Horoscop 3 martie 2018. Planuri de vacanță pentru nativii din această zodie

×
Codul embed a fost copiat

O să ne putem deplasa cu mai multă uşurinţă decât de obicei, o să putem şi comunica, totul e să ne dorim aceste lucruri, s-avem şi noi deschiderea necesară.

Vibraţia zilei este 3 şi exact despre drumuri şi comunicare este vorba şi-o să ne fie bine.

PEŞTI: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să fie trup şi suflet alături de voi, chiar dacă locuieşte departe. Se poate să fie decisivă pentru relaţia voastră de cuplu şi să vă luaţi angajamente pe viaţă şi oricum o să dezvoltaţi comunicarea cu celălalt, să fiţi pe aceeaşi lungime de undă.

BERBEC: Se poate să fie un eveniment în familie şi să v-adunaţi cu toţii la unul dintre voi dacă partenerul e mai temepramental şi-o vrea să aibă şi tot timpul dreptate. Aveţi mai multe oferte de plimbare, poate vă găsiţi timp pentru fiecare dintre ele, dar se poate să alegeţi să plecaţi din oraş, vă duceţi în vizită la prieteni sau într-o staţiune turistică.

TAUR: Păreţi pregătiţi sufleste să acceptaţi pe cineva în viaţa voastră şi să mai lăsaţi de la voi dacă partenerul e mai temperamental şi-o vrea să aibă şi tot timpul dreptate.

Citește și
Horoscop
Horoscop 1 martie 2018. Zodia care ar putea primi un bonus salarial
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

GEMENI: Aţi putea avea o explicaţie cu cineva cu care v-oţi fi certat şi dacă tot v-a trecut vă daţi întâlnire cu persoana respectivă şi îngropaţi definitiv conflictul. Se poate să vă hotărâţi într-o clipă s-o porniţi la drum ca să vă aerisiţi, altminteri dacă rămâneţi acasă v-apucaţi iarăşi de treburi gospodăreşti.

RAC: Poate le chemaţi pe nişte rude pe la voi să vă bucuraţi de ultimele noutăţi din viaţa de familie să degustaţi şi nişte bunătăţi. Aşteptaţi veşti din străinătate să puteţi pleca într-acolo sau luaţi avionul, autocarul şi nu mai staţi pe ganduri pentru că dorul de ducă e mare, nu glumă.

LEU: Se poate să vă distraţi pe chletuiala cuiva care face cinste de ziua lui, a ei, şi o să puteţi petrece toată noaptea. O s-aveţi bani de buzunar să ieşiţi cu ai voştri pe undeva, că n-aveţi chef de stat acasă, de-abia acum o să mai respiraţi şi voi alt aer, să revedeţi nişte lucruri dragi.

FECIOARĂ: O să primiţi un cadou, poate fi cineva care v-aşteaptă de mult cu dorul respectiv, să vi-l ofere, dat tot nu apăreţi. Surprize la tot pasul pentru voi, or să vă caute acele persoane care înseamnă ceva pentru voi şi se pare c-aveţi şi voi câte ceva să le transmiteţi, să le mulţumiţi pentru câte ceva.

BALANŢĂ: Poate vă iau prietenii într-o excursie şi vă-ntoarceţi mâine, dacă o s-aveţi unde înnopta, pentru că dispoziţie de distracţie aveţi. Poate fi o petrecere de familie, sau o să le faceţi o vizită părinţilor, bunicilor care aniversează o vârstă sau anii de căsnicie şi o să fie o masă festivă.

SCORPION: Se poate să vă duceţi la un party, poate e un botez, e practic momentul ideal să strângeţi relaţiile cu rudele de toate gradele. Se prea poate să-ntâlniţi pe cineva care să vi se lipsească de suflet şi să-nceapă o frumoasă poveste de dragoste care să ducă, acum, sau mai târziu la căsătorie.

SĂGETĂTOR: Poate rezervaţi o masă la restaurant să ieşiţi în doi, faceţi confidenţe, declaraţii de dragoste, să vă faceţi cunoscute sentimentele. Voi păreţi pregătiţi pentru o nouă relaţie care să vă-ntregească şi o să faceţi echipă şi la treabă şi la distracţie, de-acum încolo, că vreţi să fiţi voi la casa voastră.

CAPRICORN: Poate vă fac o vizită nepoţii, sau vă e vouă mai uşor să treceţi pe la ei, rămâne să stabiliţi care, la cine merge. Se-adună prietenii de prin mai multe colţuri ale ţării, să vă cinstiţi, să ieşiţi la plimbare, la evenimentele ţării, poate chiar faceţi o baie de mulţime.

VĂRSĂTOR: Poate-aveți întâlnire cu grupul de prieteni, colaboratori să petreceţi o oră, două, ca să le fiţi de ajutor unor oameni care au probleme. O să fie o cheltuială, dar sunteţi pregătiţi, c-aveţi o rezervă tocmai pentru astfel de situaţii în care trebuie să scoateţi neapărat bani din buzunar pentru distracţie.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Horoscop 2 martie 2018. Zodia care se poate logodi
Horoscop 2 martie 2018. Zodia care se poate logodi

Horoscop 2 martie 2018. Sunt lucruri, situaţii, răspunsuri pe care le-aşteptam de multă vreme şi-acum sosesc, dar şi noi trebuie să luăm decizii ca să ne fie mai bine.

Horoscop 1 martie 2018. Zodia care ar putea primi un bonus salarial
Horoscop 1 martie 2018. Zodia care ar putea primi un bonus salarial

Horoscop 1 martie 2018. E o atmosferă festivă, primim şi oferim mici atenţii, o să ne bucurăm cu toţii de lucrurile care ne scot din starea de monotonie şi de împietrire sufletească.

Horoscop 28 februarie 2018. Zodia care azi decide să se căsătorească
Horoscop 28 februarie 2018. Zodia care azi decide să se căsătorească

Horoscop 28 februarie 2018.Vibraţia zilei este 1 şi e tocmai bine să-ncepem ceva care să ne propulseze într-o etapă superioară.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.