Horoscop 4 septembrie 2017. Balanţele au şanse mari să se îmbogăţească

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Luni 04 Septembrie 2017 09:01
Categorie: Horoscop

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. O să aflăm dedesubturile unei chestiuni complicate şi o să le dăm de capăt problemelor imposibile cu care ne confruntăm. Vibraţia zilei este 4 şi familia are mare nevoie de noi, şi noi de ea.

FECIOARA
Poate începeţi nişte investigaţii medicale, mai ales dacă va doare câte ceva, că să va puteţi trata, să fiţi în formă. Se poate să vi se dea ceva nou de lucru la serviciu şi poate evitaţi şi voi alte pretenţii financiare, să va fie răsplătită cum se cuvine muncă.

BALANŢă
Cineva care vrea să va cunoască mai bine tatonează terenul să vadă dacă şi voi sunteţi interesaţi de o relaţie. O să va întrebe nişte foşti parteneri de afaceri dacă va puteţi angaja într-un nou proiect, să nu rataţi o şansă de a va face mai cunoscuţi şi de a va îmbogăţi!

SCORPION
Poate mai cumpăraţi câte ceva pentru casă, reamenajaţi exteriorul şi o să cheltuiţi nişte bani din cei strânşi pentru aşa ceva. Nişte bani pe care trebuia să-i luaţi mai demult apar şi o să completaţi nişte goluri, luaţi acele lucruri absolut necesare că să faceţi faţă obligaţiilor de moment.

SĂGETĂTOR
E posibil să va înscrieţi într-un concurs pentru ocuparea unui post care v-ar aduce o poziţie mai sus în ierarhie şi bani. Cineva din străinătate vrea să faceţi lumina într-o chestiune de afaceri, poate trebuie să semnaţi nişte acte, să transportaţi ceva şi e de reglat situaţia.

CAPRICORN
O să va străduiţi să cheltuiţi cât mai puţini bani, să-i strângeţi pentru o plecare în excursie, posibil în afară ţării. Poate apelaţi la un avocat care să pledeze în favoarea voastră şi să va recăpătaţi bani, o proprietate, un titlu, un job şi multe alte lucruri.

VĂRSĂTOR
Vi se va semna în sfârşit un act care să va dea mâna liberă să lucraţi în colaborare, sau să va deplasaţi acolo unde nu s-a putut până acum. O să va bucuraţi de o veste bună, de prezenţa cuiva care a lipsit o vreme din viaţă voastră şi o să va faceţi planuri de comun acord pentru perioada care urmează.

PEŞTI
O problema de sănătate s-ar putea să va facă zile fripte, dar dacă va trataţi cum trebuie o să fiţi în afară pericolului. Aţi mai putea face rost de nişte bani, pe lângă cei de salariu, dacă va asociaţi cu cineva care poate lucra în ritmul vostru că să fie totul eficient, cu spor.

BERBEC
Sfera partenerială e nuanţată frumos şi va fi şi mai şi în curând, semn că veţi cunoaşte pe cineva sau va logodiţi, o să va căsătoriţi. Poate reluaţi o activitate care să va resusciteze creativitatea, să va dea un nou suflu de prospeţime şi să daţi drumul proiectelor de anvergură.

TAUR
E posibil să faceţi o reparaţie a maşinii pe bani puţini şi să mai strângeţi bani dacă vreţi să va luaţi altă. E posibil să cumpăraţi la preţ redus, ori în rate, nişte corpuri de mobilier, sau aparatură electrocasnică, diverse lucruri utile care v-ar aduce un confort sporit acasă.

GEMENI
Poate va daţi întâlnire sâmbătă, duminică, la un prânz cu rudele apropiate să vorbiţi despre evenimentele festive ale perioadei, aveţi nunţi, botezuri. O să reglaţi o situaţie contractuală şi n-o să mai fiţi la mâna altora, o să fiţi pe picioarele voastre şi vi se vor plăti la timp banii.

RAC
O suma de bani rătăcită prin alte conturi, sertare, îşi face apariţia şi va salvează la momentul oportun. Poate va mai luaţi ceva de lucru în particular că să faceţi faţă cheltuielilor, că încep şcolile, or mai fi şi alte situaţii neprevăzute şi s-aveţi bani de buzunar.

LEU
E cineva care vi s-a lipit de suflet şi o să îşi manifeste ataşamentul faţă de voi, şi relaţia va avea mult de câştigat. Un drum la banca v-ar scapă de angoase, că n-aveţi toţi banii pentru ratele lunare, c-o să va puteţi amână o rată sau să va micşoraţi dobânda.

Horoscop 3 septembrie. Capricornii avansează rapid spre o căsătorie
Horoscop 3 septembrie. Capricornii avansează rapid spre o căsătorie
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
LA MARUTA
Pavel Bartoș a scris și regizat primul său scurtmentraj

03:12
LA MARUTA
Adina Roșca și Cătălin Doinaș, iubire și talent

10:37
horoscop
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
horoscop
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă