Horoscop 4 martie 2018. Întâlnire emoționantă pentru nativii acestei zodii

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 04 Martie 2018 08:19
Categorie: Horoscop

Sunt vorbe, amintiri care să ne-atingă frumos la coarda sensibilă şi să avem un declic sufletesc, să salvăm o relaţie, o căsnicie, o colaborare care se pierduseră pe drum.

Vibraţia zilei este 4 şi o să facem tot ce depinde de noi să-i vedem fericiţi pe ai noştri.

PEŞTI: Veşti bune, prezențe deosebite care să vă aducă un plus de optimism şi poate speranţe de şi mai bine în relaţia de cuplu. Vă duceţi la o sindrofie şi o să resuscitaţi diverse relații pe care nu le-aţi putut cultiva, poate pentru că aţi fost foarte ocupaţi în ultima vreme.

BERBEC: Aţi putea aduce un plus de prospeţime în relaţia de cuplu, în familie, şi să ieşiţi pe la evenimente, prin oraş, să vă revigoraţi. Întâlnire cu cineva de care vă leagă nişte amintiri, şi o să aflaţi noutăţi care să vă dea idei de viaţă personală, tot era momentul să vă reinventaţi.

TAUR: Se pare c-o să-i faceţi o surpriză plăcută fiinţei dragi şi faceţi o rezervare la teatru, la operă, la cinema, să ieşiţi din nota obişnuită. Se poate să le preparaţi musafirilor nişte delicatese şi să vă-ntrețineți până târziu c-aveţi chef de stat la taclale, e modul vostru de a vă relaxa, cu nişte delicatese.

GEMENI: Reuniune cu colegii de breaslă să vă cinstiţi pentru că aţi bifat un succes şi poate puneţi la calea o nouă afacere cu care să daţi lovitura de imagine. Vă duceţi la o aniversare, sau la o cununie civilă, un botez, e o efervescență care-o să vă scuture de tot stresul acumulat în ultima vreme.

RAC: Relaţia de cuplu poate avansa spre căsătorie , iar dacă n-aveţi partener de viaţă o să-l găsiţi, undeva în grupul de prieteni. Se poate să fiţi de față când îşi jură credinţă pe viaţă nişte prieteni şi o să fie o atmosferă deconectantă, poate faceţi şi cunoştinţă cu cineva care vă poate deveni partener de viaţă.

LEU: Aţi putea da o fugă până la prietenii din alt oraş să le cereţi un sfat, un ajutor, să mergeţi la sigur cu un proiect. Au loc mondenităţi la care o să luaţi şi voi parte, aveţi nişte lucruri de spus, poate veniţi cu idei, sau sunteţi chiar sufletul unei petreceri, o fi vreo recepţie cu ştaif.

FECIOARĂ: Se poate să vă duceţi la ziua cuiva de naştere, sau se sărbătoreşte altceva, şi o să vă duceţi cu un cadou, să nu rataţi momentul. O să puteţi recâştiga o prietenie, sau s-ajungeţi, în sfârşit la inima cuiva pe care-l iubiţi dacă o să vorbiţi deschis, să spuneţi ce-aveţi pe suflet ca să se convingă persoana respectivă de profunzimea sentimentelor.

BALANŢĂ: Poate vine un musafir de la drum şi o să petreceţi câteva ore bune împreună, dacă nu cumva mai rămâne vreo două, trei zile la voi. Invitaţie de onoare pe undeva, într-o atmosferă electrizantă şi o să vă faceţi noi prieteni, puteţi lega şi o relaţie de afaceri, la o adică.

SCORPION: Se poate să cheltuiţi nişte bani c-aveţi un eveniment la scară mare şi va costa poate şi ţinuta şi restul obligaţiilor. O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să strângeţi relaţiile, să vă vedeţi mai des, s-aveţi nişte activităţi comune ca să vă deconectaţi.

SĂGETĂTOR: Poate veţi reuşi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu fiinţa iubită , să vă pliaţi pe preferinţele ei, ca să vă armonizaţi, să fie o zi reuşită. Sunt şanse s-o porniţi la drum şi să faceţi eforturi să vă-ntoarceţi până la noapte, s-apucaţi totuşi să vă distraţi pe-acolo pe unde-o s-ajungeţi totuşi.

CAPRICORN: O revedere emtionantă, poate vin nepoţii, finii, naşii, cineva de care v-a fost dor şi va fi o bucurie pentru toată lumea. Vă bucuraţi de prezenţa cuiva care vrea să fiţi împreună, poate fi cineva nou apărut în peisaj, se poate să fiţi la începutul unei relaţii şi o să fie o stare febrilă, din punct de vedere emoţional.

VĂRSĂTOR: Poate alegeţi să faceţi puţină mişcare şi să plecaţi într-o excursie, un du-te vino ca să vă recreaţi împreună cu familia şi cu prietenii. Se reglează comunicarea cu anturajul, au fost nişte sincope şi nu v-aţi mai văzut, acum însă o să reluaţi activităţile preferate, să aveţi un tonus ridicat.

 

Horoscop 3 martie 2018. Planuri de vacanță pentru nativii din această zodie
Horoscop 3 martie 2018. Planuri de vacanță pentru nativii din această zodie
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop, 22 ianuarie 2018, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 23 martie 2019. Zodia care își va reface viața amoroasă
Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate
Horoscop 12 martie 2019. Zodia care-și va reface viața sentimentală