Horoscop 5 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii dau curs unei relații

Ultima actualizare: 05-01-2020 08:29

Horoscop 5 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Destindere azi. Lăsăm departe gândurile negative, activitățile stresante și facem câte ceva bun pentru toți ai noștri.

Vibrația zilei este 5 și o să ne pregătim cum se cuvine de Bobotează, să ne curățim sufletește.

HOROSCOP 5 IANUARIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să faceți cunoștință cu cineva care o să vă-nsoțească în viață pentru că sunteți compatibili. Invitațiile curg, v-au rămas destui prieteni și rude cu care n-ați apucat să vă vedeți de sărbătorile trecute, dar uite că mai aveți timp.

HOROSCOP 5 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Prietenii v-au pregătit niște surprize care or să vă umple inima de bucurie și relațiile vor deveni mai strânse. O să aveți musafiri, dar după ce va ospătați poate dați o tură pe-afară, la aer, în parcul de distracții, la patinoar, pe pârtie dacă e zăpadă artificială.

HOROSCOP 5 IANUARIE 2020 PEȘTI

 

Se poate să primiți o confirmare c-o să lucrați într-un parteneriat cu oameni din străinătate și-ncep emoțiile constructive. E rost de plecare pe undeva sau poate vă întoarceți de pe unde ați fost în vacanță și o să fie acea oboseală plăcută, la care va contribui și anturajul la partea cu plăcutul.

HOROSCOP 5 IANUARIE 2020 BERBEC

 

O să-ntâlniți oameni noi pe la petrecerile la care veți ajunge și o să construiți împreună proiecte în care o să puneți suflet și pricepere. Cu o mâna luați cu alta dați bani, dacă nu cumva o să vă împrumutați la propriul buzunar ca să le faceți surprize de tot felul alor voștri.

HOROSCOP 5 IANUARIE 2020 TAUR

 

Se poate să luați un premiu să se vorbească despre voi, să fiți într-o echipă și să faceți lucruri de calitate-extra. O vizită neașteptată poate vă scoate-n oraș cineva, se poate și mai departe de casă într-o stațiune turistică și să fie într-un cadru inedit și să fie de bun augur.

HOROSCOP 5 IANUARIE 2020 GEMENI

 

E posibli să vă fure inima cineva și să trăiți o frumoasă poveste de dragoste, care să ducă și la căsătorie-șanse sunt destul de mari. E de ieșit pe afară la socializare ca să vă mai vedeți cu unul cu altul să relaționați în vederea unor preocupări extra profesionale să vă consultați pozitiv la nivel de grup.

HOROSCOP 5 IANUARIE 2020 RAC

 

Poate-i adunați pe cei dragi la un loc și vă bucurați de oamenii caresunt sprijin pentu voi în orice moment. O să luați parte la o întrunire cu rude și cu prieteni că să-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri sau doar sosirea noului an o mai sărbătoriți odată.

HOROSCOP 5 IANUARIE 2020 LEU

 

Poate vă conving prietenii să vă duceți într-un parc de agrement, de aventuri, să practicați un sport extrem să vă revigorati. Poate vă așteaptă cineva la cafea, să va scoată la o plimbare să schimbați impresii despre cum ați petrecut sarbatoriile și despre ce urmează să faceți de acum încolo.

HOROSCOP 5 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

 

O să vă caute cineva care vrea să fiți împreună și o să știți de la prima vedere ce e de făcut - că inima nu vă minte. E posibil să apară deja unele schimbări în viața voastră și o să vreți să va mutați, sau e vorba despre o afacere și o să câștigați un titlu care poate să vină și de la sine.

HOROSCOP 5 IANUARIE 2020 BALANȚĂ

 

Se pare că o să dispuneți de niște bani și n-o să rămâneți acasă decât dacă v-a răpus de tot oboseala, dar o rezervă acolo de energie tot trebuie s-aveți. O să strângeți rândurile, să vă întâlniți și cu ai voștri, din familia lărgită, că poate e o nuntă sau un botez, pare să fie ceva festiv.

HOROSCOP 5 IANUARIE 2020 SCORPION

 

Ați tot amânat o întrevedere, dar cineva așteaptă un răspuns de la voi și poate e bine pentru voi să dați curs unei relații. Poate o să plecați în străinătate la cineva apropriat dar poate fi și cu treaba, să rezolvați probleme de serviciu și o să va gășiți și un rost acolo, unii dintre voi.

HOROSCOP 5 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să relaționați cu un anturaj predominant feminin și o să fie un câștig în plan emoțional, se topesc niște sloiuri de gheață. Se poate să faceți cunoștință cu cineva care o să se simtă atras de voi și poate n-cepeti o relație dacă și vouă va pică cu tronc persoana.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO