Horoscop 4 octombrie 2017. Fecioarele își îmbunătățesc relația de cuplu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Reuşite azi. O s-avem răbdare, metodă, spirit de observaţie şi măsura în toate că să ajungem la succesul pe care ni-l dorim, că uşor n-o să fie!

Vibraţia zilei este 4 şi o să fim, poate, mai pragmatici atunci când o să luăm o decizie.

(BALANŢĂ)
Întâlnire cu cineva care-şi doreşte să fiţi împreună şi dacă-i împărtăşiţi sentimentele o să-i daţi o veste bună. Se-ntâmplă tot felul de lucruri noi care să vă suscite interesul, să v-ajute să avansaţi la slujbă, la şcoală, să fie un succes neaşteptat.

(SCORPION)
E posibil să vi se ceară ajutorul, vreun prieten se afla în impas şi o să faceţi tot ce vă sta în putinţă să-l scoateţi din încurcătură. O să cheltuiţi nişte bani pentru c-or s-apara situaţii ieşite din nota obişnuită şi o să achitaţi taxe, facturi, să nu rămâneţi datori nimănui.

(SĂGETĂTOR)
Or să apară nişte beneficii de imagine şi o să profitaţi de-aici încolo de o astfel de situaţie şi începeţi o afacere, vă relansaţi în carieră. Poate ieşiţi cu grupul de prieteni la o plimbare, faceţi un pic de sport, va-ndeletniciti cu activităţile preferate şi o să fie o efervescentă, o să vă destindeţi.

Citește și
horoscop
Horoscop 2 octombrie 2017. Zodia care obţine azi tot ce şi-a propus
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

(CAPRICORN)
Se poate să vă invite cineva la un spectacol, la o recepţie, să luaţi masa în oraş, c-aveţi ceva de sărbătorit. Vi se propune ceva nou de lucru, poate fi în paralel cu serviciul şi o să găsiţi parteneri de afaceri, sponsori, se vor găsi oameni care să vă susţină proiectele.

(VĂRSĂTOR)
O să vă invite cineva să vă petreceţi week-end-ul în altă localitate, poate în străinătate şi să vă prindă bine o escapadă turistică. O să primiţi o aprobare, să vă luaţi casă, maşina, un concediu, poate, sau să vindeţi ceva la care aţi lucrat de o bună bucată de vreme şi să rezolvaţi mai multe treburi deodată.

(PEŞTI)
Or să vă reuşească demersurile care ţin de bani şi o să vă asiguraţi un cont de rezervă, să nu mai daţi din colţ în colţ dacă se-ntâmplă ceva. Se poate să scoateţi nişte bani din buzunar ca să evitaţi o amendă, să vă achitaţi urgent de nişte obligaţii şi să treceţi şi pe la doctor dacă sunt ceva probleme de sănătate.

(BERBEC)
Se poate să faceţi cunoştinţă cu diferite persoane care or să facă parte din viaţa voastră - la o petrecere, undeva, după serviciu. O atmosferă mai destinsa, la serviciu, şi totuşi e activitate intensă, şi se poate să câştigaţi şi mai mulţi bani, în perioada asta, şi s-aveţi de cheltuială.

(TAUR)
Poate rezolvaţi nişte probleme legate de copii, şi o să-i daţi la creşă, la grădiniţă, la nişte cursuri speciale, ori le găsiţi o bonă. Aveţi chef de treabă şi chiar o să fie nevoie c-ar fi ceva nou de făcut la serviciu şi n-ar fi exclus nici acasă să nu fiţi scutiţi de treabă, zilele - astea, nu numai azi.

(GEMENI)
O să vă caute cineva care se simte atras de voi şi vrea să vă vedeţi mai des ca să-şi dea seama dacă există compatibilitate între voi, sau nu. Poate va-ngrijiti mai mult de voi, vă faceţi abonament la o sală de sport, la piscină, la cosmetică, masaj şi alte proceduri care să v-ajute să fiţi fresh, revigoraţi.

(RAC)
Veţi apela la fondurile de rezerva că să plătiţi, chiar şi în rate mobilă pentru casa, ori un frigider, un televizor, ce-aveţi nevoie. O să vă faceţi timp să ieşiţi cu colegii, cu prietenii, să şi lucraţi la ceva împreună şi să vă destindeţi, să ieşiţi la o terasă, vă duceţi la un film, la un spectacol, un concert.

(LEU)
Poate-ati stabilit, deja, unde plecaţi în week-end, cu cine, pentru câte nopţi, cu ce agenţie de turism - pare să fie totul aranjat. Vă aflaţi într-o perioadă febrilă - din punct de vedere intelectual şi o să aveţi rezultate speciale la şcoală, la testele pentru interviu, angajare, sau poate sunteţi autodidacţi.

(FECIOARĂ)
Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie mai bună, sudata, cu mai puţine reproşuri, să fiţi şi voi fericiţi. O să vă mai gândiţi, mai negociaţi până să daţi verdictul în cazul semnării unui contract, ca să fiţi siguri c-aţi ales ce e cel mai bun pentru voi, şi ai voştri, bineînţeles.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Horoscop 3 octombrie 2017. Zodia căreia i se împlinesc toate aşteptările sufleteşti
Horoscop 3 octombrie 2017. Zodia căreia i se împlinesc toate aşteptările sufleteşti

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. O să ne folosim intuiţia că să facem alegeri înţelepte. Vibraţia zilei este 3 şi o să ne bucurăm de confirmările pe care le vom primi.

Horoscop 2 octombrie 2017. Zodia care obţine azi tot ce şi-a propus
Horoscop 2 octombrie 2017. Zodia care obţine azi tot ce şi-a propus

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. Începem cu forţe proaspete săptămâna şi o să obţinem ce ne-am propus. Vibraţia zilei este 2 şi o să ne alegem o companie pe calapodul nostru.

Recomandări
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu

Administrația Prezidențială a anunțat, marți, că a transmis ministrului Justiției, Alina Gorghiu, conform procedurii, cererile de urmărire penală față de fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu.

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv. El ceruse să fie judecat în arest la domiciliu
Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv. El ceruse să fie judecat în arest la domiciliu

Vlad Pascu, autorul accidentul de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, a cerut, marţi, la Tribunalul Constanţa, să fie judecat în arest la domiciliu.