Horoscop 4 decembrie 2019, cu Neti Sandu. Racii au parte de venituri neașteptate

Ultima actualizare: 04-12-2019 08:34

Horoscop 4 decembrie 2019, cu Neti Sandu. O să ne mobilizăm serios să facem tot ce ne stă în putinţă să încheiem proiectele la termen, să petrecem sărbătorile împăcaţi cu noi înşine.

Vibraţia zilei este 4 şi o să ne asigurăm că nu le lipseşte nimic alor voştri.


Horoscop SĂGETĂTOR 4 decembrie 2019

 

Vă caută cineva care crede c-aţi putea forma un cuplu şi dacă şi voi vă doriţi acest lucru o să-i acordaţi toată atenţia, dacă nu, n-o să vă pierdeţi timpul. Aveţi planuri serioase de pus în aplicare, să rezolvaţi problemele casei, să organizaţi o plecare de Crăciun, de Revelion, să profitaţi din plin de sărbători.

 

Horoscop CAPRICORN 4 decembrie 2019


Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi şi să convieţuiţi în armonie de-aici încolo. Încep să capete contur nişte chestiuni care v-au dat bătaie de cap şi cu puţin ajutor din partea unor oameni de calitate o să ieşiţi la liman, vă eliberaţi de toate restanțele.

 

Horoscop VĂRSĂTOR 4 decembrie 2019

 

Or să vă cheme nişte prieteni la ei în vizită şi dacă nu v-aţi făcut, deja, program pentru week-end, vă duceţi. Vă contactează nişte oameni care vor să puneţi umărul la o acţiune în care-o s-aveţi de câştigat dacă vă asiguraţi, de la bun început, că oamenii sunt serioşi.


Horoscop PEŞTI 4 decembrie 2019

 

E posibil să primiţi o distincţie, un premiu oricât de mărunt, dar care să vă ridice şi mai sus moralul. Par să se rezolve nişte probleme mai vechi şi să-ncepeti proiecte noi din iarnă ca să aveţi asigurată latura financiară, să vă puteţi plăti ratele şi taxele şcolare.

 

Horoscop BERBEC 4 decembrie 2019

 

Se poate să apară un proaspăt sosit în peisajul amical şi a-ncepeti o relaţie sentimentală care să dureze. O să vă puteţi pune în valoare un talent, să câştigaţi şi bani de pe urmna lui şi să fie un plus la capitolul - imagine - să vă reinventaţi.

 

Horoscop TAUR 4 decembrie 2019

 

Partenerul de cuplu are nevoie mai mult ca oricând să fie înţeles şi susţinut şi-o să vă puteţi plia pe dorinţele lui pentru că există iubire. Se poate să vă tenteze cineva cu o ofertă de vacanţă şi o să vă puneţi la bătaie toate economiile să vă simţiţi bine cu tot familionul, să vă bucuraţi de sărbători.

 

Horoscop GEMENI 4 decembrie 2019

 

Va mai gândiţi până în ianuarie dacă o să acceptaţi o colaborare, sau o să petreceţi timpul liber cu familia. Pot veni bani de la serviciu, dar şi pe filieră partenerului de cuplu, şi-o s-aveţi tot ce vă trebuie de sărbători, o să puteţi pleca şi în plimbare pe undeva.

 

Horoscop RAC 4 decembrie 2019

 

Aţi putea lua bani dintr-o sursă particulară şi să ţineţi banii la secret, ca şi surpriză pe care o s-o faceţi fiinţei iubite. Se poate să vi se ceară ajutorul şi să fiţi dispuşi să faceţi tot ce e nevoie pentru acele persoane şi să nu vi se pară un efort c-o să fie o contribuţie sufletească înainte de toate.

 

Horoscop LEU 4 decembrie 2019


Se poate să vi se propună ceva nou de lucru şi să fie nesperat de avantajos, mai ales financiar şi o să vă lăsaţi convinşi. Voi aveţi program încărcat, o s-aveţi nişte drumuri de făcut, comisioane, atât chestiuni de serviciu, cât şi personale şi o să aveţi spor la orice fel de treabă.

 

Horoscop FECIOARĂ 4 decembrie 2019

 

Le puteţi face un apropo şefilor referitor la prima de Crăciun, la un al treisprezecelea salariu, bonuri valorice , oricum bani în plus. Se conturează nişte bani şi cheltuieli pe care-acum vi le puteţi permite c-o să fie acel surplus de care chiar aveaţi nevoie să ieşiţi la liman.

 

Horoscop BALANŢĂ 4 decembrie 2019

 

Vă curtează cineva care spera să petreceţi sărbătorile împreună şi o să-i daţi un răspuns afirmativ, dacă nu există nici un impediment. Şi vouă vă pot intra bani şi să cheltuiţi în exces pentru că n-o să vă puteţi abţine, pentru că aveţi de luat multe cadouri şi tot ce trebuie de mâncare.

 

Horoscop SCORPION 4 decembrie 2019

 

Poate nimeriţi o reducere la cumpărături fie şi on line şi o să va-ncadrati în bugetul de sărbători, şi n-o să vă lipsească nimic. V-au rămas nişte lucruri de rezolvat şi totul trebuie făcut contracronometru, să nu rămâneţi cu vreo restantă, şi să nu cumva să se lase cu penalizări.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO