o să aveți cu ce să vă umpleți timpul liber. Poate-acum reușiți s-ajungeți la prietenii care v-așteaptă de o bună bucată de vreme și o să reînnodați o relație care vă poate face fericiți

HOROSCOP 5 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate v-apucați de un sport, ca să vă dezmorțiți, să scăpați de stres și de alte apăsări. E cineva care-o să vă abordeze fară menajamente, cu îndrăzneală, pentru că vă place și spera să vă convingă s-aveți o relație, pentru că există atracție, ca punct de plecare.

HOROSCOP 5 IULIE 2020 CAPRICORN

 

Poate faceți o tratație la voi acasă, ori ieșiți la pădure, la iarbă verde, sau la malul mării să vă ziceți la mulți ani, să vă felicitați pentru ceva anume. Vești de tot felul, o să vă-ntalniti cu diverse persoane care or să vorbească și despre afaceri și despre ce-ați putea realiza împreună într-o relație de cuplu.

HOROSCOP 5 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Sufletește v-ar putea merge și mai bine dacă v-ar preocupa și ați intui ce -și dorește celălalt și-ați face un pas înainte. Poate vin în vizită niște rude care vor să puneți umărul la o sărbătoare pentru familie, ori se ridică o casa și-ar fi bine să contribuie fiecare cu cate ceva și trebuie vorbit .

HOROSCOP 5 IULIE 2020 PEȘTI

 

E cineva care-ncearcă din nou să vă cucerească și n-o renunțe cu una cu două și asta e bine-c-o să reușească. O să puteți relua o preocupare, un sport, un hobby care să vă țină în priză, c-aveți nevoie să vă puneți imaginația în funcțiune și să-i dați o formă , să se materalizeze.

HOROSCOP 5 IULIE 2020 BERBEC

 

O să primiti o invitație la un spectacol, un concert și o să fie un prilej să revedeți și o serie de prieteni. Poate vă duceți la o terasă, sau într-un loc pe care-l frecventați cu prietenii și vă bucurați de prezența unor oameni dragi, și cu un prilej anume poate.

HOROSCOP 5 IULIE 2020 TAUR

 

Poate primiți o înștiințare că vi s-au rezolvat niște lucruri fară decare nu puteți lucra, sau vreți să vă deplasați în afara țării. O să le-ntoarceti vizita unor prieteni , poate vă cheamă în alt oraș unde au o reședință la aer curat și rămâneți până diseară.

HOROSCOP 5 IULIE 2020 GEMENI

 

Se poate să vă duceți la o zi de naștere și să fie o atmosferă pe gustul vostru. O să cheltuiți din banii puși la secret ca să le faceți pe plac alor voștri, poate ieșiți cu prietenii în oraș, ca să vă relaxați, c-aveți mare nevoie de un respiro.


VIDEO PROTVPLUS.RO