Horoscop 30 iulie, cu Neti Sandu. Balanțele sunt invitate de cineva drag într-o plimbare prin țară

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 30 iulie, cu Neti Sandu. Avem iniţiative, putem spune şi lucrurilor pe nume şi o să ne meargă bine pentru că suntem conectaţi la reţeaua de energie fizică, psihică.

Vibraţia zilei este 3 putem exprima ce gândim şi ce simţim.

HOROSCOP 30 IULIE 2021 LEU

 

Vă puteţi lua câteva zile de concediu, sau să şi munciţi de pe teren, dacă nu sunteţi obligaţi să vă duceţi la serviciu şi să vă şi recreaţi. O energie debordantă cu care puteţi muta munţii din loc şi o să fie o propulsare în carieră, că sunt mai multe posibilităţi de a străluci pe firmament.

HOROSCOP 30 IULIE 2021 FECIOARĂ

 

Ar avea de unde să vă fie şi vouă bine din punct de vedere sentimental şi să mai lăsaţi munca şi singurătatea c-aveţi şi voi nevoie de cineva. La voi e o stare de bine, vă-mpăcați şi cu ideile şi cu situaţiile pe care nu le-aţi acceptat deloc în ultima perioadă, dar ceva s-a schimbat.

HOROSCOP 30 IULIE 2021 BALANŢĂ

 

Vă invită cineva la care ţineaţi într-o plimbare prin ţara şi o să puteţi pleca de mâine dacă nu vă reţin treburi pe-acasă. E de lucru la serviciu, pare să fie o zi încărcată, dar de-acolo, ori poate şi din altă parte or să aterizeze nişte bani de care chiar aveţi nevoie.

HOROSCOP 30 IULIE 2021 SCORPION

 

Şi voi s-ar putea să plecaţi într-o excursie mâine, poimâine pentru că o să găsiţi un companion de calibrul vostru. E de lucru la serviciu, pare să fie o zi încărcată, dar de-acolo, ori poate şi din altă parte or să aterizeze nişte bani de care chiar aveţi nevoie.

HOROSCOP 30 IULIE 2021 SĂGETĂTOR

 

E un proiect în care-o să vă implicaţi, poate şi la recomandarea şefilor, că ştiu de ce sunteţi capabili şi vă preferă, altora. Chef de călătorit aveţi, se găseşte şi destinaţia potrivită, mai rămâne să se ivească şi partenerul care să vă-nsoțească dacă n-aveţi pe nimeni.

HOROSCOP 30 IULIE 2021 CAPRICORN

 

Poate aveţi de legalizat un act, se poate să primiţi o despăgubire, nişte daune materiale în urma unui divorţ şi or să prindă bine. O să reglaţi o situaţie financiară şi veţi şti încotro s-o apucaţi, ce investiţii să faceţi şi cu ce rămâne puteţi da o fugă într-o staţiune turistică să vă deconectaţi.

HOROSCOP 30 IULIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Poate vreţi să petreceţi câteva ore, o zi, poate în compania cuiva ca să ştergeţi urmele unei supărări din dragoste. Se poate să renegociaţi un contract şi să vă spuneţi punctul de vedere, să cereţi mai mulţi bani şi alte avantaje care v-ar aduce satisfacţii morale, mai mult ca sigur.

HOROSCOP 30 IULIE 2021 PEŞTI

 

Apar noi provocări la serviciu şi-aveţi timp până luni să vedeţi cum abordaţi problema şi ce s-aduceţi nou în peisaj. Vin bani de undeva, o fi o sumă împrumutată cuiva şi care se-ntoarce la voi, că e bun platnic omul respectiv şi totul e sub control - o să vă descurcaţi cu cheltuielile.

HOROSCOP 30 IULIE 2021 BERBEC

 

Un reviriment în sfera sentimentală şi o să vă bucuraţi de traiul în doi, că nu vă mai distrage munca. Întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de parteneriat şi ar fi tocmai bine pentru voi să mai luaţi un ban în plus că vreţi o vacanţă ca lumea, că meritaţi.

