Horoscop 30 septembrie 2017. Capricornii au o întâlnire amoroasă


Ultimul update: Luni 09 Octombrie 2017 13:31
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2017 09:53
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O să fim deschişi la veştile pe care le vom afla şi o să scoatem de-acolo ce ne interesează, referitor la bani, un loc de muncă, o casă, ori o maşină pe care vrem să ni le luăm, c-avem mare nevoie de ele.

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem clar răspicat ce ne supără ca să nu se mai repete.

(BALANŢĂ)
Atmosferă plăcută în familie, în viaţa de cuplu, prietenii vor şi ei să vă vadă, să să petreceţi un timp de calitate împreună, şi-o s-aveţi preocupări deconectante comune.

(SCORPION)
Pietenii vă scot la plimbare, poate-o să faceţi şi mişcare, o să ajungeţi şi la un părţi, o să faceţi diverse lucruricare să vă facă să uitaţi de grijile de tot felul.

(SĂGETĂTOR)
E un eveniment festiv la care o să vă duceţi pentru că sunt acolo oameni la care ţineţi şi o să aveţi prilejul să reactualizaţi nişte prietenii, să recuperaţi şi o relaţie amoroasă.

(CAPRICORN)
Întâlnire cu cineva care o să vă trezească emoţii pe care, poate că nu le-aţi mai trăit demult şi veţi fi pe punctul de a lua o decizie referitoare la viaţa de cuplu.

(VĂRSĂTOR)
Vă invita cineva la plimbare în alt oraş, poate vi s-a făcut o rezervare la cabană, un hotel, ori vi s-a pregătit o cameră acasă, la cei la care vă duceţi.

(PEŞTI)
E cineva care vrea să afle cu certitudine - dacă se poate - în ce măsură poate spera la o relaţie care să vă ţină împreună - pentru tot restul vieţii, nu aşa, o vreme.

(BERBEC)
Sunt nişte oameni care vor să vă cunoască - poate vor să lucraţi împreună, să aveţi şi voi şi ei de câștigat - bani şi prestigiu.

(TAUR)
E posibil să întâlniţi pe cineva care vrea să afle cât mai multe despre felul vostru de a fi pentru că vă place şi vrea să formaţi un cuplu - dacă veţi fi compatibili.

(GEMENI)
Un repaus pe care-l aşteptaţi de multă vreme, din partea cuiva pe care îl aşteptaţi de multă vreme, din partea cuiva pe care îl iubiţi şi-aţi vrea să vă împărtăşească sentimentele, să fiţi împreună - soseşte şi e bun răspunsul.

(RAC)
O reuniune cu rude şi prieteni ca să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri şi o să daţi nas în nas cu cineva dintr-o relaţie, aparent încheiată, dar care mai vrea nişte explicaţii.

(LEU)
Păreţi gata de drum, gata de distracţie poate mai mult de dragul copiilor, dar o să fie cu veselie pentru toată lumea şi o să vă-ntoarceţi cu bateriile-ncarcate.

(FECIOARĂ)
Vă puteţi ocupa şi de treburile gospodăreşti, dar o să ieşiţi şi la un tete a tete să luaţi pulsul relaţiei sentimentale să vedeţi dacă duce în fața altarului.

 

Horoscop 29 septembrie 2017. Zodia care progresează pe plan profesional
Horoscop 28 septembrie 2017. Balanțele își pot cumpăra o casă sau o mașină
VIDEO PROTVPLUS.RO