Horoscop 29 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. Leii vor face pasul cel mare anul acesta

29-01-2021 07:27


Horoscop 20 ianuarie, cu Neti Sandu. Taurii ar putea semna un contract, pe bani

Horoscop 29 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. Eforturile noastre încep să dea roade şi o să câştigăm bani, şi o să ne bucurăm de stima celor din jur.

Vibraţia zilei este 11 şi o să-nțelegem rostul eforturilor pe care le-am depus.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Se anunţă o reuşită, un proiect e lansat la apă şi succesul e pe aproape, vin şi banii, o să fie un an special pentru voi.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 PEŞTI

 

Sunt câteva aspecte care ţin şi de viaţa de cuplu pe care trebuia să le rezolvaţi de anul trecut şi aţi tot amânat o discuţie faţă-n faţă, dar acum o să vorbiţi.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 BERBEC

 

O să puneţi umărul la o activitate care-ar putea fi şi în folosul altora, nu numai al vostru, şi să vă crească şi vouă cota valorică.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 TAUR

 

Se pare că o să vă fie remarcată munca şi o să vi se pregătească un soi de recompensă, vreo funcţie, nişte bani pe care-i meritaţi din plin.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 GEMENI

 

O să puteţi legaliza o situaţie, sau primiţi un accept şi să dezvoltați o afacere, pot şi partenerii străini, sau de pe undeva din ţară.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 RAC

 

Poate-o să semnaţi un contract de muncă, dacă v-aţi convins că e cea mai bună alegere pentru voi şi o să fie o constantă financiară pe parcursul anului.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 LEU

 

Voi suneți pe punctul de a face un pas important şi să anunţaţi o logodnă, ori poate chiar căsătoria care pot avea loc şi anul viitor dacă se ridică restricţiile.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 FECIOARĂ

 

Se poate să vă faceţi de lucru pe undeva, mai departe de oraşul în care locuiţi şi o să puteţi rămâne o vreme acolo, ca să nu faceţi naveta.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 BALANŢĂ

 

O să puteţi strânge nişte bani c-aveţi poate un job suplimentar, şi dacă nu primiţi reproşuri acasă, puteţi continua în ritmul ăsta.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 SCORPION

 

O să puneţi punctul pe I ca să se ştie care e părerea voastră referitoare la un contract pe care-l puteți semna, dar în condiţiile impuse de voi.

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Poate-o să vorbiţi în public, se poate s-aveţi un examen, ori poate e un interviu care-o să vă pună într-o altă lumină favorabilă, asta e clar!

HOROSCOP 29 IANUARIE 2021 CAPRICORN

 

O să vă bucuraţi de o serie de privilegii, o să vedeţi că lumea vă respectă şi vă apreciază şi o să fie un salt în carieră.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO