Horoscop 31 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii se lansează într-o aventură profesională

31-03-2020 08:51


Horoscop 31 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Se-ntamplă tot felul de lucruri care ne pot lua și pe nepregătite și pe pregătite, că le-așteptam - în sensul bun o s-avem reacție.

Vibrația zilei este 4 și familia are nevoie de noi.

HOROSCOP 31 MARTIE 2020 BERBEC

 

Poate intrați într-o ședință pe grup online și vedeți ce vi se spune să faceți și căutați cele mai eficiente soluții. Se poate să v-ajute cineva la o treabă care necesită un efort și o să ieșiți cu bine din situație, c-aveți și energie și chef de muncă.

HOROSCOP 31 MARTIE 2020 TAUR

 

Vă vin în ajutor niște oameni, niște ustensile, o aparatură ca să duceți la bun sfârșit ceva greu și complicat. Poate abia acum vin produsele pe care le-ați comandat și o să v-apucați de treabă, se poate să fie o muncă în gospodărie, pentru care nu știați c-aveți calități de zugrav, de electrician.

HOROSCOP 31 MARTIE 2020 GEMENI

 

Poate faceți ceva cu lucrurile de care vă-mpiedicati prin casă, chiar și cu cele noi, dar pe care nu le-ați folosit - e curățenia de Paște. E posibil să vă asociați cu niște oameni care au același interes profesional și o să vă dozati eforturile, ca să va menajati, cât de cât - și-or să preia ceilalți greul.

HOROSCOP 31 MARTIE 2020 RAC

 

Poate-i contactați pe net pe niște parteneri de afaceri care-așteptau un semn de viață de la voi, să ziceți că sunteți de acord să lucrați împreună. Poate-o să faceți o investiție, vă consultați cu ai voștri și vedeți ce se poate face cu banii strânși - că să fiți cu toții de acord - vindeți o casă, cumpărați alta.

HOROSCOP 31 MARTIE 2020 LEU

 

E cineva din afară țării care speră să vă-ntâlniți cât de curând, dar pân-atunci vedeți sub ce formă puteți colabora, comunica pe net. Se poate să vă oferiți serviciile, să faceți parte dintr-un grup care ajută cumva, poate fi o fundație, e ceva pe care-l puteți face benevol, fără să simțiți că faceți un sacrificiu.

HOROSCOP 31 MARTIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate-i ajutați pe copii la lecții, la activități practice, mai faceți și un pic de sport împreună - o să petreceți un timp de calitate împreună. Întrevedere în video call cu cineva care vine cu o idee care-o să vă-ncante, să trimiteți produsul la care ați lucrat pentru că sunt oameni interesați de munca voastră.

HOROSCOP 31 MARTIE 2020 BALANȚĂ

 

O să luați în discuție folosirea cât mai eficientă a spațiului și o să vină fiecare cu o idee și decideți la final. Se vor lua niște decizii la nivel de șefi care să va ofere niște libertăți de exprimare și o să va fie la-ndemana să vă folosiți de toate resursele fizice și intelectuale.

HOROSCOP 31 MARTIE 2020 SCORPION

 

O să vă surprindă revenirea cuiva care vrea să fiți împreună și o să știți ce-aveți de spus și mai ales de făcut. O să puteți apela în perioada asta la cineva care să se ocupe de copii, ca voi să puteți lucra și să va faceți un timp comun pentru joacă, relaxare.

HOROSCOP 31 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se pare că v-ați făcut curaj să atacați în forță un proiect care să vă scoată din zona de confort și totuși, să va descurcați lejer, fără probleme. Se poate să vă puneți și voi la dispoziția unor oameni care sunt dispuși s-ajute, sunt atâția care o fac și voi se pare c-aveți și niște mijloace, aparatură, pe lângă mâna de lucru.

HOROSCOP 31 MARTIE 2020 CAPRICORN

 

O să rulați niște bani, poate-aveți niște datorii și o să vă chivernisiti banii să v-ajungă pentru mâncare, cheltuielile casei, că de ieșit nu mai ieșiți, una, două. Vi se distribuie niște produse, poate e comandă făcută mai demult și o să gestionați situația, poate share-uiți cu un frate, o soră, cu părinții dacă au și ei nevoie.

HOROSCOP 31 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Va cumpărați o mașină, aparatură de uz casnic, de făcut ceva prin gospodărie, de tuns iarba, de arat pământul, și multe altele. Poiecte noi, experiențe inedite, vă lansați într-o aventură profesională care să vă facă să ridicați ștacheta și să aveți succes, că de obicei.

HOROSCOP 31 MARTIE 2020 PEȘTI

 

Pare să fie o modificare a contractului de muncă pot fi niște adăugiri, și să vedeți dacă sunteți de acord cu ele, sau nu. E o solidaritate de grup și o să vă susțineți, va fi o colaborare de succes, pentru că toată lumea o să pună umărul, că să salvați o situație. 

VIDEO PROTVPLUS.RO