Horoscop 4 martie 2019. Zodia care astăzi lămurește o poveste sentimentală

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Luni 04 Martie 2019 10:33
Data publicarii: Luni 04 Martie 2019 07:53
Categorie: Horoscop

Horoscop 4 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne iasă pasienţa cu munca în particular şi o să facem rost de bani să ne mai luăm şi ce ne place, nu numai ce ne trebuie.

 

Vibraţia zilei este 4 şi o să ţinem cont de preferinţele alor noştri.

PEŞTI
Poate o să aprofundaţi nişte studii, o s-aveţi şi examene şi o să vă ocupaţi timpul cu tot felul de treburi de natură profesională. Puteţi începe lucruri noi de care să vă bucuraţi împreună cu familia, se poate şi să vă mutaţi dacă aţi primit un credit bancar, ori poate e cadou - casă, de la vreo rudă.

BERBEC
Poate se iveşte ocazia să cumpăraţi ceva din banii strânşi, poate e mai ieftin şi vă puneţi casa la punct sau maşină. Vă puteţi găsi altceva de lucru şi să aveţi chef de treabă, să câştigaţi şi bani, să fie un salt în carieră, să o porniţi pe alt drum profesional, c-aveţi resurse nelimitate.

TAUR
Vă invită cineva la o muncă în colectivitate şi o s-aveţi parte de satisfacţii, o să v-alegeţi cu ceva de valoare. Aveţi planuri mari, să daţi drumul unor afaceri, să vă bucuraţi de un câştig care v-ar aduce vacanţa mult visată, poate de Paşte, dacă nu mai devreme sau la vară.

GEMENI
Poate daţi zor să încheiaţi un proiect particular ca să începeţi un altul care să vă ţină în priză şi să v-asigure bani. Sfera partenerială e ofertantă, vă puteţi asocia cu nişte oameni să lucraţi cu spor şi vă puteţi găsi şi un partener de cuplu, dacă n-aveţi şi să faceţi o familie.

RAC
Se pare c-o să luaţi dintr-o sursă paralelă cu serviciul bani cu care să cumpăraţi tot ce v-au rugat ai voştri în ultima vreme. E posibil să vă integraţi într-un grup să vă dedicaţi unei activităţi care vă poate asigura un plus de prestigiu profesional şi să jucaţi în altă liga - la serviciu, la şcoală.

LEU
O să reapară cineva care vrea să continuaţi o relaţie ca să nu se piardă investiţia afectivă. Resurse mai sunt. Vin oferte de lucru, dar dacă sunteţi, deja, ocupaţi până peste cap o să amânaţi pentru o altă perioadă a anului colaborările, să nu ajungeţi la epuizare.

FECIOARĂ
O să vă pregătiţi, aşa pe-ndelete de un eveniment care e important pentru sufletul vostru şi o să iasă totul la mare artă. O să puteţi relua nişte negocieri ca să vedeţi dacă vă opriţi asupra vreunui proiect care vă poate aduce un venit constant, s-aveţi de rate şi de facturi.

BALANŢA
E de lămurit o poveste sentimentală să nu vă amăgiţi degeaba şi să nu-l amăgiţi nici pe partener. Sunt o serie de obligaţii familiale de care o să vreţi să vă achitaţi onorabil şi să vă rămână timp şi să vă trageţi sufletul să nu fiţi epuizaţi de luni aşa.

SCORPION
Sufleteşte promite să fie şi mai bine mai ales dacă renunţaţi la nişte defecte vizibile, deranjante. O să cumpăraţi lucruri noi, fie ca să remobilaţi interiorul locuinţei, fie ca să faceţi nişte reparaţii, să înlocuiţi şi aparatură uzată, să fie totul funcţional.

SĂGETĂTOR
E bine să-va-ngrijiti şi de sănătate, să puteţi lucra la capacitate maximă, să daţi cel mai bun randament. Poate închiriaţi un spaţiu ca să lucraţi acolo sau vă mutaţi pentru o vreme c-aveţi de zugrăvit sau reparaţi ceva şi nu puteţi locui în timpul ăsta.

CAPRICORN
Or să vă intre nişte bani care-or să vă prindă bine la cumpărăturile zilnice, că n-o să trebuiască să le tăiaţi de pe listă. O să luaţi semnături pe actele pe care le-aţi lăsat de multă vreme la semnat, dar se pare că vor mai fi unele pentru care trebuie s-aveţi răbdare ca să le luaţi gata parafate.

VĂRSĂTOR
Poate vă alăturaţi unei echipe care desfăşoară o activitate de timp liber şi o să fie un câştig în plan emoţional. La voi apar noutăţi şi o să fiţi receptivi la nou, o să veniţi şi voi cu idei ca să daţi amploare unui proiect care vă poate propulsa în carieră. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 3 martie 2019. Zodia care se căsătorește și cine suferă crize de gelozie
Horoscop 3 martie 2019. Zodia care se căsătorește și cine suferă crize de gelozie
VIDEO PROTVPLUS.RO
Neti Sandu
Horoscop 24 martie 2019. O problemă va necesita duminică toată atenția acestui nativ
Horoscop 23 martie 2019. Zodia care își va reface viața amoroasă
Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
horoscop
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate