Horoscop 30 iunie, cu Neti Sandu. Scorpionii iau o pauză și pleacă în străinătate

Ultima actualizare: 30-06-2021 09:39

Horoscop 30 iunie, cu Neti Sandu. O să ne putem pune în aplicare ideile, să luăm și aprobări, să facem și acele drumuri pe care le-am tot amânat și abia acum să spunem lucrurilor pe nume.

 

Vibratia zilei este 3 și comunicarea e de baza și trebuie dusă la alt nivel.

HOROSCOP 30 IUNIE 2021 RAC


Întrevedere cu cineva care vă propune câteva zile de vacanță și o să gășiți un timp - de calitate - comun - să plecați la distracție. O să vă bucurați de revederea unor oameni care-or să dea refresh stării voastre de spirit și poate puneți la cale proiecte noi care să va țină în priză.


HOROSCOP 30 IUNIE 2021 LEU


Poate v-apucați de ceva nou, e o muncă din registrul tehnic și care-o să v-aducă satisfacții, profesionale, sufletești. Poate vă interesați pe site-uri să vă luați o mașină nouă sau la mâna a două - în funcție de prețurile care se mai practică în perioada asta.


HOROSCOP 30 IUNIE 2021 FECIOARĂ


Cineva care e aproape de sufletul vostru vă cooptează într-o activitate care să vă scoată la iveală niște valențe ascunse. Încercați o negociere și care s-ar putea să vă reușească, pentru că o să dați de niște parteneri de afaceri flexibili și care vor lăsa de la ei.


HOROSCOP 30 IUNIE 2021 BALANȚĂ


O rudă, cineva din familia lărgită o să vă facă o vizită și poate vă sfătuiți în privința unei petreceri care va avea loc în curând. Vin bani, poate e zi de salariu sau câștigați din surse colaterale, poate-aveți în paralel cu serviciul niște colaborări care să vă completeze veniturile.


HOROSCOP 30 IUNIE 2021 SCORPION


Se întrevede o plecare chiar și în străinătate și o să luați o porție de respiro că să vă destresați. Poate intrați într-o coproducție cu niște parteneri străini și o să fie o activitate în care-o să vă implicați trup și suflet ca să fie ceva de calitate.

HOROSCOP 30 IUNIE 2021 SĂGETĂTOR


Cineva care vă iubește s-ar putea să-și facă, în cele din urmă, curaj să va abordeze, să v-o spună, așa că pregătiți-vă - cu răspunsul. O bună colaborare cu anturajul tânăr, încă vreo două săptămâni și poate prelungiți un contract dacă totul a mers că uns, c-ați prins ritmul.

HOROSCOP 30 IUNIE 2021 CAPRICORN


O să mai scoateți din lucrurile care nu vă trebuie și poate cumpărați altele noi în locul lor să dați refresh locuinței. O să vă dedicați unei preocupări care vă poate aduce bani în perspectivă, dacă nu chiar imediat, și să vă dea și sentimentul de împlinire profesională.


HOROSCOP 30 IUNIE 2021 VĂRSĂTOR


E posibil să luați niște bani și să le faceți surprize alor voștri că simțiți nevoia să-i vedeți fericiți. O revenire la vremuri mai bune în plan sentimental și o să vă regândiți viață în doi că nu vă e deloc indiferent ce se-ntâmpla cu voi.

HOROSCOP 30 IUNIE 2021 PEȘTI


Poate v-apucați de niște treburi mai complicate pe-acasă, muncă fizică, reparații, poate lucrați și în grădină și o să descărcați acolo tensiunile acumulate. Vă faceți un program de timp liber, pe care să-l umpleți cu activități deconectante, la care să ia parte și copilul, ceilalți membri ai familiei, să fie și mai sudată relația.

HOROSCOP 30 IUNIE 2021 BERBEC


Se poate să vă școliți într-un domeniu captivant ca să vă urmați visul și să faceți carieră. E bine să spuneți când plecați de acasă și cât lipsiți ca să nu treziți suspiciuni partenerului de cuplu, căruia i se par toate de-a-ndoaselea în perioada asta.

HOROSCOP 30 IUNIE 2021 TAUR


O să revedeți niște cunoștințe care vă pot fi o bună campanie pentru o preocupare deconectantă, o excursie cu grupul și altele. Ați putea negocia niște colaborări și să fie o modalitate eficientă de a vă consumă timpul liber și să fie un supliment financiar.

HOROSCOP 30 IUNIE 2021 GEMENI


Poate aveți de gând să vă luați o mașină, iar unii dintre voi va trebui să faceți și școala de șoferi dacă n-aveți carnet - e ceva bătaie de cap. Aveți energie, idei, inspirație și chef de treabă să cuceriți noi teritorii, pentru că monotonia nu e de voi, aveți multe de spus și de făcut.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO