Horoscop 5 decembrie 2019, cu Neti Sandu. Berbecii își reglează situația financiară


Ultimul update: Joi 05 Decembrie 2019 08:38
Data publicarii: Joi 05 Decembrie 2019 08:05
Categorie: Horoscop

Horoscop 5 decembrie 2019, cu Neti Sandu. O să ne punem mintea cu acele lucruri complicate să scăpăm o dată de ele, să avem parte de sărbători liniştite.

Vibraţia zilei este 5 şi să nu uităm să luăm cadoul potrivit pentru omul drag.

 

Horoscop SĂGETĂTOR 5 decembrie 2019

O să puteţi scăpa de o povară de pe suflet dac-o să vă confesaţi cuiva c-o să petreceţi sărbătorile cu sufletul împăcat. O să vreţi să-i luaţi prin surprindere pe cei dragi şi să le oferiţi mici atenţii, să se vadă că-i iubiţi, şi o să vă simţiţi în elementul vostru.

Horoscop CAPRICORN 5 decembrie 2019

Se poate să vă schimbaţi părerea despre cineva care v-a promis nişte lucruri şi nu s-a ţinut de cuvânt, va mai gândiţi dacă să-l păstraţi la prieteni. Apar noutăţi care să vă dea şi mai multă încredere în forţele voastre, şi o să daţi drumul unor proiecte care să v-aducă mai mulţi bani în cont.

Horoscop VĂRSĂTOR 5 decembrie 2019

 

E posibil să vă primiţi înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cândva, şi o să daţi iama prin magazine, la cumpărături. O să intraţi la cheltuială pentru că o să găsiţi multe de cumpărat şi n-o să rezistaţi tentaţiilor, şi de bani se pare că dispuneţi şi e şi ajun de Moş Nicolae.

Horoscop PEŞTI 5 decembrie 2019

O să primiţi o invitaţie în excursie, la sfârşit de săptămână să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni cu care vă-ntelegeti, vă asortaţi. Se poate s-aveţi o revelaţie şi să reparaţi o poveste de dragoste, să vă puteţi bucura de traiul în doi, să fiţi fericiţi, să vă completaţi frumos.

Horoscop BERBEC 5 decembrie 2019

Se reglează situaţia financiară, achitaţi un împrumut, şi cu ce rămâne o să fiţi în largul vostru de sărbători. O să apară o sursă suplimentară de bani, poate-o fi o colaborare şi o să jonglaţi cu acei bani ca să v-ajungă pentru cadouri, plimbări, mers în vizite şi aşa mai departe.

Horoscop TAUR 5 decembrie 2019

O să aveţi o explicaţie cu fiinţa iubită şi o să duceţi relaţia la alt nivel de comunicare şi înţelegere. Poate puneţi bazele unui parteneriat de afaceri şi o să existe profit de amble părţi, o să fie o colaborare de cursă lungă dacă lucraţi în tandem. Poate puneţi bazele unui parteneriat de afaceri şi o să existe profit de amble părţi, o să fie o colaborare de cursă lungă dacă lucraţi în tandem.

Horoscop GEMENI 5 decembrie 2019

Se pare c-a sosit scadența şi o să trebuiască să vă plătiţi restantele, ca să nu intraţi cu datorii în noul an.
E o perioadă încărcată la serviciu şi se poate să vă ocupaţi şi mai mult de copii, să-i duceţi la cursurile speciale, să faceţi cumpărături împreună - sunt destule de făcut.

Horoscop RAC 5 decembrie 2019

Se poate să vă-ndragostiți de cineva şi să se deruleze totul frumos, aşa cum v-aţi imaginat. Pare să fie şi de durată. E armonie în cuplu, în relaţiile cu ceilalţi şi o să fie un confort afectiv care să va-mbunatateasca toată calitatea vieţii şi să vă menţineţi aşa.

Horoscop LEU 5 decembrie 2019

V-aţi putea recupera bani sau bunuri şi să încheiaţi un proces, să vă eliberaţi de o mare greutate care-a însemnat consum nervos şi financiar. Veşti bune, posibili bani, se rezolvă unele aspecte care ţin de sănătate şi vă pregătiţi şi de o plecare de sărbători - poate vă duceţi la cineva din străinătate.

Horoscop FECIOARĂ 5 decembrie 2019

Aţi putea obţine şi ultimele semnături ca să definitivaţi un statut, să puneţi capăt unei situaţii incerte. Voi o să faceţi un bilanţ financiar, să vedeţi ce e de plătit, să ştiţi ce sumă va rămâne disponibilă pentru cadouri, distracţie, mâncare şi pentru neprevăzute.

Horoscop BALANŢĂ 5 decembrie 2019

O invitaţie în oraş ar putea fi cadoul vostru de Moş Niculae şi să fie ceva neaşteptat din partea fiinţei iubite, o declaraţie de dragoste. Se poate să prindeţi din zbor o ofertă de lucru şi să fie acel surplus care să vă permită să mai ieşiţi în timpul liber la plimbare într-o staţiune de agrement, să vă recreaţi.

Horoscop SCORPION 5 decembrie 2019

 

O să primiţi invitaţii pe la diverse mondenităţi şi-o s-aveţi prilejul să cunoaşteţi şi alţi oameni cu care-o s-aveţi multe în comun. O întâlnire semnificativă - e cineva care vrea să vă ia într-un parteneriat de afaceri şi dacă tot sună bine ofertă o să vă lăsaţi convinşi - poate şi banii sunt atrăgători.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33