Horoscop 3 iulie 2018. Zodia care va face un important pas în carieră

Ultimul update: Marti 03 Iulie 2018 10:58
Data publicarii: Marti 03 Iulie 2018 07:25
Categorie: Horoscop

O să accesăm cu mai mare uşurinţă decât de obicei resursele interioare şi o să obţinem ce ne-am dorit pentru că s-au adunat cam multe lucruri de care-avem nevoie.

Vibraţia zilei este 3 şi o să ne facem înţeleşi cu mult mai puţine cuvinte decât ni se-ntâmpla înainte.

RAC
Poate cereţi o suplimentare de credit unei bănci şi o să aveţi bani pentru o vacanţă alături de ai voştri. O să gestionaţi şi mai bine decât de obicei banii, poate pentru că faceţi o investiţie serioasă, şi nu acceptaţi ideea c-aţi rămâne cu datorii.

LEU
Se poate să primiţi peste noapte o numire în funcţie, sau măcar o promisiune care se va concretiza cât de curând. Poate puneţi pe roate o afacere şi vă organizaţi în aşa fel încât să meargă totul ca uns, c-aveţi nevoie de o aprobare din partea şefilor, a beneficiarilor şi de bani.

FECIOARĂ
O persoană care vrea să vă cunoască mai bine vă scoate la o cafea, la un restaurant şi poate o să vă placă aproape tot ce descoperiţi la celălalt. Întrevedere cu cineva care s-ar putea să vină cu o ofertă de colaborare şi o să fie convenabil, c-aţi face o rezervă s-aveţi când plecaţi în concediu

BALANŢĂ
Cineva cu care nu v-aţi înţeles prea bine mai face o-ncercare să vă recucerească şi poate vă regrupaţi. Se pare c-o să vă alăturaţi unor oameni care vor să lucraţi împreună la un proiect, posibil de timp liber şi să investiţi acolo energie, să puneţi şi suflet, că de obicei.

SCORPION
Se pare că vă scoate cineva în lume şi o să vă faceţi atât prieteni cât şi relaţii care-or să vă prindă bine la un moment dat. Un salt în carieră, o să vă consolideze statutul şi o să vă pregătească pentru o nouă etapă de viaţa profesională, mai ales pentru că e anul vostru special.

SĂGETĂTOR
Poate va trebui să revizuiţi nişte acte şi să vă asiguraţi c-o să fiţi cu toate documentele la zi în cazul unei achiziţii, poate vă luaţi o casă, o maşină. Şi voi pregătiţi terenul pentru nişte eventuale schimbări pe care le puteţi amâna pentru la toamnă dacă nu sunteţi foarte siguri pe voi în momentul de fatza.

CAPRICORN
Poate o să plecaţi pentru o vreme şi o să staţi departe de partenerul de cuplu şi relaţia o să fie întreţinută de la distanţă. O să puteţi da curs unui proiect care să se deruleze, poate, într-un ritm mai lent decât vă aşteptaţi, dar cu care să mergeţi la sigur.

VĂRSĂTOR
E bine s-aveţi grijă de sănătate, să vă duceţi la doctor, să nu plecaţi în concediu bolnavi, şi să vă treziţi cu probleme pe-acolo. O să daţi zor să vă achitaţi de nişte obligaţii ca să vă implicaţi într-un proiect care să vă ducă în vârful ierarhiei, să căpătaţi şi mai mult prestigiu.

PEŞTI
O să primiţi un cadou, o invitaţie la un eveniment monden, sau la o cină romantică probabil. Se poate să-şi facă apariţia cineva la care să nu va fi aşteptat şi să profitaţi de ocazie să lămuriţi o chestiune care v-a ţinut într-o nebuloasă care v-a dezorientat destul de mult.

BERBEC
Încă n-aţi renunţat la idea de a cumpăra o casă şi se poate să vă interesaţi de un credit bancar - ca să puneţi în practică ideea. O să vă găsiţi un om pe lungimea voastră de undă şi să porniţi la drum într-o relaţie care să vă completeze frumos şi se poate să fie şi din străinătate.

TAUR
Poate aţi găsit o destinaţie de vacanţă care să vă mulţumească pe toţi ai casei şi să nu coste nici din cale-afară, după buget. O să răscoliţi un pic banii din cont să faceţi comanda de lucruri utile, frumoase pentru interiorul locuinţei, sau ca să vă schimbaţi maşina.

GEMENI
E posibil să va fi rămas un examen de dat şi să vă faceţi curaj să treceţi şi prin această situaţie. Poate printr-un complex de împrejurări o să găsiţi nişte bilete de tren, avion mai ieftine şi să vă puteţi duce acolo unde vă propuseserăţi în urmă cu doi sau 4 ani.

 

 

Horoscop Neti Sandu. Previziuni luna iulie 2018
Horoscop Neti Sandu. Previziuni luna iulie 2018
VIDEO PROTVPLUS.RO
GOSPODAR FARA PERECHE
Scandal mare in casa lui Vasile Boar. Afost intim cu Cristina?

01:27
GOSPODAR FARA PERECHE
Tomita ajunge singur acasa: "M-am simtit nu prost, ci foarte prost!"

01:38
GOSPODAR FARA PERECHE
Interzis celor slabi de inima! Dan Dicu face o demonstratie de echitatie care se lasa cu rani

01:32
GOSPODAR FARA PERECHE
Marin ii da sfaturi lui Dorin. Ce secret ascunde fostul gospodar fara pereche?

02:13
GOSPODAR FARA PERECHE
Se incing spiritele intre Rodica si Elena! Discutii aprinse au cele doua rivale

01:42
GOSPODAR FARA PERECHE
NEXT Intrigi noi, tandreturi si discutii aprinse in urmatorul episod Gospodar fara pereche.

01:10
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-l pe Santiago!
Isi iubeste copiii si sotia, si desi intotdeauna mai distant, nu si-a imaginat ca o va gasi pe aceasta in bratele unui alt barbat pe care-l credea prieten. Pe Santiago il cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Raquel
Pentru toti, viata ei parea perfecta. Nu si-a imaginat niciodata ca se va lovi de tradare, infidelitate sau ca va fi banuita de crima. Pe Raquel o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Carolina!
Destinul ei era sa fie mama, sotie, femeie de casa, insa o pasiune de nestapanit i-a dat viata peste cap. Pe Carolina o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
LA MARUTA
Mama Nadiei Comaneci, dezvaluiri despre fiica sa
Interviu exclusiv acordat de mama Nadiei Comaneci

05:35
horoscop
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 23 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă ce-i va schimba viitorul
Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
horoscop
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani
Horoscop 13 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă extrem de avantajoasă