Horoscop 4 septembrie 2017. Balanţele au şanse mari să se îmbogăţească

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. O să aflăm dedesubturile unei chestiuni complicate şi o să le dăm de capăt problemelor imposibile cu care ne confruntăm. Vibraţia zilei este 4 şi familia are mare nevoie de noi, şi noi de ea.

FECIOARA
Poate începeţi nişte investigaţii medicale, mai ales dacă va doare câte ceva, că să va puteţi trata, să fiţi în formă. Se poate să vi se dea ceva nou de lucru la serviciu şi poate evitaţi şi voi alte pretenţii financiare, să va fie răsplătită cum se cuvine muncă.

BALANŢă
Cineva care vrea să va cunoască mai bine tatonează terenul să vadă dacă şi voi sunteţi interesaţi de o relaţie. O să va întrebe nişte foşti parteneri de afaceri dacă va puteţi angaja într-un nou proiect, să nu rataţi o şansă de a va face mai cunoscuţi şi de a va îmbogăţi!

SCORPION
Poate mai cumpăraţi câte ceva pentru casă, reamenajaţi exteriorul şi o să cheltuiţi nişte bani din cei strânşi pentru aşa ceva. Nişte bani pe care trebuia să-i luaţi mai demult apar şi o să completaţi nişte goluri, luaţi acele lucruri absolut necesare că să faceţi faţă obligaţiilor de moment.

SĂGETĂTOR
E posibil să va înscrieţi într-un concurs pentru ocuparea unui post care v-ar aduce o poziţie mai sus în ierarhie şi bani. Cineva din străinătate vrea să faceţi lumina într-o chestiune de afaceri, poate trebuie să semnaţi nişte acte, să transportaţi ceva şi e de reglat situaţia.

Citește și
horoscop
Horoscop 2 septembrie 2017. Capricornii au parte de noutăți în viața amoroasă
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

CAPRICORN
O să va străduiţi să cheltuiţi cât mai puţini bani, să-i strângeţi pentru o plecare în excursie, posibil în afară ţării. Poate apelaţi la un avocat care să pledeze în favoarea voastră şi să va recăpătaţi bani, o proprietate, un titlu, un job şi multe alte lucruri.

VĂRSĂTOR
Vi se va semna în sfârşit un act care să va dea mâna liberă să lucraţi în colaborare, sau să va deplasaţi acolo unde nu s-a putut până acum. O să va bucuraţi de o veste bună, de prezenţa cuiva care a lipsit o vreme din viaţă voastră şi o să va faceţi planuri de comun acord pentru perioada care urmează.

PEŞTI
O problema de sănătate s-ar putea să va facă zile fripte, dar dacă va trataţi cum trebuie o să fiţi în afară pericolului. Aţi mai putea face rost de nişte bani, pe lângă cei de salariu, dacă va asociaţi cu cineva care poate lucra în ritmul vostru că să fie totul eficient, cu spor.

BERBEC
Sfera partenerială e nuanţată frumos şi va fi şi mai şi în curând, semn că veţi cunoaşte pe cineva sau va logodiţi, o să va căsătoriţi. Poate reluaţi o activitate care să va resusciteze creativitatea, să va dea un nou suflu de prospeţime şi să daţi drumul proiectelor de anvergură.

TAUR
E posibil să faceţi o reparaţie a maşinii pe bani puţini şi să mai strângeţi bani dacă vreţi să va luaţi altă. E posibil să cumpăraţi la preţ redus, ori în rate, nişte corpuri de mobilier, sau aparatură electrocasnică, diverse lucruri utile care v-ar aduce un confort sporit acasă.

GEMENI
Poate va daţi întâlnire sâmbătă, duminică, la un prânz cu rudele apropiate să vorbiţi despre evenimentele festive ale perioadei, aveţi nunţi, botezuri. O să reglaţi o situaţie contractuală şi n-o să mai fiţi la mâna altora, o să fiţi pe picioarele voastre şi vi se vor plăti la timp banii.

RAC
O suma de bani rătăcită prin alte conturi, sertare, îşi face apariţia şi va salvează la momentul oportun. Poate va mai luaţi ceva de lucru în particular că să faceţi faţă cheltuielilor, că încep şcolile, or mai fi şi alte situaţii neprevăzute şi s-aveţi bani de buzunar.

LEU
E cineva care vi s-a lipit de suflet şi o să îşi manifeste ataşamentul faţă de voi, şi relaţia va avea mult de câştigat. Un drum la banca v-ar scapă de angoase, că n-aveţi toţi banii pentru ratele lunare, c-o să va puteţi amână o rată sau să va micşoraţi dobânda.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 3 septembrie. Capricornii avansează rapid spre o căsătorie
Horoscop 3 septembrie. Capricornii avansează rapid spre o căsătorie

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Veşti de tot felul. O să aflăm nişte lucruri care să ne schimbe o părere, să renunţăm la unele prejudecăţi, ca să trăim mai liber, să ne fie mai uşor, cu toate, nu cu ceva anume.

Horoscop 2 septembrie 2017. Capricornii au parte de noutăți în viața amoroasă
Horoscop 2 septembrie 2017. Capricornii au parte de noutăți în viața amoroasă

Horoscop zilnic prezentat de Neti Sandu. Se pot întâmpla şi minuni, chiar dacă ele or fi minuscule, dar pentru noi pot fi capitale şi să ne schimbe viaţa în bine!

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.