Horoscop 29 martie 2019. Nativul care se va bucura de un câștig material nesperat


Ultimul update: Vineri 29 Martie 2019 09:21
Data publicarii: Vineri 29 Martie 2019 06:44
Categorie: Horoscop

Rezolvări azi. Se vor rezolva şi de la sine, dar şi cu puţin ajutor din partea noastră nişte lucruri care ne-au ţinut multă vreme pe jar. Vibraţia zilei este 11 şi o s-avem o abordare înţeleaptă dac-avem de luat decizii.

BERBEC
Se poate să primiţi un răspuns care v-a ţinut multă vreme încordaţi şi o să fie eliberator c-o să ştiţi ce-aveţi de făcut. O s-aveţi de luat nişte bani şi poate vă hotărâţi rapid s-o porniţi spre o zonă de agrement să vă bucuraţi de peisaje, de anturaj şi o să vă tihnească.

TAUR
E cineva de departe care vă dă un semn de viaţă şi o să vă puteţi şi întâlni dacă fixaţi care la cine să meargă. Poate plecaţi pe undeva că se-anunţă un eveniment care va repune în relaţie cu nişte oameni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi o să fie revigorant.

GEMENI
Ar avea de unde să vă intre nişte bani şi să vă permiteţi o escapadă turistică de care să vă bucuraţi împreună cu familia. Aţi putea face cunoştinţă cu cineva în timpul unei excursii şi să fie o relaţie constructivă, să formaţi un cuplu - echipa - şi să vă meargă bine împreună.

RAC
Cineva cu care-aţi avut o neînţelegere vă caută în speranţa c-o să daţi cărţile pe față să vă puteţi continua relaţia. O să lămuriţi o chestiune care ţine de serviciu şi n-o să lăsaţi niciun detaliu să vă scape, ca să n-aveţi surprize, şi să primiţi observaţii de la şefi.

LEU
Se poate să vină un musafir de la drum, sau primiţi măcar o veste bună, că vă invita acolo în vizită. Pare să fie un câştig neaşteptat şi care să vă scoată din casă, cât mai departe, într-o staţiune de agrement să vă destindeţi să respiraţi aer proaspăt.

FECIOARĂ
O să daţi drumul comunicării, dar fără reproşuri dacă vreţi să vă meargă bine în relaţie, să fiţi un cuplu armonios. Se poate să-şi exprime cineva sentimentele şi să vă ia prin surpindere aşa o declaraţie - dar o să vedeţi ce e de spus şi de făcut.

BALANŢĂ
Vă scoate la un suc, la o cafea cineva cu care aveţi suficiente lucruri în comun încât să formaţi un cuplu. Poate vă luaţi noi angajamente să lucraţi în paralel cu serviciul, să încasaţi bani din mai multe surse ca să vă asiguraţi venituri suplimentare.

SCORPION
O întâlnire neaşteptată, apare cineva care vrea să mai încercaţi o dată să convieţuiţi, că poate o să vă iasă de data asta. Apare o ofertă de colaborare pe care-aţi putea-o lua în serios c-o să v-aducă bani, sau or mai fi şi altele, că s-aveţi de unde s-alegeţi.

SĂGETĂTOR
Se poate înfiripa o nouă relaţie sentimentală şi să vă meargă bine, să trăiţi o frumoasă poveste de dragoste. Puteţi rezolva o sumedenie de lucruri în perioada asta şi să fiţi mulţumiţi de ce-o să obţineţi c-aveţi resurse peste normal şi n-o să faceţi economie.

CAPRICORN
Poate-ați pus capăt unei situaţii conflictuale pe care-aţi avut-o cu partenerul de cuplu şi va fi o a doua lună de miere. Vă pot intra bani de la serviciu şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă într-o staţiune turistică, să mai vedeţi şi alte lucruri să vă deconectaţi.

VĂRSĂTOR
Prietenii se strâng în jurul vostru să petreceţi câteva ore ca să descărcaţi tensiunile şi să reluaţi o activitate care să vă bucure pe toţi. Se poate să va-nscrieti într-o cursă pentru ocuparea unui post de conducere şi poate daţi concurs, ori se-ntâmplă ceva şi o să primiţi direct numirea în funcţie.

PEŞTI
Poate vă ia prin surprindere invitaţia la o cină romantică şi o să vi se facă o ofertă de plimbare într-un city break. O s-aveţi idei de afaceri, dar şi de viaţă personală, poate o să călătoriţi mai mult, să vă lărgiţi orizontul şi să vă creaţi un alt stil de viaţă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

 

Horoscop 28 martie 2019. Zodia care adună bani în cont
Horoscop 27 martie 2019. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
VIDEO PROTVPLUS.RO