Horoscop 30 noiembrie 2021, cu Neti Sandu. Scorpionii își adună toate resursele ca să înceapă o afacere

Ultima actualizare: 30-11-2021 09:44

Horoscop 30 noiembrie 2021, cu Neti Sandu. Suntem prinși într-o rețea armonioasă și o să ne descurcăm fără dificultăți, c-avem tot ce ne trebuie să reușim.

Vibrația zilei este 3 și cuvântul e pass-partout-ul nostru, să-l folosim.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2021 SĂGETĂTOR

 

O să vă asociați cu cineva, poate fi un grup ca să desfășurați o preocupare de timp liber și care să vă destindă. Noutăți care să vă scoată puțin din zona de confort și o să vă depășiți pe voi înșivă, că aveți multe de spus și de scos la iveală – și-acum e un moment propice.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2021 CAPRICORN

 

Poate vă faceți o programare la medic să vedeți cum stați cu sănătatea și poate țineți o dietă înainte de Crăciun, sau post. Se-ntâmplă ceva care să atragă privirile celorlalți asupra voastră și or să fie ecouri pozitive, poate e o mărire de salariu, poate s-au vândut foarte bine produsele voastre.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Se încearcă, zilele-ăstea, cooptarea voastră într-o activitate de grup care să rezolve niște probleme ale unor oameni săraci. O să vă puteți dezvolta afacerile și să vă meargă bine din punct de vedere financiar că lucrurile vor lua amploare pe zi ce trece și o să vă descurcați frumos cu banii.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2021 PEȘTI

 

Vă pot intra niște bani și să faceți cumpărături c-aveți de luat cadouri pentru Sfântul Andrei și Moș Nicolae. Poate-ați dat de o cazare ieftină și o să faceți rezervare ca să vă duceți de Crăciun sau de Anul Nou ca să petreceți câteva zile departe de serviciu, rate și de facturi.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2021 BERBEC

 

Se poate să căutați bilete de tren, de avion, ca să vă deplasați cât de curând spre o zonă de interes – posibil profesional. Se poate să stați la discuții cu niște oameni de afaceri ca să puneți în operă un proiect care să v-aducă beneficii, bani, și să nu fie din cale-afară de obositoare munca.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2021 TAUR

 

Vi se pretind și mai multe lucruri la serviciu, șefii sunt și mai exigenți și o să vă străduiți să țineți pasul în ritmul alert. Poate faceți o verificare a banilor din cont că să vedeți dacă v-ajung pentru cheltuielile curente, cadouri, mesele festive de sărbători și plimbări.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2021 GEMENI

 

Se va regla situația financiară și o s-aveți pentru tot ce v-ați propus să cumpărați de sărbători. Poate-o să prelungiți un contract dac-ați fost mulțumiți financiar și o să vă asigurați un venit constant anul viitor! Iar dacă nu vă mai convine îl reziliați.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2021 RAC

 

Relația de cuplu e armonioasă și o să faceți o echipă și mai bună cu partenerul de cuplu până la sfârșitul anului. O să vă bucurați de un câștig suplimentar și poate organizați o vacanță de sărbători într-o stațiune montană, sau poate plecați în țările calde, la mare, la ocean.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2021 LEU

 

Sunt oameni care vor să lucrați în timpul liber și o să vă găsiți 2, 3 ore să vă petreceți frumos orele de relax. Se pare c-ați pus ochii pe niște piese de mobilier ca să reamenajați interiorul de sărbători și o să-i faceți fericiți pe toți ai casei, că simțeați nevoia de ceva nou.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2021 FECIOARĂ

 

Se poate să aveți niște probleme legate de școală, pe care să le rezolvați lejer, fără eforturi prea mari și să încheiați o situație. E posibil să apară un chilipir și să vă luați mașină, chiar dacă n-o să fie nou-nouță, că vă știți voi mai bine socotelile și o să fiți încântați.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2021 BALANȚĂ

 

Luați în calcul o redecorare fie și cu bani mai puțini, dar o să scoateți din buzunar o sumă ca s-arate foarte frumos la voi acasă. Apare un stimulent ca să vă scoateți la lumină un talent care să v-aducă admirația celor din jur, poate fi și un public larg și să dați lovitura pe scena socială.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2021 SCORPION

 

Se poate să v-adunați toate resursele să-ncepeți o afacere, posibil să lucrați și în echipă ca să vă sincronizați şi să mergă treaba. Aveți planuri mari și o s-aveți energie să le duceți la bun sfârșit, cu toate obstacolele pe care-o să le-ntâlniți în cale, că drumul n-o să fie neted.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO