Horoscop 3 iulie 2018. Zodia care va face un important pas în carieră

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

O să accesăm cu mai mare uşurinţă decât de obicei resursele interioare şi o să obţinem ce ne-am dorit pentru că s-au adunat cam multe lucruri de care-avem nevoie.

Vibraţia zilei este 3 şi o să ne facem înţeleşi cu mult mai puţine cuvinte decât ni se-ntâmpla înainte.

RAC
Poate cereţi o suplimentare de credit unei bănci şi o să aveţi bani pentru o vacanţă alături de ai voştri. O să gestionaţi şi mai bine decât de obicei banii, poate pentru că faceţi o investiţie serioasă, şi nu acceptaţi ideea c-aţi rămâne cu datorii.

LEU
Se poate să primiţi peste noapte o numire în funcţie, sau măcar o promisiune care se va concretiza cât de curând. Poate puneţi pe roate o afacere şi vă organizaţi în aşa fel încât să meargă totul ca uns, c-aveţi nevoie de o aprobare din partea şefilor, a beneficiarilor şi de bani.

FECIOARĂ
O persoană care vrea să vă cunoască mai bine vă scoate la o cafea, la un restaurant şi poate o să vă placă aproape tot ce descoperiţi la celălalt. Întrevedere cu cineva care s-ar putea să vină cu o ofertă de colaborare şi o să fie convenabil, c-aţi face o rezervă s-aveţi când plecaţi în concediu

BALANŢĂ
Cineva cu care nu v-aţi înţeles prea bine mai face o-ncercare să vă recucerească şi poate vă regrupaţi. Se pare c-o să vă alăturaţi unor oameni care vor să lucraţi împreună la un proiect, posibil de timp liber şi să investiţi acolo energie, să puneţi şi suflet, că de obicei.

SCORPION
Se pare că vă scoate cineva în lume şi o să vă faceţi atât prieteni cât şi relaţii care-or să vă prindă bine la un moment dat. Un salt în carieră, o să vă consolideze statutul şi o să vă pregătească pentru o nouă etapă de viaţa profesională, mai ales pentru că e anul vostru special.

SĂGETĂTOR
Poate va trebui să revizuiţi nişte acte şi să vă asiguraţi c-o să fiţi cu toate documentele la zi în cazul unei achiziţii, poate vă luaţi o casă, o maşină. Şi voi pregătiţi terenul pentru nişte eventuale schimbări pe care le puteţi amâna pentru la toamnă dacă nu sunteţi foarte siguri pe voi în momentul de fatza.

CAPRICORN
Poate o să plecaţi pentru o vreme şi o să staţi departe de partenerul de cuplu şi relaţia o să fie întreţinută de la distanţă. O să puteţi da curs unui proiect care să se deruleze, poate, într-un ritm mai lent decât vă aşteptaţi, dar cu care să mergeţi la sigur.

VĂRSĂTOR
E bine s-aveţi grijă de sănătate, să vă duceţi la doctor, să nu plecaţi în concediu bolnavi, şi să vă treziţi cu probleme pe-acolo. O să daţi zor să vă achitaţi de nişte obligaţii ca să vă implicaţi într-un proiect care să vă ducă în vârful ierarhiei, să căpătaţi şi mai mult prestigiu.

PEŞTI
O să primiţi un cadou, o invitaţie la un eveniment monden, sau la o cină romantică probabil. Se poate să-şi facă apariţia cineva la care să nu va fi aşteptat şi să profitaţi de ocazie să lămuriţi o chestiune care v-a ţinut într-o nebuloasă care v-a dezorientat destul de mult.

BERBEC
Încă n-aţi renunţat la idea de a cumpăra o casă şi se poate să vă interesaţi de un credit bancar - ca să puneţi în practică ideea. O să vă găsiţi un om pe lungimea voastră de undă şi să porniţi la drum într-o relaţie care să vă completeze frumos şi se poate să fie şi din străinătate.

TAUR
Poate aţi găsit o destinaţie de vacanţă care să vă mulţumească pe toţi ai casei şi să nu coste nici din cale-afară, după buget. O să răscoliţi un pic banii din cont să faceţi comanda de lucruri utile, frumoase pentru interiorul locuinţei, sau ca să vă schimbaţi maşina.

GEMENI
E posibil să va fi rămas un examen de dat şi să vă faceţi curaj să treceţi şi prin această situaţie. Poate printr-un complex de împrejurări o să găsiţi nişte bilete de tren, avion mai ieftine şi să vă puteţi duce acolo unde vă propuseserăţi în urmă cu doi sau 4 ani.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO