Horoscop 4 martie 2018. Întâlnire emoționantă pentru nativii acestei zodii

×
Codul embed a fost copiat

Sunt vorbe, amintiri care să ne-atingă frumos la coarda sensibilă şi să avem un declic sufletesc, să salvăm o relaţie, o căsnicie, o colaborare care se pierduseră pe drum.

Vibraţia zilei este 4 şi o să facem tot ce depinde de noi să-i vedem fericiţi pe ai noştri.

PEŞTI: Veşti bune, prezențe deosebite care să vă aducă un plus de optimism şi poate speranţe de şi mai bine în relaţia de cuplu. Vă duceţi la o sindrofie şi o să resuscitaţi diverse relații pe care nu le-aţi putut cultiva, poate pentru că aţi fost foarte ocupaţi în ultima vreme.

BERBEC: Aţi putea aduce un plus de prospeţime în relaţia de cuplu, în familie, şi să ieşiţi pe la evenimente, prin oraş, să vă revigoraţi. Întâlnire cu cineva de care vă leagă nişte amintiri, şi o să aflaţi noutăţi care să vă dea idei de viaţă personală, tot era momentul să vă reinventaţi.

TAUR: Se pare c-o să-i faceţi o surpriză plăcută fiinţei dragi şi faceţi o rezervare la teatru, la operă, la cinema, să ieşiţi din nota obişnuită. Se poate să le preparaţi musafirilor nişte delicatese şi să vă-ntrețineți până târziu c-aveţi chef de stat la taclale, e modul vostru de a vă relaxa, cu nişte delicatese.

Citește și
Horoscop
Horoscop 2 martie 2018. Zodia care se poate logodi
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

GEMENI: Reuniune cu colegii de breaslă să vă cinstiţi pentru că aţi bifat un succes şi poate puneţi la calea o nouă afacere cu care să daţi lovitura de imagine. Vă duceţi la o aniversare, sau la o cununie civilă, un botez, e o efervescență care-o să vă scuture de tot stresul acumulat în ultima vreme.

RAC: Relaţia de cuplu poate avansa spre căsătorie , iar dacă n-aveţi partener de viaţă o să-l găsiţi, undeva în grupul de prieteni. Se poate să fiţi de față când îşi jură credinţă pe viaţă nişte prieteni şi o să fie o atmosferă deconectantă, poate faceţi şi cunoştinţă cu cineva care vă poate deveni partener de viaţă.

LEU: Aţi putea da o fugă până la prietenii din alt oraş să le cereţi un sfat, un ajutor, să mergeţi la sigur cu un proiect. Au loc mondenităţi la care o să luaţi şi voi parte, aveţi nişte lucruri de spus, poate veniţi cu idei, sau sunteţi chiar sufletul unei petreceri, o fi vreo recepţie cu ştaif.

FECIOARĂ: Se poate să vă duceţi la ziua cuiva de naştere, sau se sărbătoreşte altceva, şi o să vă duceţi cu un cadou, să nu rataţi momentul. O să puteţi recâştiga o prietenie, sau s-ajungeţi, în sfârşit la inima cuiva pe care-l iubiţi dacă o să vorbiţi deschis, să spuneţi ce-aveţi pe suflet ca să se convingă persoana respectivă de profunzimea sentimentelor.

BALANŢĂ: Poate vine un musafir de la drum şi o să petreceţi câteva ore bune împreună, dacă nu cumva mai rămâne vreo două, trei zile la voi. Invitaţie de onoare pe undeva, într-o atmosferă electrizantă şi o să vă faceţi noi prieteni, puteţi lega şi o relaţie de afaceri, la o adică.

SCORPION: Se poate să cheltuiţi nişte bani c-aveţi un eveniment la scară mare şi va costa poate şi ţinuta şi restul obligaţiilor. O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să strângeţi relaţiile, să vă vedeţi mai des, s-aveţi nişte activităţi comune ca să vă deconectaţi.

SĂGETĂTOR: Poate veţi reuşi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu fiinţa iubită , să vă pliaţi pe preferinţele ei, ca să vă armonizaţi, să fie o zi reuşită. Sunt şanse s-o porniţi la drum şi să faceţi eforturi să vă-ntoarceţi până la noapte, s-apucaţi totuşi să vă distraţi pe-acolo pe unde-o s-ajungeţi totuşi.

CAPRICORN: O revedere emtionantă, poate vin nepoţii, finii, naşii, cineva de care v-a fost dor şi va fi o bucurie pentru toată lumea. Vă bucuraţi de prezenţa cuiva care vrea să fiţi împreună, poate fi cineva nou apărut în peisaj, se poate să fiţi la începutul unei relaţii şi o să fie o stare febrilă, din punct de vedere emoţional.

VĂRSĂTOR: Poate alegeţi să faceţi puţină mişcare şi să plecaţi într-o excursie, un du-te vino ca să vă recreaţi împreună cu familia şi cu prietenii. Se reglează comunicarea cu anturajul, au fost nişte sincope şi nu v-aţi mai văzut, acum însă o să reluaţi activităţile preferate, să aveţi un tonus ridicat.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Horoscop 3 martie 2018. Planuri de vacanță pentru nativii din această zodie
Horoscop 3 martie 2018. Planuri de vacanță pentru nativii din această zodie

O să ne putem deplasa cu mai multă uşurinţă decât de obicei, o să putem şi comunica, totul e să ne dorim aceste lucruri, s-avem şi noi deschiderea necesară.

Horoscop 2 martie 2018. Zodia care se poate logodi
Horoscop 2 martie 2018. Zodia care se poate logodi

Horoscop 2 martie 2018. Sunt lucruri, situaţii, răspunsuri pe care le-aşteptam de multă vreme şi-acum sosesc, dar şi noi trebuie să luăm decizii ca să ne fie mai bine.

Horoscop 1 martie 2018. Zodia care ar putea primi un bonus salarial
Horoscop 1 martie 2018. Zodia care ar putea primi un bonus salarial

Horoscop 1 martie 2018. E o atmosferă festivă, primim şi oferim mici atenţii, o să ne bucurăm cu toţii de lucrurile care ne scot din starea de monotonie şi de împietrire sufletească.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.