Horoscop 4 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii vor recupera o sumă de bani

Dată publicare: 04-07-2020 07:27
Dată actualizare: 04-07-2020 09:38


Horoscop 4 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să ne vedem cu oameni pe care-I știm, dar și cu alții care or să facă de azi încă o parte din viața noastră, pentru c-o să simțim compatibilitate!

Vibrația zilei este 4 și o să împlinim dorințele alor noștri.

HOROSCOP 4 IULIE 2020 RAC

 

E o șansă de afirmare pe scena socială și poate apareți fie online, fie într-un cadru undeva și o s-aveți succes. O să vă puteți întâlni cu niște prieteni pe care nu i-ați mai văzut demult și o să vă reînnodați niște relații care s-au dovedit prea bune, în timp, ca să renunțați la ele.

HOROSCOP 4 IULIE 2020 LEU

 

O problemă de suflet vă răscolește și o să vreți să-i dați de capăt pentru că n-aveți liniște și vă lipsește cineva drag. Un eveniment de familie v-ar aduce la un loc cu frați, surori poate aveți spațiu acasă și eventual mai vin și alti prieteni.

HOROSCOP 4 IULIE 2020 FECIOARĂ

 

Se poate să revină cineva care a fost plăcut și să se vadă potențialul de relație pe ce puteți conta de acum încolo. Se poate să fie incomplet grupul cu care v-apucați de o treabă și să vă gestionați altfel să găsiți înlocuitori ca să meargă totul ca uns, chit că e vorba și de distracție.

HOROSCOP 4 IULIE 2020 BALANȚĂ

 

Poate faceți o relație pentru reușită care a avut loc cu ceva timp în urmă, iar atunci nu voia să vă adunați mai mulți. O să vă dați întălnire cu cineva care a vrut mai demult să vă scoată la cafea și o să găsiți acum un timp comun, ca să povestiți ce ați mai făcut, să serbați ceva.

HOROSCOP 4 IULIE 2020 SCORPION

 

Se poate să aranjați pentru celălalt weekend să vă duceți într-o stațiune turistică la malul mării, la relax. Vă puteți duce măcar într-o plimbare dacă mai mult nu puteți rămâne într-o stațiune turistică și vă întoarceți diseară, la noapte, c-aveți pe cineva care vă așteaptă acasă.

HOROSCOP 4 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să primiti un cadou și faptul că ieșiți la cafea e o bucurie din partea cuiva drag. O veste pe care-o așteptați de vreo lună de zile vă poate scoate din starea de blocaj și să realizați încotro s-o apucați dacă e vorba despre relație sentimentală.

HOROSCOP 4 IULIE 2020 CAPRICORN

 

Poate mai faceți niste reparații pe-acasă, daca nu plecați nicăieri și vrei, neapărat, să vă puneți casa la punct. O să vă faceți program de plimbare, o să vă distrați, vor fi niște oameni care voiau de multă vreme să vă-ntalniti și c-aveți multe în comun.

HOROSCOP 4 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Relația cu partenerul de cuplu o să fie și mai bună, cu condiția să mai și facă ce spune. Aveți niște probleme de familie de reparat și o să recuperați și bani și obiecte și veți avea noi responsabilități față de copii.

HOROSCOP 4 IULIE 2020 PEȘTI

 

O să se poată să aveți unde înnopta la cineva cu care ați fost într-o relație. Poate strângeți pe prieteni și ieșiți afară la aer, poate plecați într-o excursie și rămâneți și peste noapte.

HOROSCOP 4 IULIE 2020 BERBEC

 

Se poate să faceți pregătiri în vederea unor musafiri c-aveți de sărbătorit ceva-poate ați definitivat un statut. Se poate să treceți în revistă niște piese de mobilier c-a s-alegeți ceva atât pentru interiorul locuinței, cât pentru exterior, gradină , terasă, pentru o reamenajare.

HOROSCOP 4 IULIE 2020 TAUR

 

O să dispuneți de niște bani și-i scoateți pe ai voștri la o înghețată ca să mai vedeți altă lume. O să umblați după acte, să vă-nscrieti la o școală, ori mai aveți de dat un examen și poate aflați de pe net cum stau lucrurile și ieșiți apoi la o terasă, la un suc, o cafea.

HOROSCOP 4 IULIE 2020 GEMENI

 

O aniversare, o fi un spectacol în aer liber și o să vă destindeți, mai faceți noi cunoștinte pe-acolo. O revedere care-o să vă cam dea peste cap c-oți fi crezut c-ați pus capăt unei relații și când colo iar vă simțiți atrași de acea persoană pe care o puteți păstra în viața voastră.


VIDEO PROTVPLUS.RO