Horoscop 30 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor face rost de bani în plus

30-09-2019 08:10


O zi cu veşti bune. O să putem repara nişte relaţii care se deterioraseră în timp şi o să ne trezim şi cu gesturi de omenie, de prietenie şi de recunoştinţă din partea unor oameni care contează pentru voi.

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem lucrurilor pe nume.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2019 BALANȚĂ

 

O să faceţi nişte achiziţii şi pentru voi, dar şi pentru casă, e şi o nevoie interioară să faceţi nişte schimbări, dar e şi conjunctura favorabilă. Apar noutăţi de tot felul şi o să fie un reviriment serios, o să vă reinventaţi c-aveţi multe de oferit, e un tumult interior.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION

 

Vă cooptează nişte prieteni să luaţi parte la o manifestare de grup să aveţi şi o contribuţie concretă. Sunt nişte probleme de sănătate de care va trebui să scăpaţi dacă vreţi să daţi randament bun la slujbă şi să fiţi în formă maximă.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Apare o ofertă de lucru şi dacă e pe bani mai mulţi s-ar putea să fiţi de acord, numai să vă lase inima. E un proiect care o să vă solicite, dar nu vă plângeţi, c-aveţi nevoie de o provocare cu adrenalină, forţe să luaţi şi bani mai mulţi, că ar avea de unde.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

O să vă faceţi program de ieşit în societate, să luaţi parte la ceva evenimente care v-ar scoate din anonimat - e de profitat, să ştiţi. Se-anunţă reuşite, se văd eforturile pe care le-aţi depus şi o să vă faceţi şi în continuare un exerciţiu de voinţa să vă căliţi răbdarea.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

O să daţi drumul unor proiecte legate de şcoală şi o să faceţi progrese vizibile şi o să vă declaraţi în sfârşit mulţumit. Se poate să vă pregătiţi de o plecare, fie cu treaba fie ca să vă recreaţi şi o să va-ncarcati bateriile, vă-ntoarceţi cu forţe proaspete, cu idei.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2019 PEȘTI

 

Se poate să vă luaţi un avocat care să vă apere interesele şi să vă puneţi nişte bunuri la adăpost. O să aveţi succes la demersurile care ţin de bani, de semnarea unor acte şi o să fie o reuşită în carieră/ Se-anunţă şi bani, o s-aveţi un trai mai bun.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC

 

O să puteţi remedia situaţia din cuplu şi să vă recalibraţi pentru că omul respectiv e foarte important pentru voi. Întrevederi cu nişte colaboratori care vor să lucraţi la ceva care să v-aducă bani şi să vă propulseze în cariera - va fi la cote înalte şi stima de sine.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2019 TAUR

 

E un moment bun să faceţi nişte investigaţii medicale şi să puneţi capăt unor dureri, neplăceri, ca să vă puteţi atinge obiectivele. Vă interesaţi de soarta familiei, vedeţi ce le lipseşte alor voştri şi o să le puneţi la dispoziţie tot ce au nevoie ca să fie toată lumea mulţumită.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI

 

Sfera sentimentală e animată frumos şi invită la romantism, să aveţi curaj să-ncepeți o relaţie, dacă sunteţi singuri. Daţi dovadă de creativitate şi o să puteţi pune în practică nişte idei pe care eventual să le vindeţi şi să faceţi rost de bani în plus, la bugetul familiei.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2019 RAC

 

Aveţi gânduri mari cu locuinţa, poate faceţi nişte reparaţii, zugrăviţi ori e altceva care o să vă răvăşească finanțele - poate cumpăraţi o casă. Poate-ncepeți şcoala, o fi ceva nou, pot fi şi lecţii de şoferie c-o să vă cumpăraţi maşina, ori poate v-aţi luat-o deja sau aţi primit-o, vă instruiţi.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2019 LEU

 

Se observă un succes în sfera comunicării poate ţineţi vreun speech, daţi vreun examen, un interviu şi o să vă bucuraţi de o serie de reuşite. O să aveţi rezultate bune la treabă în formula de grup şi o să fie un progres, veţi atinge alt nivel în carieră, o să străluciţi aşa cum sunteţi obişnuiţi.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

O confirmare că vi s-a aprobat un proiect care o să v-aducă bani, dar o să fie şi mult de lucru, însă veţi avea parte de satisfacţii profesionale. Poate-o să luaţi mai mulţi bani la salariu şi o să cumpăraţi diverse lucruri pentru casa, c-aveţi o listă cu lucruri pe care vi le-aţi propus mai de mult şi acum vi le puteţi lua.

VIDEO PROTVPLUS.RO