Horoscop 31 octombrie, cu Neti Sandu. Peștii pleacă într-un city break

Ultima actualizare: 31-10-2020 09:28

Horoscop 31 octombrie, prezentat de Neti Sandu. Luna plină cu noutăţi. Să fim deschişi la minte, la suflet ca să putem accepta un adevăr care-a stat ascuns multă vreme. Şi o să ne-ntărească, o să devenim mai puternici.

Vibraţia zilei este 4 şi o să ne-ngrijim de familie, de sănătatea alor noştri.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE SCORPION


E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să devină foarte interesat de voi şi să vă armonizaţi într-o relaţie de cuplu. Se poate să vă scoată la plimbare cineva care are să vă spună ceva important, să vă facă vreo declaraţie de dragoste, sau să rostească o cerere în căsătorie.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE SĂGETĂTOR


Se poate să fie o sărbătoare la care să vă duceţi, o zi de naştere, se căsătoreşte cineva, se-ntâmplă ceva care v-aduce bucurie. O reuşită care se cere sărbatorită, poate mai chemaţi pe cineva apropiat pe la voi şi staţi la o cafea, un fursec, să bifaţi momentul

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE CAPRICORN


O să vă caute cineva care manifestă nişte sentimente puternice faţă de voi şi o să vedeţi ce simţiţi faţă de acea persoană. Poate-aveți de făcut un anunţ, sau vreţi să le uraţi casă de piatră unor proaspăt căsătoriţi, e ceva care o să se lase cu emoţii, lacrimi de fericire.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE VĂRSĂTOR


O să puteţi da o raită prin oraş, poate e vreun eveniment pe la care vreţi şi voi să treceţi, măcar zece minute, o oră, depinde doar de condiţiile de la fața locului. Se poate să pregătiţi o masă mai specială în familie, poate s-a-ntâmplat ceva care o să se lase cu emoţii, lacrimi de fericire.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE PEŞTI


Se poate să daţi o fugă în alt oraş şi să rămâneţi peste noapte dacă nu vă grăbeşte nimeni spre casă - e cineva care v-aşteaptă. E posibil să susţineţi un examen online, ori vreun interviu care să vă dea ceva palpitaţii şi totuşi să vă descurcaţi frumos, fără cusur.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE BERBEC


Poate va sună cineva care vrea să vă asociaţi în vederea unui proiect de amploare care v-ar aduce profit serios. Le-aţi rămas datori unor prieteni, rude, cu o vizită, şi o să le faceţi o surpriză, treceţi şi pe la ei, ca să mai povestiţi ce-aţi mai făcut şi le duceţi şi ce au nevoie.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE TAUR


Se poate să-şi facă apariţia cineva care deşi e foarte ataşat de voi, nu v-aţi mai putut întâlni, vedea şi trebuie rezolvată problema. Se poate să daţi o petrecere la voi acasă, cu ai voştri, că nu e bine cu luime multă şi să fie cu veselie şi să aflaţi şi tot felul de veşti bune.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE GEMENI


Poate le faceţi o vizită unor persoane mai în vârstă şi o să le fiţi de ajutor, cumva, şi o să mai staţi şi cu ei de vorbă, că le-aţi lipsit. Ies la iveală nişte adevăruri care or să vă ajute să treceţi peste neînţelegerile cu prietenii, şi să inventaţi alt gen de preocupări - la distanţă cu ei - măcar o vreme, până ieşim din pandemie.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE RAC


Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să vă fascineze și să adăugaţi zi de zi câte un plus la această relaţie. Poate vă duceţi în recunoaştere - să vizionaţi o casă, pe care vreţi s-o cumpăraţi, sau ca să aflaţi condiţiile aferite de un angajator - dacă vă convin, sau nu.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE LEU


E cineva care o să treacape la voi şi poate stingeţi un conflict mai vechi. O să apăreţi în public, poate postaţi un filmuleţ , nişte poze care să vă ilustreze o postură demnă de toată admiraţia celor din jur.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE FECIOARĂ


O să primiţi o invitaţie la cineva care vrea demult să vă vedeţi şi o să fiţi dispuşi să conduceţi pân-acolo şi preţ de câteva ore, dus-întors. Poate vă faceţi timp şi de o ieşire în doi, c-aţi tot invocat diverse motive, c-aveţi treaba, că au intervenit alte probleme, dar acum gata - va şi întâlniţi.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE BALANŢA


Poate vă recuperaţi banii care pe care trebuia să-i luaţi mai demult şi o să aveţi şi voi de chletuiala. O să revedeţi oameni de care v-a fost dor şi o să găsiţi modalitate să păstraţi legătura pentru că e un schimb emoţional care va face bine şi e de cultivat relaţia cu acest grup.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO