Horoscop 4 august 2016. Gemenii au sansa sa-si intalneasca sufletul pereche, iar Scorpionii iau o decizie importanta


Ultimul update: Duminica 07 August 2016 07:03
Data publicarii: Joi 04 August 2016 08:14
Categorie: Horoscop

Horoscop 4 august 2016, prezentat de Neti Sandu. Reusite azi. Se pare ca ziua o sa fie presarata cu momente care sa ne umple inima de bucurie si starea buna pe care-o vom avea o sa ne faca sa fim generosi cu cei care ne sunt dragi.

Vibratia zilei este 4 si o sa ne simtim si mai aproape de familie, o sa strangem randurile.

Horoscop 2016 LEU - O s-aveti succes la examene, interviuri pentru un post, o functie si-o s-aveti ce sarbatori. O serie de castiguri, atat in plan material, cat si spiritual, asta o sa v-aduca un plus de incredere in fortele voastre si mult optimism.

Horoscop 2016 FECIOARA - Va pregatiti de o lansare, e ceva prin care va puteti face remarcati si o sa castigati bani si glorie. Se poate sa va gasiti bilete de plecat pe undeva la odihna, la tratament sau sa-i trimiteti pe copii in tabara, la munte, la mare sau la bunici.

Horoscop 2016 BALANTA - Prezenta cuiva o sa va ridice moralul, o sa va inspire si-o sa stiti ce alegeri sa faceti pentru urmatorul sezon si profesional si personal. Va descurcati cu plata ratelor, scoateti din banii pusi deoparte, mai cereti un salariu, doua in avans, si o s-aveti de cheltuielile zilnice si pentru un mic concediu.

Horoscop 2016 SCORPION - In relatia de cuplu se impun niste decizii referitoare la investitiile pe care urmeaza sa le faceti din toamna incolo. Va pot intra niste bani poate pentru c-ati cerut un surplus salarial sau vin pe filiera partenerului de cuplu, daca nu cumva din particular, din colaborari.

Horoscop 2016 SAGETATOR - O sa perfectati niste acte, fara de care nu puteti cere un imprumut, sau sa va luati casa ori masina. Apar noutati la slujba, poate va apucati de un nou proiect, dupa concediu si o sa fie mult de lucru, dar satisfactiile nu vor intarzia sa apara.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Va pot intra bani si sa faceti aprovizionarea, sa platiti cate ceva din cheltuielile casei, sa nu lasati sa se stranga restante. O veste importanta, ca s-a luat o decizie care e in avantajul vostru, ca vine cineva care-o sa va faca fericiti sau s-o fi ieftinit ceva pe care nu vi-l puteati permite.

Horoscop 2016 VARSATOR - Se deblocheaza o situatie la serviciu si poate veti ocupa o functie la care visati de multa vreme. Se poate sa va gasiti ceva de lucru, in paralel cu serviciul si o sa fie o perioada incarcata, dar or sa va prinda bine banii in plus.

Horoscop 2016 PESTI - O seara speciala, poate sarbatoriti ceva sau va fi doar un tete a tete care sa va mangaie sufletul. Ati putea revizui un contract si sa cereti acele lucruri de care-aveti mare nevoie si sa renuntati la ceva care v-a stors de energie.

Horoscop 2016 BERBEC - O persoana draga revine de pe unde-a fost plecata si o sa va vedeti mai des, poate veti forma un cuplu. Se poate sa fie o zi banoasa in care sa va treziti cu niste bani de ici de colo, si sa le dati imediat o intrebuintare acelor bani.

Horoscop 2016 TAUR - E momentul sa va-ngrijiti si mai mult de sanatate, si chiar o sa dati peste remediul cel mai potrivit pentru problema care va deranjeaza. Niste bani de la care va luaserati gandul apar si la voi, ba mai mult, poate vindeti ceva care-o sa v-aduca o suma importanta in cont.

Horoscop 2016 GEMENI - E posibil sa apara cineva care sa va faca fericiti, daca sunteti singuri si o sa descoperiti c-aveti multe lucruri in comun. Se poate sa reluati o colaborare si o sa mearga totul ca pe roate, experienta o sa-si spuna cuvantul si o s-aveti randament bun la treaba.

Horoscop 2016 RAC - Se pare c-o sa mai investiti niste bani in renovarea casei si-o sa cumparati si cate ceva nou pentru confortul alor vostri. V-au ramas niste lucruri de finalizat, la serviciu si o sa va achitati de toate obligatiile ca sa dati drumul proiectelor noi care or sa v-aduca bani.
 

Horoscop 3 august 2016. Racii pot reinnoda o relatie de iubire care se destramase, iar Scorpionii primesc o oferta de job
Horoscop 3 august 2016. Racii pot reinnoda o relatie de iubire care se destramase, iar Scorpionii primesc o oferta de job
Horoscop 2 august 2016. Scorpionii au parte de neintelegeri cu partenerul de cuplu, iar Racii incaseaza o suma mare de bani
Horoscop 2 august 2016. Scorpionii au parte de neintelegeri cu partenerul de cuplu, iar Racii incaseaza o suma mare de bani
Horoscop 1 august 2016. Varsatorii si Gemenii ar putea primi bani, Pestii fac o alegere buna in dragoste
Horoscop 1 august 2016. Varsatorii si Gemenii ar putea primi bani, Pestii fac o alegere buna in dragoste
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 21 august 2019. Fecioarele au parte de succes și câștiguri
Horoscop 20 august 2019. Vărsătorii pot primi bani din colaborări
Horoscop 19 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele își vor reface viața amoroasă
Horoscop 18 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii își pot întâlni perechea
Horoscop 17 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii au parte de o revedere surpriză
Horoscop 16 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au parte de o zi cu surprize
Horoscop Neti
Horoscop 15 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor câștiga o sumă de bani
Horoscop 14 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli
Horoscop 13 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii fac rost de bani
Horoscop 12 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor primi venituri suplimentare
Horoscop 11 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au parte de o surpriză
Horoscop 10 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii iau o decizie pe care n-o vor regreta