HOROSCOP 30 IULIE 2021 TAUR

 

O să resimţiţi mai mult decât pân-acum căldura căminului şi o să mai luaţi una, alta prin casă, pentru confort şi atmosferă. Voi se poate să fiţi pe picior de plecare şi să vă scoateţi banii, să vedeţi dacă v-ajung, că prioritare sunt ratele şi facturile şi după aceea distracţia.

HOROSCOP 30 IULIE 2021 GEMENI

 

O să perfectaţi nişte studii, şi vă-nscrieți la nişte cursuri, poate-or fi şi probe eliminatorii, dar, floare la ureche pentru voi. Poate-ați făcut rezervare, măcar pentru week-end la o vilă, undeva, la un hotel, într-un camping dacă vă duceţi cu rulotă, o s-aveţi sentimentul de libertate, din plin.

HOROSCOP 30 IULIE 2021 RAC

 

Poate vă daţi întâlnire cu un grup de prieteni şi daţi o fugă la mare să luaţi o gură de aer şi să faceţi baie în mare, plajă. Promite să fie o perioadă bănoasă şi să vă sporiţi banii din cont, să puteţi da o raită prin ţară prin lume, dacă vă permiteţi din punct de vedere financiar.

 

 

Citește și...
Horoscop 3 octombrie 2022, cu Neti Sandu. O să recuperați niște bani pentru care ați tot luptat
Horoscop 3 octombrie 2022, cu Neti Sandu. O să recuperați niște bani pentru care ați tot luptat

Horoscop 3 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi condimentată. Avem și treabă, ne și distrăm, reluăm proiectele care rămăseseră în stand by și ne adunăm forțele ca să reușim.  

Horoscop 2 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Se poate să descoperiți niște bani, unde vă așteptați mai puțin
Horoscop 2 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Se poate să descoperiți niște bani, unde vă așteptați mai puțin

Horoscop 2 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. E o efervescență și o să avem chef și de o plimbare și de luat masa cu familia, cu prietenii, e timp pentru toate.  

Horoscop 1 octombrie 2022, cu Neti Sandu. O să puteţi repara o căsnicie, o relaţie
Horoscop 1 octombrie 2022, cu Neti Sandu. O să puteţi repara o căsnicie, o relaţie

Horoscop 1 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi a recuperărilor. Ni se oferă şansa să îndreptăm nişte situaţii, să ne luăm o revanşa, să repunem lucrurile în drepturile lor fireşti. Să profităm de ocazie!  

Recomandări
„e-Estonia, model pentru viitor”. Micul stat nord-european, în topurile mondiale privind digitalizarea sectorului public
„e-Estonia, model pentru viitor”. Micul stat nord-european, în topurile mondiale privind digitalizarea sectorului public

Visul românilor de a scăpa de dosarul cu șină și de cozile de la ghișee a devenit realitate, dar nu la noi, ci în Estonia. În micuțul stat fost sovietic din nordul Europei, toate serviciile publice pot fi accesate online.

Ce obligație aveau sârbii de la NIS Petrol, care a declanșat suspiciunile de spionaj economic. S-a mai întâmplat în 2014
Ce obligație aveau sârbii de la NIS Petrol, care a declanșat suspiciunile de spionaj economic. S-a mai întâmplat în 2014

O operațiune specială a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism a fost declanșată, luni dimineață, la Timișoara, dar și în Capitală.

Când se va ajunge la cota de siguranță la barajul Tăul Mare. Motopompele evacuează apele din barajul în pericol de surpare
Când se va ajunge la cota de siguranță la barajul Tăul Mare. Motopompele evacuează apele din barajul în pericol de surpare

Pericolul este încă uriaș la Roșia Montană. 300.000 de metri cubi de apă stau să se reverse peste casele oamenilor.