Horoscop 30 ianuarie, cu Neti Sandu. Săgetătorii au o reușită și fac lucruri mărețe

30-01-2021 07:03


O să reparăm niște relații care cam scârțăie pe ici, pe colo și o să facem tot ce depinde de noi să le consolidam pentru că sunt valoroase.

 

Vibrația zilei este 3 și să spunem sincer tot ce gândim!

 

HOROSCOP 30 IANUARIE VĂRSĂTOR

 

Poate alegeți o odihnă activă, să faceți și puțină treaba, dar să găsiți cea mai bună variantă să vă și distrați, să vă destindeți, că vine o perioadă solicitantă.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE PEȘTI

 

Se poate să dați o fugă la părinți dacă v-au rugat să le aduceți câte ceva, că fie nu se descurcă, fie doar voi le puteți procura niște alimente sau medicamente poate.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE BERBEC

 

Cineva cu care trebuia să vă întâlniți mai demult reușește, în sfârșit, s-apară și să petreceți câteva ore ca să vedeți dacă vor mai urma și alte rendez-vous sau nu.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE TAUR

 

O să luați și voi parte la un eveniment, fie și online ca să susțineți un om, o cauză, să felicitați niște miri sau vreun sărbătorit c-a împlinit o vârstă.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE GEMENI

 

O să vă interesați de școală, de examene, poate aveți de susținut vreo lucrare, ori poate îi supravegheați pe copiii care au de pregătit teme pentru școală.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE RAC

 

Poate faceți o masă specială c-o fi ziua cuiva de naștere, din familie și o să creați o atmosferă de sărbătoare ca să cinstiți momentul.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE LEU

 

O să tot primiți vești, care mai de care și o să vă intrați în legătură cu cineva care vrea să vă dea de lucru și dacă vă-ntelegeți din start, vă și apucați de treabă de luni.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE FECIOARĂ

 

Oți fi amânat niște treburi pe-acasă pentru că n-ați fi avut timp și acum o să le dați de capăt în câteva ore, ca să puteți ieși, mai spre dup-amiază să faceți doi pași pe-afară.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE BALANȚĂ

 

Au rămas niște întrebări și poate vin răspunsurile de la cei care s-au eschivat de la spusul în față ce simt și ce gândesc. Vine momentul adevărului.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE SCORPION

 

O să vă duceți într-o vizită la cineva care s-ar putea să locuiască în alt oraș și o să puneți niște lucruri la punct, pot fi de ordin profesional, sau personal.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE SĂGETĂTOR

 

E o reușită după îndelungi încercări de a-i aduna, chiar și pe zoom, pe acei oameni care sunt la fel de sufletiști ca și voi să faceți niște lucruri mărețe.

 

HOROSCOP 30 IANUARIE CAPRICORN

 

Poate vă socotiți banii din cont înainte de a vă apuca de o afacere, vă mai consultați cu familia, cu partenerii de afaceri ca să cheltuiți, cu măsură, banii.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO