Horoscop 3 martie 2018. Planuri de vacanță pentru nativii din această zodie

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 03 Martie 2018 08:26
Categorie: Horoscop

O să ne putem deplasa cu mai multă uşurinţă decât de obicei, o să putem şi comunica, totul e să ne dorim aceste lucruri, s-avem şi noi deschiderea necesară.

Vibraţia zilei este 3 şi exact despre drumuri şi comunicare este vorba şi-o să ne fie bine.

PEŞTI: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să fie trup şi suflet alături de voi, chiar dacă locuieşte departe. Se poate să fie decisivă pentru relaţia voastră de cuplu şi să vă luaţi angajamente pe viaţă şi oricum o să dezvoltaţi comunicarea cu celălalt, să fiţi pe aceeaşi lungime de undă.

BERBEC: Se poate să fie un eveniment în familie şi să v-adunaţi cu toţii la unul dintre voi dacă partenerul e mai temepramental şi-o vrea să aibă şi tot timpul dreptate. Aveţi mai multe oferte de plimbare, poate vă găsiţi timp pentru fiecare dintre ele, dar se poate să alegeţi să plecaţi din oraş, vă duceţi în vizită la prieteni sau într-o staţiune turistică.

TAUR: Păreţi pregătiţi sufleste să acceptaţi pe cineva în viaţa voastră şi să mai lăsaţi de la voi dacă partenerul e mai temperamental şi-o vrea să aibă şi tot timpul dreptate.

GEMENI: Aţi putea avea o explicaţie cu cineva cu care v-oţi fi certat şi dacă tot v-a trecut vă daţi întâlnire cu persoana respectivă şi îngropaţi definitiv conflictul. Se poate să vă hotărâţi într-o clipă s-o porniţi la drum ca să vă aerisiţi, altminteri dacă rămâneţi acasă v-apucaţi iarăşi de treburi gospodăreşti.

RAC: Poate le chemaţi pe nişte rude pe la voi să vă bucuraţi de ultimele noutăţi din viaţa de familie să degustaţi şi nişte bunătăţi. Aşteptaţi veşti din străinătate să puteţi pleca într-acolo sau luaţi avionul, autocarul şi nu mai staţi pe ganduri pentru că dorul de ducă e mare, nu glumă.

LEU: Se poate să vă distraţi pe chletuiala cuiva care face cinste de ziua lui, a ei, şi o să puteţi petrece toată noaptea. O s-aveţi bani de buzunar să ieşiţi cu ai voştri pe undeva, că n-aveţi chef de stat acasă, de-abia acum o să mai respiraţi şi voi alt aer, să revedeţi nişte lucruri dragi.

FECIOARĂ: O să primiţi un cadou, poate fi cineva care v-aşteaptă de mult cu dorul respectiv, să vi-l ofere, dat tot nu apăreţi. Surprize la tot pasul pentru voi, or să vă caute acele persoane care înseamnă ceva pentru voi şi se pare c-aveţi şi voi câte ceva să le transmiteţi, să le mulţumiţi pentru câte ceva.

BALANŢĂ: Poate vă iau prietenii într-o excursie şi vă-ntoarceţi mâine, dacă o s-aveţi unde înnopta, pentru că dispoziţie de distracţie aveţi. Poate fi o petrecere de familie, sau o să le faceţi o vizită părinţilor, bunicilor care aniversează o vârstă sau anii de căsnicie şi o să fie o masă festivă.

SCORPION: Se poate să vă duceţi la un party, poate e un botez, e practic momentul ideal să strângeţi relaţiile cu rudele de toate gradele. Se prea poate să-ntâlniţi pe cineva care să vi se lipsească de suflet şi să-nceapă o frumoasă poveste de dragoste care să ducă, acum, sau mai târziu la căsătorie.

SĂGETĂTOR: Poate rezervaţi o masă la restaurant să ieşiţi în doi, faceţi confidenţe, declaraţii de dragoste, să vă faceţi cunoscute sentimentele. Voi păreţi pregătiţi pentru o nouă relaţie care să vă-ntregească şi o să faceţi echipă şi la treabă şi la distracţie, de-acum încolo, că vreţi să fiţi voi la casa voastră.

CAPRICORN: Poate vă fac o vizită nepoţii, sau vă e vouă mai uşor să treceţi pe la ei, rămâne să stabiliţi care, la cine merge. Se-adună prietenii de prin mai multe colţuri ale ţării, să vă cinstiţi, să ieşiţi la plimbare, la evenimentele ţării, poate chiar faceţi o baie de mulţime.

VĂRSĂTOR: Poate-aveți întâlnire cu grupul de prieteni, colaboratori să petreceţi o oră, două, ca să le fiţi de ajutor unor oameni care au probleme. O să fie o cheltuială, dar sunteţi pregătiţi, c-aveţi o rezervă tocmai pentru astfel de situaţii în care trebuie să scoateţi neapărat bani din buzunar pentru distracţie.

Horoscop 2 martie 2018. Zodia care se poate logodi
Horoscop 2 martie 2018. Zodia care se poate logodi
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 14 decembrie 2018. Cine intră astăzi într-o relație amoroasă
Horoscop 13 decembrie 2018. Un răspuns favorabil pe plan profesional pentru această zodie
Horoscop 12 decembrie 2018. Primă de Crăciun extrem de consistentă pentru nativii acestei zodii
Horoscop 11 decembrie 2018. Oportunități mari în afaceri pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală
Horoscop 9 decembrie 2018. Zodia care va primi un premiu important în această zi
horoscop
Horoscop 8 decembrie 2018. Planuri de vacanță în străinătate pentru nativii acestei zodii
Horoscop 7 decembrie 2018. Zodia care are parte de o reducere substanţială
Horoscop 6 decembrie 2018. Zodia care-și va recupera o sumă de bani importantă
Horoscop 5 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 4 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 3 decembrie 2018. Zodia care poate obţine o sumă frumoasă de bani