Horoscop 4 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Leii au ocazia să salveze o relație care părea pierdută

Ultima actualizare: 04-12-2021 09:23

Lună nouă cu eclipsă totală de soare. Să ne străduim să fim în acord cu noi înşine, ca să înţelegem ce se întâmplă cu noi şi în jurul nostru.

 

Vibraţia zilei este 4 şi cel mai bine ne protejăm în mijlocul alor noştri.

 

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

 

Vă puteți elibera de o apăsare mai veche, o neînțelegere, o separare și să reglați relația, să vă împăcati.

E lume care vă cheamă la o plimbare, la o cafea și s-ar putea să fie și o zi importantă pentru voi, că e zi de naștere sau o avanpremiera la Moș Nicolae.

 

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Neti Sandu CAPRICORN

 

Se poate să faceți niște achiziții, luați cadouri, dați o raită și prin piață sau din fața calculatorului, luați totul.

Vă puteți întâlni cu grupul și să petreceți o oră, două împreună, poate practicați un sport, îi luați și pe copii și să refaceți starea de spirit.

 

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

 

Se organizează un eveniment, chiar și online și o să vă spuneți părerile, vă etalați cunoștințele avansate, talentul.

Se poate modifica, într-o oarecare măsură, programul de vizite și plimbări, c-or să fie prinși cu treburi prietenii, rudele, dar o să găsiți ce să faceți, sunteți flexibili.

 

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Neti Sandu PEȘTI

 

Poate e cineva care vă cheamă în ajutor și o să vă bucurați că apelează la voi și-o s-o faceți cu dragă inimă, indiferent ce vi se cere.

E bine să vă dozați energia, să vă evaluați resursele interioare și să vă străduiți să fiți în acord cu voi înșivă, să comunicați lejer și să vă întelegeti cu toți ai voștri.

 

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Neti Sandu BERBEC

 

Poate ar fi mai bine să lăsați la dospit un răspuns pe care trebuie să-l dați unui angajator și mai întrebați în dreapta și în stânga pe la specialiști.

Poate vă gândiți de două ori înainte de a porni la drum, că o fi altceva mai bun de făcut pe acasă și vă duceți, mâine, în plimbare, la rude, la prieteni.

 

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Neti Sandu TAUR

 

Poate nu e ziua ideală de făcut shopping, nici măcar online, puneți lacăt mai bine la buzunar.

Plutesc în aer niște conflicte mocnite de care-ar fi bine să scăpați urgent și să vă eliberați, că aveți multă energie creatoare de care ați putea profita din plin.

 

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Neti Sandu GEMENI

 

Un tete ar putea repara o despărțire, cu condiția să fiți convinși că vă respectați sentimentele, să fiți sinceri cu voi.

Se poate să fie un eveniment în familie și să vă faceți și planuri de sărbători, numai că lucrurile se mai schimbă între timp, așa că nu vă pripiți.

 

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Neti Sandu RAC

 

Poate vă oferiți un respiro și o să vă creați confortul necesar acasă, invitați pe cineva la o cafea și vă relaxați.

O să aveți prilejul să-i veniți în ajutor unui apropiat și să aveți la dispoziție tot ce e necesar ca să se rezolve până și cele mai complicate lucruri.

 

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Neti Sandu LEU

 

Vi se oferă prilejul să faceți o mărturisire, să salvați o relație care părea pierdută și o să aveți argumente de ordin afectiv.

E ceva treabă de făcut pe acasă și după ce o terminați o să vă și plimbați o oră, două pe afară, poate mai vin și niște prieteni, dacă simțiți nevoia.

 

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Neti Sandu FECIOARĂ

 

Se poate să faceți o aprovizionare serioasă pentru sărbători, dar să fiți selectivi cu alimentele, să aveți grijă de sănătate, să consumați ce are nevoie organismul.

Sunt obligații gospodărești de care vă puteți achita rapid, pe care, în fond, le puteți și amâna, dacă nu sunt urgente și vă relaxați, să stați cu ai voștri, cu prietenii la taclale.

 

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Neti Sandu BALANȚĂ

 

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care e pe lungimea voastră de undă, dar e bine să fiți ceva mai rezervați la început, totuși.

Se poate să ieșiți la o întâlnire cu grupul de amici, dacă nu cumva vă duceți într-o excursie și o să fie o atmosferă destul de bună, dar nu e exclus să se strecoare și o veste nu tocmai grozavă.

 

Horoscop 4 decembrie 2021, cu Neti Sandu SCORPION

 

Până luni aveți tot timpul să-i dați răspunsul unui angajator și să reflectați la condițiile contractuale, să nu vă grăbiți.


Poate vă abțineți de la cheltuieli majore și o să vă descurcați cu bani puțini azi, în mod special, să nu vă consumați economiile, capitalul, adunat cu mari eforturi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO