Horoscop 30 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor primi o sumă de bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 30 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Avem energie, idei, speranţă, practic-avem tot ce ne trebuie ca să fim sănătoşi, fericiţi, să le asigurăm şi alor noştri tot ce le trebuie.

Vibraţia zilei este 3 şi să spunem ce gândim şi ce simţim, ca să ne fie bine în relaţie.

HOROSCOP 30 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

O reuşită în plan birocratic, o să puteţi avansa cu demersurile de tot felul şi să vă lansaţi pe o nouă orbita profesională. Se pare c-o să rezolvaţi multe lucruri şi o să vă relansaţi pe scena socială c-aveţi multe de spus şi de arătat lumii - şi-o să fie cu succes.

HOROSCOP 30 IANUARIE 2020 PEŞTI

Citește și
Horoscop 15 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele încep o activitate bănoasă
Horoscop 28 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii fac rost de bani
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să petreceţi câteva ore bune împreună, să desfăşuraţi nişte activităţi recreative. O să mai lăsaţi şi pe altădată treburile complicate ca să vă mai destindeţi la minte, la suflet, să vă detaşaţi de lucrurile care vă storc de energie.

HOROSCOP 30 IANUARIE 2020 BERBEC

Vă scoate cineva la plimbare şi se poate să fiţi la-nceput de drum în relaţia amoroasă şi să se lege totul frumos, ca-n poveste. O reuşită în plan profesional, vi se împlineşte un vis, se poate să primiţi nişte bani şi să vi se deschidă nişte oportunităţi de afirmare, să vă bucuraţi de strălucire.

HOROSCOP 30 IANUARIE 2020 TAUR

E un grup care o să vă-nsoțească pe la mondenităţi şi-o să aveţi diverse acţiuni împreună, unele dintre ele caritabile. Voi puteţi ieşi la rampă cu ceva nou care să v-aducă atât bani cât şi un titlu şi o să treceţi, probabil, într-o altă categorie socială, va fi o-mbunatatire de statut.

HOROSCOP 30 IANUARIE 2020 GEMENI

Vi se face o ofertă de colaborare şi dacă n-o să fiţi prinşi până peste cap o să acceptaţi, ca nişte bani în plus nu strică. Se poate să găsiţi bilete pentru un city break şi să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu care-şi dorea, probabil, de anul trecut o escapadă turistică într-o capitală europeană.

HOROSCOP 30 IANUARIE 2020 RAC

E posibil să luaţi un supliment financiar şi poate-o să vă permiteţi o ieşire la munte, într-o staţiune de agrement să uitaţi de rate şi de facturi. O să ajungeţi pe la nişte evenimente care-or să v-aducă faţă-n faţă cu nişte oameni care sunt valoroşi, aveţi ce-nvața de la ei şi o să păstraţi legătura.

HOROSCOP 30 IANUARIE 2020 LEU

Poate primiţi o sumă de bani, ori nişte bonuri valorice pentru ce-aţi muncit şi o să daţi drumul proiectelor noi. Se poate să faceţi diverse activităţi, să înlocuiţi câte ceva prin casă, ori să vă luaţi o maşină, pare-se că intraţi la cheltuiala şi o să se cam golească buzunarul.

HOROSCOP 30 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

Poate c-apare cineva în viaţa voastră, şi o să faceţi nişte acordaje ca să vă armonizaţi s-aveţi o viaţă frumoasă împreună. E bine să fiţi ceva mai concilianţi în relaţia cu partenerul de cuplu pentru că pot apărea tensiuni din senin şi poate să se complice totul şi n-aveţi nevoie de aşa ceva.

HOROSCOP 30 IANUARIE 2020 BALANŢĂ

O să vă puteţi reface o căsnicie, o relaţie de cuplu şi să evitaţi greşelile care vă aduseseră în acea situaţie de impas. O să puteţi intra într-o combinaţie partenerială de afaceri şi or să vină şi banii cât de curând c-o să semnaţi nişte contracte care pot fi şi pe termen scurt - colaborări.

HOROSCOP 30 IANUARIE 2020 SCORPION

Poate din banii strânşi daţi refresh apartamentului, mai luaţi câte ceva nou care să-i bucure pe toţi ai voştri. Aţi putea face rost de bani în plus dacă vă asociaţi cu cine trebuie şi va şi extindeţi la un moment dat ca să aveţi şi în continuare bani pentru tot ce vă trebuie.

HOROSCOP 30 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

O persoană carismatică vă poate acapara fără să vă puteţi opune pentru că vă place persoana şi să se scrie o frumoasă poveste de iubire. E posibil să luaţi şi voi mai mulţi bani pentru că lucraţi în particular, vă mai da cineva dintre ai voştri, părinţi, socrii, şi o să fie o reuşită fără stres financiar.

HOROSCOP 30 IANUARIE 2020 CAPRICORN

La voi relaţia cu partenerul va câştiga nişte plusuri pentru c-aţi devenit mai receptivi la cerinţele celuilalt şi o să convieţuiţi lejer, fără tensiuni. Se poate să nu vă puneţi întru totul de acord cu nişte angajatori, dar după câteva negocieri să mai lăsaţi şi voi şi ei ca să daţi curs proiectului respectiv.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop 29 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii își găsesc sufletul pereche
Horoscop 29 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii își găsesc sufletul pereche

Horoscop 29 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să ne mai gândim şi la confortul nostru sufletesc, nu numai la bani şi o să avem grijă şi de ai noştri, să fie liniştiţi.

Horoscop 28 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii fac rost de bani
Horoscop 28 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii fac rost de bani

Horoscop 28 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să aflăm şi bune, şi mai puţin bune, dar o să putem îndrepta situaţiile care nu ne convin.

Horoscop 27 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii primesc o mărire de salariu
Horoscop 27 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii primesc o mărire de salariu

Horoscop 27 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi lejeră. O să îmbinăm utilul cu plăcutul, ca să ducem la bun sfârşit ce ne-am propus pe ziua de azi.

Recomandări
Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Tot ce trebuie să știi despre zborurile către și dinspre țările Schengen. Ce se schimbă din 31 martie
Tot ce trebuie să știi despre zborurile către și dinspre țările Schengen. Ce se schimbă din 31 martie

Doar trei zile mai sunt până când vom intra în spațiul Schengen cu frontierele maritime și aeriene.